Stuurslot kabel Antirobos AGM LX GT Tauris Artago

Bescherm uw AGM LX / GT Tauris optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw AGM LX / GT Tauris

Door middel van een stalen kabel die omringt wordt door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw AGM LX / GT Tauris veilig is. Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te hameren picklocken boren knippen of zagen is weerhoudt criminelen er van om uw AGM LX / GT Tauris mee te nemen. Kenmerken van het antirobos slot. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Omdat het slot aan het stuur vast zit staat het stuur ook vast en op slot. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Stuur slotkabel Antirobos AGM China Retro Artago

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig! Passend op: AGM:Retro Benzhou: Retro Berini:Bella Milano Btc: Grande Retro China: Grande Retro Eagle Wing: Torino Fosti: Grande Retro Iva: Roma Killerbee: Custom La Souris: Grande Retro Lintex: HT50QT-29 Neco: Borsalino

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Pico AGM New Flash BTC Classic (zonder stuurkap) (B kwaliteit) (v)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM New Flash? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Vliegen en wind in je gezicht is niet heel erg fijn. Dit windscherm biedt de oplossing voor u! U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Het windscherm voor uw AGM New Flash is niet origineel maar ondanks dat het geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm - Geleverd met bevestigingsset - Geeft een karakteristieke retro look - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Dan kunt u altijd even bellen met onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Beugelset Sierbeugelset Valbeugelset AGM VX VX'S China Classic Lx S Napoli BTC Riva S mat zwart

Zeer scherp geprijsd! Compleet de beugelset voor uw Scooter.

Maar waarom dan een sierbeugelset?

Twee voordelen het maakt uw scooter net even wat mooier! Ook word het wel een valbeugelset genoemd dit omdat de schade beperkt blijft wanneer u schade rijd. Deze set is passend op beide (de ronde en vierkante koplamp) Wat zit er in deze set? - Voorspatbordbeugel. - Voorvalbeugelset. - Achtervalbeugelset. - Achterklapdrager. - Alle benodigde montage onderdelen

Vragen over de montage?

Wij hebben een montagehulplijn onze monteurs kunnen u hier zeker mee helpen! Let op! Gratis verzending op dit artikel.

€ 149.89

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Uitlaat origineel AGM VX50 Lx Napoli 4 takt

Een originele uitlaat voor de GY6 4-takt scooter. Met deze uitlaat bent u verzekerd van de juiste pasvorm.

Eigenschappen originele GY6 4-takt uitlaat

• E-pass (goedkeuring) • Beperkt geluidsniveau • Uitstekende pasvorm • Scherp geprijsd • Inclusief hitteschild Een GY6 motor is een veel gebruikte motor die wordt geproduceerd in China. Deze blokken zijn van redelijke kwaliteit en onderdelen zijn gemakkelijk bij Zandri te bestellen.

Montage originele GY6 4-takt uitlaat

Het kan gebeuren dat bouten afbreken tijdens het (de)monteren. Vet de nieuwe bouten daarom ook altijd in met kopervet zodat ze in de toekomst weer gemakkelijk los te krijgen zijn. In het dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te (de)monteren. Twijfelt u of deze uitlaat op uw scooter past? Bekijk hieronder ''past op''

€ 89.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VX China Classic Lx Napoli BTC Riva smoke (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM VX50? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen en de regen in uw gezicht komen. Dit windscherm lost uw probleem op! Het windscherm voor uw AGM VX50 is niet origineel maar ondanks dat dit geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc - Geleverd met bevestigingsset - Geeft een karakteristieke retro look - Kleur Smoke U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig. Heeft u nog vragen wat betreft de montage? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel onze service-hulplijn. -Let op! Past alleen op dit model scooter zie afbeeldingen of productbeschrijving.

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM Star origineel

Altijd uit de regen en wind met dit (hoog) windscherm voor uw AGM Star!

Waarom een windscherm voor uw AGM Star?

U zit lekker uit de wind heeft minder tot geen last van alle regen en andere neerslag. Daarbij komt dat het een zeer klassieke uitstraling heeft. Een origineel hoog windscherm misstaat zeker niet op de AGM Star. Dit AGM Star windscherm is een hoog windscherm en hierbij zit een complete bevestigingsset. Perfect om uw huidige windscherm mee te vervangen of dit als eerste windscherm te monteren! Kort over dit windscherm hoog voor uw AGM Star: + Origineel AGM product. + Perfecte pasvorm. + Scherp geprijsd. + Inclusief bevestigingsset! Heeft u verder vragen over dit artikel? Dan kunt u zeker onze service-hulplijn bellen wij helpen u graag.

€ 97.93

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VXS BTC Riva Sport China Classis Sport smoke (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm met de kleur smoke voor uw AGM VX50S? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen regen en de zonneschijn in uw gezicht komen. Dit windscherm lost uw probleem op! Het windscherm voor uw AGM VX50S is niet origineel maar ondanks dat dit geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Dit is een getint windscherm dus deze heeft het zelfde effect als een zonnescherm. Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Kleur: Smoke. - Geleverd met bevestigingsset. - Geeft een karakteristieke retro look. - Minder last van de zon. - B-kwaliteit Dat betekent dus dat u minder last zult hebben van de zon en dus comfortabeler de weg op gaat. Het monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Heeft u er moeite mee neem dan contact met ons op via e-mail of bel onze service-hulplijn. Wij helpen graag!

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VXS BTC Riva Sport China Classis Sport (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM VX50S? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen en de regen in uw gezicht komen. Dit windscherm lost uw probleem op! U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Voordelen van het windscherm - Geeft een karakteristieke retro look. - Geleverd met bevestigingsset. - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Kwalitatief goed windscherm. Dit windscherm voor de AGM VX50S is niet origineel maar ondanks dat dit geen AGM origineel windscherm is is het toch van hoge kwaliteit! Het monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel onze service-hulplijn.

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VX China Classic Lx Napoli BTC Riva (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM VX50? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen en de regen in uw gezicht komen. Dit windscherm lost uw probleem op! Het windscherm voor uw AGM VX50 is niet origineel maar ondanks dat dit geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc - Geleverd met bevestigingsset - Geeft een karakteristieke retro look U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig. Heeft u nog vragen wat betreft de montage? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel onze service-hulplijn. -Let op! Past alleen op dit model scooter zie afbeeldingen of productbeschrijving.

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Zip AGM SP BTC Streetline smoke (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm met de kleur smoke voor uw China Zip / AGM SP / BTC Streetline? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit windscherm.

Dit windscherm lost uw probleem op! Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen regen en de zonneschijn in uw gezicht komen. Dit is een getint windscherm dus deze heeft het zelfde effect als een zonnescherm. Dat betekent dus dat u minder last zult hebben van de zon en dus comfortabeler de weg op gaat. Voordelen van het windscherm - Geeft een karakteristieke retro look. - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Kleur: Smoke. - Geleverd met bevestigingsset. - U heeft minder last van de zon - B-kwaliteit. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bij ons terecht via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Zip AGM SP BTC Streetline (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM SP50? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Rijdt u vaak met uw scooter dan wilt u graag comfortabel willen rijden. Dan is het wel zo prettig om bescherming te hebben tegen wind en vliegen in het gezicht etc. Dit windscherm zou uw rit aangenamer maken door dit juist af te schermen. Zelf kunt u dit windscherm heel gemakkelijk monteren zodat uw scooter ook een mooie retro look krijgt. Het windscherm voor uw AGM SP50 is niet origineel maar ondanks dat het geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoge kwaliteit! Dus waar twijfelt u nog over? Comfortabeler rijden begint nu! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - Kwalitatief goed windscherm. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bij ons terecht via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm Hoog Bevestiging set AGM Vintage Neco Abruzzi (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM Vintage? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM / Neco windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter wilt u niet dat de koude wind en vliegen in uw gezicht komen. Dit windscherm lost dat probleem op en daardoor vergeet u al deze zorgen. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Het windscherm voor uw AGM Vintage / Neco Abruzzi is niet origineel maar ondanks dat het geen AGM / Neco origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit gemaakt! Dus waar wacht je nog op?! Zorgeloos rijden begint nu! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Geeft een karakteristieke retro look. - Geleverd met bevestigingsset. Heeft u nog vragen? Dan kunt u bij ons terecht via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 73.10

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Pico AGM New Flash BTC Classic smoke (zonder stuurkap) (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM New Flash? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak vliegen en de wind in uw gezicht krijgt en u dat liever niet meer wilt. Dan is dit windscherm precies wat u zoekt. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Dit windscherm heeft de kleur smoke deze kleur heeft het zelfde effect als een zonnescherm. Dat betekent dus dat u minder last zult hebben van de zon. Het windscherm voor uw AGM New Flash is niet origineel maar ondanks dat het geen AGM origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm: - Geeft een karakteristieke retro look. - Kleur: Smoke. - Minder last van de zon. - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Geleverd met bevestigingsset. - B-kwaliteit Heeft u vragen over de montage van dit windscherm? Bel dan even met onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Riva II AGM Swan smoke (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed smoke windscherm voor uw China Riva II / Agm Swan ? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit China Riva II / Agm Swan windscherm

Dit windscherm lost uw probleem op! Zeker als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind en vliegen in je gezicht komen. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Dit windscherm heeft de kleur smoke deze kleur heeft hetzelfde effect als een zonnescherm. Dat betekent dus dat u minder last zult hebben van de zon. Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Geleverd met bevestigingsset. - Geeft een karakteristieke retro look. - Kleur: Smoke. - Minder last van de zon. - b-kwaliteit Heeft u nog vragen over de montage van dit windscherm? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China Riva II AGM Swan (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM Swan? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Dit windscherm lost uw probleem op! Zeker als u vaak rijdt met uw scooter wilt uw zeker niet dat de wind en vliegen in uw gezicht komen. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Het windscherm voor uw AGM Swan is niet origineel maar ondanks dat het geen Agm origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc - Geleverd met bevestigingsset - Geeft een karakteristieke retro look Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 64.93

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China AGM LX GT Firenzo (B kwaliteit)

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm voor uw AGM GT/LX? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit AGM windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind en vliegen in je gezicht komen.Dit windscherm lost uw probleem op! U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Het windscherm voor uw AGM GT/LX is niet origineel maar ondanks dat het geen Agm origineel windscherm is is het toch van de hoogste kwaliteit! Voordelen van het windscherm - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Geeft een karakteristieke retro look. - Geleverd met bevestigingsset. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan even onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset China AGM LX GT Firenzo (A kwaliteit)

Nu heeft Zandri ook een windscherm voor uw China AGM Lx en GT of IVA Firenzo scooter!

Waarom een windscherm?

Een windscherm is niet verplicht maar het is absoluut geen overbodige luxe. Ook houdt een windscherm u natuurlijk voor een zeer groot deel uit de regen sneeuw etc. Maar er zit ook een klein nadeel aan een windscherm: regendruppels komen op uw windscherm terecht en verminderen daarmee uw zicht op de weg. Nu is dat simpel op te lossen door het gebruik van Rain-Away. Dit kunt u op uw windscherm aanbrengen en deze zullen het water sneller van uw windscherm af laten glijden. Let op! Past alleen op deze modellen scooters! Zie afbeeldingen of productbeschrijving! Over dit windscherm voor uw IVA Firenzo China scooter AGM Lx of GT: - 68 cm hoog. - Scherp geprijsd. - Helder windscherm dus geen ''smoke'' versie. - Inclusief bevestigingsset. Vragen over de montage van dit windscherm? Dan kunt u contact opnemen met onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset AGM VXS BTC Riva Sport China Classis Sport (A kwaliteit)

Een windscherm voor uw AGM Vx-S 50 / China / Retro is uiterst praktisch en het ziet er ook nog eens stoer uit!

Last van vliegen en regen op uw AGM Vx-S / China/Retro?

Heeft u tijdens het rijden op uw China / Retro scooter ook altijd last van vliegen en regen? Dan is dit windscherm het ideale accessoires voor u! Het windscherm voor de AGM VX-S en andere China scooters zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van vliegen ook blijft u aanzienlijk droger en warmer! Let op! Past alleen op deze modellen scooters. Zie afbeeldingen of productbeschrijving! In het kort over dit windscherm: - Geschikt voor AGM VX-S 50 en China/Retro scooters met vierkante koplamp. - Inclusief bevestigingsset. - Helder windscherm geen ''smoke'' uitvoering. Mocht u er bij de montage toch niet uit komen kunt u altijd contact opnemen met onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Windscherm Hoog bevestigingsset China Grande Retro Torino smoke B kwaliteit

Op zoek naar een kwalitatief goed windscherm met de kleur smoke voor uw China Grande Retro / Torino? Dan is dit hét windscherm voor u!

Kenmerken van dit China Grande Retro / Torino windscherm

Als u vaak rijdt met uw scooter dan wilt uw zeker niet dat de wind vliegen regen en de zonneschijn in uw gezicht komen. Dit windscherm lost uw probleem op! Dit is een getint windscherm dus deze heeft het zelfde effect als een zonnescherm. Dat betekent dus dat u minder last zult hebben van de zon en dus comfortabeler de weg op gaat. U kunt dit windscherm op uw scooter monteren zodat uw scooter een echte retro look krijgt. Voordelen van het windscherm - Geeft een karakteristieke retro look. - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind etc. - Kleur: Smoke. - Geleverd met bevestigingsset. - Minder last van de zon. - B-kwaliteit Monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig. Heeft u er moeite mee neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons! Wij helpen u graag.

€ 65.30

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Ronal R55 SUV Silver 19 inch

De Ronal R55 SUV Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 163.05

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reely Accupack bus T stekkersysteem Verguld 20 stuks

Reely Accupack bus T-stekkersysteem Verguld 20 stuks

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Holland boa

Holland boa in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. De boa is brandvertragend en niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zweefparasol Virgo 350 cm wit frame steengrijs

Zweefparasol Virgo 350 cm wit frame steengrijs Goed gezelschap, een koel drankje en een comfortabele zitplaats zijn de ultieme ingrediënten voor een perfecte zomerdag. Het enige dat nog ontbreekt is het gefilterde zonlicht van de parasol. Met de...

€ 324.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wieland 92 232 4000 4 koppelsnoer 3X1.5 4M bruin GST18

Wieland 92 232 4000 4 koppelsnoer 3X1.5 4M bruin GST18

voor schakelaar te verlengen aansluiting van serie schakelaar, wissel schakelaar, motion detector

met de ader kleuren bruin zwart en grijs. Verwisseling  is niet mogelijk door andere nokken

€ 17.56

Klik hier voor meer informatie...

Product