Parker Boutenset plaatwerk kappenset Piaggio Zip (2000) compleet

Wanneer u een nieuwe kappenset bestelt voor uw Piaggio Zip kunt u ook een nieuwe montageset bestellen.

Waarom dan deze montageset voor de kappenset?

U heeft een nieuwe kappenset op het oog voor uw Piaggio Zip deze zijn allemaal erg mooi stijlvol en flitsend. Of het nu een kappenset met een Piaggio Zip SP-look is of een standaard kappenset. Dan is het natuurlijk het mooiste en handigste voor u om daarbij een passende schroeven/boutenset aan te schaffen. Dan kunt u alles zo monteren geen gezoek naar de correcte gebruikte schroefjes die ergens in uw garage of schuur liggen. Als u er daarvan eentje mist moet u een andere soort schroef in de kappenset zetten. Dat is nooit de bedoeling en ook niet de correcte bevestiging. Daarom kunt u bij het bestellen van een kappenset meteen een complete set bestellen om de kappen mee te monteren. Heeft u nog vragen over dit product? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Beta
Product
 

Contactslotset Beta Ark 2delig

Zorg dat uw Beta Ark goed beveiligd is en vervang uw contactslot wanneer deze niet optimaal meer werkt.

De contactslot set voor de Beta Ark.

Wanneer de sleutels of het contactslot defect is zit er vaak niks anders op dan deze te vervangen. Vind u het originele contactslot nu te duur? Dan is dit contactslot voor uw Beta Ark waarschijnlijk waar u naar op zoek bent.

Deze contactslot set bevat:

- Contactslot - Buddyslot - 2 sleutels - Kabel

Montage van het Beta Ark contactslot.

Het monteren van de Beta Ark Sloten duurt lang en is voor onervaren sleutelaars niet eenvoudig. Heeft u dus nog een vraag of een probleem met de montage dan kunt u altijd contact opnemen met de monteurs van de montage-hulplijn. Wij help nu graag!

€ 36.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Beta
Product
 

Pacsafe Anti diefstal Metrosafe Ls100 Zwart

Deze anti-diefstal cross body bag is een geweldig tas voor elke met ruimte voor de belangrijkste, dagelijkse benodigdheden. Een schitterend interne organiser houdt je op de route en reisklaar tijdens het doorkruisen van de levendige straten van Ho Chi Minh's Ben Thanh-avondmarkt of door de luchthaven Tambo. Eenvoudig en intuïtief te gebruiken, de Lockabout veiligheidsclip die 3 niveaus biedt van beveiliging om zakkenrollers te voorkomen dat stiekem hun weg in je tas vinden en ervan doorgaan met uw waardevolle spullen. Ritstrekkers clip & gemakkelijk bevestigen op de beveiligde haak. Voor nog een extra veiligheidsniveau kan een hangslot worden toegevoegd waardoor dieven niet 1 maar 3 obstakels moeten overwinnen. Een flexibele, lichtgewicht, roestvrijstalen, verborgen draad is geïntegreerd in onze verstelbare Carrysafe bandjes en voorkomt dat tasjesdieven het kunnen doorsnijden en er daarna vandoor gaan met je spullen. Tasjesdieven slaan vaak toe op tassen met stoffen panelen (voorkant, onderkant of zijkant), waardoor waardevolle spullen zo uit de tas kunnen vallen in de palm van hun handen. Bij Pacsafe is lichtgewicht slashguards ingebouwd in (en verborgen in) de meest kwetsbare gebieden van de tas om je spullen te beschermen tegen een snelle tasjesroof. Onze nieuwe eXomesh bescherming beschermt je spullen over de hele opervlakte van de tas tegen opportunistische diefstal of tegen het heen stuiteren door een transportband of bagagepersoneel. De meeste paspoorten, creditcards en ID-kaarten bevatten nu een RFID micro-chip. Deze chip bevat al uw persoonlijke, gevoelige informatie. Identiteitsdieven kunnen tot op een paar meter deze informatie benaderen met behulp van een RFID-lezer. Ons award-winnend RFIDsafe blokkerend materiaal voorkomt dat uw gegevens in verkeerde handen vallen door het blokkeren van nagenoeg alle transmissies tussen 10 MHz - 3 GHz, de radiofrequentie die in de meeste e-paspoorten, creditcards / smart cards en sleutelkaarten wordt gebruikt. Rits

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hummel Pro Bag Excellence

Hummel Pro Bag Excellence

€ 33.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spuitbus grondlak grijs 400ml Cyclus

Bent u van plan om uw scooter te gaan spuiten? Vergeet dan niet de grondverf!

Cyclus grijze grond spuitbus.

Bij het spuiten en/of bijwerken van de lak van uw scooter is het belangrijk dat u deze goed voor behandeld. Met deze grijze grond spuitbus zorgt u voor een goed opneembaar en droog oppervlak dit is belangrijk voor de opname van de lak die u er daarna eventueel overheen wilt spuiten. Eigenschappen grond spuitbus. -Kleur: Grijs (grondverf) -Spuitlak van het merk Cyclus -Inhoud: 400ml Let Op! De kleur op de afbeelding is niet altijd representatief. Maak daarom gebruik van de kleurcode van het artikel. Tevens dient u voor een optimaal resultaat de spuitlak voor te behandelen met grondlak. Hieronder kunt u een video bekijken waar het gehele proces nader wordt toegelicht.

€ 7.87

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rietjes met fruitpoppetjes 2 stuks

Rietjes met vrolijk fruit 2 stuks. Twee gekleurde rietjes met spiraalvorm en daarboven vrolijke vruchtjes. Ongeveer 27 cm lang.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Petticoat, model 1040, 23' 21', Kobalt Blauw

Petticoat, model 1040, 23'/25' (over de knie) Kobalt Blauw-Organdie Petticoat met verstelbare lengte en taille, met fluff.1 inch (") = 2,54 cm.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie...

Product