Uitlaat Peugeot horizontaal Silex 2 takt

Een vervangingsuitlaat voor uw Peugeot horizontaal 2-takt scooter.

Eigenschappen Silex Peugeot Horizontaal uitlaat

● Origineel uiterlijk ● Beperkt geluidsniveau ● 45km/u model ● Inclusief hitteschild Een uitlaat met een originele look die uw Peugeot horizontaal scooter ook net wat extra vermogen geeft!

Montage van de Peugeot horizontaal Silex uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Vergeet niet de uitlaatpakking te vervangen! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Uitlaat schetsplaat dient aan de achterzijde van het carter gemonteerd te worden dit model past alleen op modellen met een smalle achterband. Twijfelt u of deze uitlaat op uw scooter past? Bel of mail ons! Passend voor 10 en 12 inch banden. (niet passend op groter)

€ 47.21

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Peugeot Kisbee

Bescherm uw Peugeot Kisbee optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Peugeot Kisbee

Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te hameren boren knippen zagen of picklocken is weerhoudt criminelen er van om uw Peugeot Kisbee mee te nemen. Doormiddel van een stalen kabel die omringt word door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw Peugeot Kisbee veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Gemakkelijk te monteren -Helm is eventueel aan het slot te hangen -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot.

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Peugeot V Clic Artago

Weerhoudt criminelen ervan om uw Peugeot V-Clic mee te nemen.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Peugeot V-Clic

Bescherm uw Peugeot V-Clic volledig met dit kwalitatief zeer goede antirobos slot. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Peugeot V-Clic goed beveiligd is als u kiest voor dit antirobos slot. Doormiddel van een stalen kabel die omringt wordt door hardstalen mechanische ringen wordt het bijna onmogelijk om deze te boren picklocken zagen knippen of hameren. Kenmerken van het antirobos slot. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Omdat het slot aan het stuur vast zit staat het stuur ook vast en op slot. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd.

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Uitlaat Tecnigas Peugeot Fox 2 takt

Opzoek naar een nieuwe uitlaat voor uw Peugeot Fox? Deze Tecnigas uitlaat is passend voor de Peugeot Fox. Tecnigas uitlaten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een laag geluidsniveau!

Eigenschappen van de Tecnigas uitlaat

● Hoogwaardige kwaliteit ● Lange levensduur ● Laag geluidsniveau ● Uitstekende prestaties ● E-pass (goedkeuring) LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Peugeot Fox uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Voor deze uitlaat is montage ervaring vereist! ons advies is daarom de Sito uitlaat. Deze is gemakkelijk te monteren (zie alternatieven)

€ 48.85

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Uitlaat Peugeot verticaal Silex open 2 takt

Deze Silex uitlaat ziet er origineel uit maar toch geeft deze uitlaat uw Peugeot verticaal scooter meer vermogen!

Eigenschappen Silex Peugeot verticaal uitlaat

● Origineel uiterlijk ● Meer power dan origineel ● Beperkt geluidsniveau ● Past op snor en brom model ● Inclusief hitteschild In deze uitlaat zit geen katalysator. Een Silex uitlaat van prima kwaliteit voor uw Peugeot verticaal scooter die net wat meer vermogen geeft vergeleken met de originele standaard uitlaat! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Peugeot verticaal Silex uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Let op de oliepomp die dicht bij de cilinder zit dat die niet beschadigd raakt tijdens de montage.

€ 47.21

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Cilinder Peugeot Sym 50cc 4 takt 37mm SP (zoals 92516)

Als u opzoek bent naar een vervangende cilinder voor uw Peugeot / Sym 4-takt dan kiest u de 50 cc cilinder van SP.

Eigenschappen Peugeot / Sym 50 cc 4-takt SP cilinder

• Maat: 37 mm • 50 cc cilinderinhoud • Materiaal: aluminium • Luchtgekoeld (A.c) Compleet met zuiger en pakkingset!

Cilinder SP Peugeot / Sym 4-takt

Iedereen kent inmiddels de Peugeot / Sym scooter. Met zijn grote assortiment scooters is Peugeot en Sym op het moment een van de koplopers in Nederland. De laatste jaren is de vraag naar een 4-takt motor gegroeid omdat deze zuinig en milieuvriendelijker zijn. Op het moment heeft Peugeot en Sym ook nog de 2-takt motor in productie. Deze 50 cc cilinder is voor de Peugeot en Sym 4-takt. U bent dus verzekerd van de juiste kwaliteit en pasvorm! Twijfelt u of deze cilinder op uw scooter past? Bekijk hieronder ''past op''

€ 57.02

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Peugeot New Vivacity (vanaf 2008)

Een windscherm als extra optie op uw Peugeot New Vivacity (vanaf 2008)? Dat kan!

Een hoog windscherm voor uw Peugeot New Vivacity

Een origineel windscherm voor de Peugeot New Vivacity loopt vaak hoog op in de kosten. Wilt u toch wat goedkoper een windscherm? Dan is dit windscherm iets voor u! Eigenschappen van dit hoge windscherm: - Geen last meer van insecten. - Geen last meer van de koude rijwind. - ''Dient als een extra jas.'' - Inclusief bevestigingset. - Hoogte: 70 cm. Een goede oplossing tegen de regen op uw windscherm is Rain Away. (zie onderstaande producten) Deze wax zorgt er voor dat de regendruppels beter van uw windscherm afglijden zodat uw zicht minder belemmerd wordt! Mocht u er tijdens de montage niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen met onze monteurs van de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Beenkleed Peugeot Citystar origineel

U zoekt een beenkleed voor uw Peugeot Citystar? Origineel zijn deze verkrijgbaar! Uniek voor de Citystar dit beenkleed origineel makkelijk te bevestigen de verschillende bevestigingspunten en klittenband. Over dit beenkleed: - Specifiek voor de Peugeot Citystar. - Origineel Peugeot product. - Kleur: Zwart.

Waarom een Citystar beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw citystar veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Heeft u vragen over de montage van dit beenkleed? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag.

€ 90.87

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Beenkleed Peugeot V clic origineel

U zoekt een beenkleed voor uw Peugeot V-clic? Origineel zijn deze verkrijgbaar! Speciaal ontworpen voor uw Peugeot V-clic met de perfecte pasvorm! het beenkleed word bevestigd door middel van verschillende bevestigingspunten en klittenband. Over dit beenkleed: - Specifiek voor de Peugeot v-clic. - Origineel Peugeot product. - Kleur: Zwart. - Ingebouwde zadelhoes

Waarom een V-clic beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw v-clic veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Heeft u vragen over de montage van dit beenkleed? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Beenkleed Peugeot Kisbee origineel

U zoekt een beenkleed voor uw Peugeot Kisbee? Origineel zijn deze verkrijgbaar! Uniek voor de Kisbee dit beenkleed origineel makkelijk te bevestigen de verschillende bevestigingspunten en klittenband. Over dit beenkleed: - Specifiek voor de Peugeot Kisbee. - Origineel Peugeot product. - Kleur: Zwart.

Waarom een Kisbee beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw Kisbee veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Heeft u vragen over de montage van dit beenkleed? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Beenkleed Peugeot Django Tucano Urbano R174

Dit beenkleed van het merk Tucano Urbano is speciaal ontworpen voor de Peugeot Django!

Warm en droog op uw Peugeot Django

Met een beenkleed van Tucano Urbano heeft u nooit meer last van de koude benen door de dikke voering aan de binnenkant. De opblaasbare kamers aan de zijkanten voorkomen dat het kleed gaat klapperen bij hoge snelheid. Eigenschappen van dit R174 beenkleed van Tucano Urbano: - Speciaal ontworpen voor de Peugeot Django - Anti-flapper systeem OPBLAASBARE SYSTEM (SGAS) - Gemaakt uit 3 lagen om de waterdichtheid te garanderen - Groot opbergvak - Ingebouwde zadelhoes - Reflecterende rand Let op! Gratis verzending op dit artikel. Wij hebben onderstaand een video toegevoegd over hoe u een beenkleed monteert. Dit is voor specifiek een Sym Mio maar dit beenkleed is geschikt voor de Peugeot Django en daarbij zijn de montage stappen praktisch hetzelfde.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Startmotor bendix Peugeot scooters SP

Is de bendix van uw Peugeot scooter defect? Vervangen dus!

Wat doet een bendix precies in Peugeot scooters?

Een belangrijk onderdeel is de constructie die startmotor en verbrandingsmotor koppelt en ontkoppelt. Bij de bendixkoppeling heeft de as van de startmotor een schroefdraad met zeer grote spoed waarin het rondsel dat via de starterkrans de verbrandingsmotor aandrijft als een moer past. Bij het inschakelen van de startmotor zal het rondsel door zijn traagheid nog even blijven stilstaan waardoor het door de schroefdraad in de starterkrans wordt gedrukt. Door deze verbinding komt een tamelijk grote schok tot stand daarom heeft men een schokbrekende veer (bendixveer) gemonteerd. Een relais op de startmotor die als functie heeft de bendix te bekrachtigen gaat nogal eens stuk. Waardoor de bendix niet zal uitslaan en de auto dus niet zal starten. (dit is een van de meest voorkomende oorzaken bij het kapot gaan van een startmotor) Specificaties van deze startmotor-bendix: - Voor Peugeot scooters. - Merk: SP. - Goede pasvorm. Heeft u verder nog vragen over een bendix en de montage hiervan? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen op 0900-7600900.

€ 17.97

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Remklauw Peugeot Kisbee 4 takt DMP

Heeft uw Peugeot Kisbee 4-takt problemen met de remmerij aan de voorzijde?

Lees dan even verder!

Een schijfrem is veel beter in het afvoeren van warmte dan een trommelrem op uw Peugeot Kisbee en daarom is hij tegenwoordig een stuk populairder dan een trommelrem. Ook is onderhoud en vervangen van bepaalde onderdelen makkelijker bij een schijfrem. Het knijpende deel is de remklauw deze knijpt zich aan de remschijf vast en daardoor vertraagt het wiel van de Peugeot Kisbee.. Is hier iets mis mee of lekt deze zelfs wat olie? Bestel direct een nieuwe! Specificaties van deze DMP Remklauw: + Merk: DMP. + Geschikt voor: Peugeot Kisbee 4-takt. + A-kwaliteit. + Kleur: Zwart. Heeft u verder nog vragen over deze remklauw? Dan kunt u altijd uw vragen stellen bij onze service-hulplijn.

€ 33.03

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Uitlaat Tecnigas Silent Pro Sym Symphony Fiddle 2 Orbit 2 Jet 4 Peugeot Speedfight 3 Vivacity Tweet 4 takt

Deze uitlaat Tecnigas Silent-Pro is voor de 4-takt Sym scooter. De pasvorm van deze uitlaat is uitstekend en ze behouden de originele prestaties van uw scooter.

Eigenschappen van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

● Behoudt dezelfde prestaties als het origineel ● CE-goedgekeurd ● Origineel uiterlijk ● Laag geluidsniveau ● Juiste prijs - kwaliteit verhouding. ● Uitstekende pasvorm LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Dit artikel heeft twee bevestigingspunten. Heeft u er 1? Dan past deze uitlaat niet zie alternatieven.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Heritage'' origineel

U zoekt een setje spiegels voor uw Peugeot Django? Zandri heeft het! Spiegelset Peugeot Django ''Heritage'' - Origineel Peugeot product. - Chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar info@zandri.nl of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Evasion Sport'' origineel

U zoekt sportieve spiegels voor uw Peugeot Django? Zoek niet verder! Spiegelset Peugeot Django ''Evasion / Sport'' - Origineel Peugeot product. - Zilver en chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar info@zandri.nl of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Spiegelset Peugeot Django ''Allure'' origineel

U zoekt spiegels Peugeot Django? Hier hebben we ze! Spiegelset Peugeot Django ''Allure'' - Origineel Peugeot product. - Zwart en chroom! Verder nog vragen over dit product? Zeker even e-mailen naar info@zandri.nl of bellen met onze service-hulplijn!

€ 48.57

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Windscherm laag bevestigingsset Peugeot Django origineel

Een laag windscherm is een stijlvol artikel voor op uw Peugeot Django!

Een windscherm als extraatje?

Dat kan zeker een windscherm is een praktische stijlvolle aanwinst op uw scooter. Het houdt u uit de koude wind en enigszins uit de regen. Windschermen zijn er in een lage uitvoering een medium hoge uitvoering en een hoge uitvoering. De lage uitvoeringen houden u een beetje uit de wind maar zijn vooral voor het esthetische aspect. Over dit windscherm: - Geschikt voor de Peugeot Django. - Origineel Peugeot product. - Perfecte pasvorm. Heeft u verder nog vragen? Neem dan even contact op met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 135.28

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Achterlicht Peugeot Elystar 125cc

Dit achterlicht is passend op een Peugeot Elystar. Het achterlicht is belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op je aanwezigheid. Uiteraard zijn er ook veel optic styling achterlichten voor scooters verkrijgbaar! Achterlichten zijn bij ons een veel verkocht artikel!

€ 16.15

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Spiegel Peugeot Speedfight 3 vanaf 2009 links

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product.

€ 11.42

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Stofzuigerzakken Flex VCE 45 H AC (synthetisch, origineel Karcher)

Stofzuigerzakken voor de Flex VCE 45 H AC (synthetisch, origineel Karcher) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 41.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Letterslinger Hartelijk Gefeliciteerd

Letterslinger Hartelijk Gefeliciteerd. Deze gekleurde kartonnen letterslinger met de tekst: Hartelijk Gefeliciteerd heeft een formaat van ongeveer 2,25 meter.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Canon inktcartridge PGI 5BK zwart, 505 pagina's OEM 0628B001

Inktcartridge
Geschikt voor: Pixma IP 4200,Pixma MX 700,Pixma IP 5200 R,Pixma MP 500,Pixma MP 800,Pixma MP 530,Pixma MP 800 R,Pixma MP 830,Pixma MP 600,Pixma MP 810,Pixma MP 600 R,Pixma IP 5300,Pixma IP 4300,Pixma IP 4500,Pixma MX 850,Pixma IP 4200 X,Pixma IP 4500 X,Pixma IP 4200 Series,Pixma IP 5200 Series,Pixma MP 800 Series,Pixma IP 4500 Series,Pixma MP 600 Series,Pixma IX 4000,Pixma IX 5000,Pixma MP 510,Pixma IP 3300,Pixma IP 3500,Pixma IX 4000 R,Pixma IX 4000 Series,Pixma MP 970,Pixma MP 520,Pixma MP 520

€ 13.84

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Deurstickers Smiley type 8

Ronde Smiley sticker met een doorsnede van 14,8 cm. Leuk als deursticker, agendasticker of kinderkamer sticker. Er zijn nog meer soorten smileys/emoticons verkrijgbaar. Spaar ze allemaal! Type 8 is: Piraat smiley.

€ 0.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tork papieren handdoeken Xpress, multifold, 2 laags, 190 vellen, systeem H2, pak van 20 stuks

2-laags. Pak van 20 wikkels van 190 handdoeken.
pak van 20 wikkels van 190 handdoeken, 2 laags

€ 70.30

Klik hier voor meer informatie...

Product