Uitlaat Tecnigas Silent Pro Pgo T Rex 2 takt

Een vervangingsuitlaat van Tecnigas Silent-Pro. Deze is uitlaat is voor de PGO scooter en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Eigenschappen van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

● Hoogwaardige kwaliteit ● Lange levensduur ● Laag geluidsniveau ● Uitstekende prestaties ● Uitstekende pasvorm ● Juiste prijs - kwaliteit verhouding ● Type E-Keurmerk LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Bekijk hieronder ''past op'' waar deze uitlaat allemaal op past!

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl PGO
Product
 

Hunter Klikhalsband Alu Nylon Soft Paars 40 55x2.0 cm

Hunter Klikhalsband Alu Nylon Soft Paars 40-55x2.0 cm direct bestellen in onze webshop! Een stevige en delijke nylon klikhalsband. Gemaakt van een degelijk en stevig aluminium materiaal. De Halsbanden zijn traploos verstelbaar en past bij bijna elke soort hond.Mooie nylon halsbanden met een klik-sluiting van aluminium.. Alle Hunter voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Datalogger sensor Arexx PRO 88msn Te meten grootheid Spanning 0.002 tot 2.046 V Kalibratie conform Fabrieksstandaard (zonder certificaat)

Multifunctionele analoge sensor voor Arexx meerdere radio-systeem logger. Er zijn drie analoge signalen worden gedetecteerd. Elektrische gelijkspanning 0-2,046 volt pulsen tot 2 Hz, contact ...

€ 54.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Carmani 13 Twinmax Bright Silver 19 inch

De Carmani 13 Twinmax Bright Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 159.84

Klik hier voor meer informatie...

Product