Knipperlicht set LED Primavera Sprint zwart Audi Look achter DMP

Deze LED knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zijn een echte eyecatcher! Tevens heeft u betere verlichting op uw Vespa.

Specificaties led verlichting achter Vespa Primavera / Sprint:

- Inclusief Kabelboom - Inclusief Led Relais - 2x Audi look LED verlichting links / rechts achter - Plug and play systeem

Monteren knipperlicht set LED smoke Vespa Primavera / Sprint

De LED verlichting van de Vespa Primavera / Sprint is plug and play! Het is dus vrij gemakkelijk om de knipperlichten te monteren Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan.

-Let op geen E-keur! Opzoek naar E-keur led verlichting voor uw Vespa Primavera / Sprint? Klik hier!

"

€ 46.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht set LED Vespa Primavera Sprint Audi look voor zwart DMP

Deze LED knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zijn een echte eyecatcher! Tevens heeft u betere verlichting op uw Vespa.

Specificaties led verlichting Vespa Primavera / Sprint:

- Inclusief Kabelboom - Inclusief Led Relais - 2x Audi look LED verlichting links / rechts voor - Plug and play systeem - Inclusief dagrijverlichting

Monteren knipperlicht set LED smoke Vespa Primavera / Sprint

Als u een beetje handig bent kunt u deze knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan.

-Let op geen E-keur! Opzoek naar E-keur led verlichting voor uw Vespa Primavera / Sprint? Klik hier!

"

€ 45.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Spiegelset Vespa Lx (model origineel) schroefdraad glans zwart

Spiegel set voor op uw Vespa LX.

Goed en volledig zicht om u heen is cruciaal voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast kunt u voor het design natuurlijk ook altijd kiezen voor een spiegel op uw Vespa LX. Een uniek ontwerp door middel van deze spiegel set voor op uw Vespa LX. Wel moet u er rekening mee houden dat niet alle spiegels op dezelfde manier bevestigd worden. U heeft de volgende mogelijkheden: • Het schroefdraad zit op uw scooter en op de spiegel die u besteld. • Het schroefdraad zit op uw scooter en niet op de spiegel die u besteld Bij de tweede optie moet u er een bevestigingsset bij bestellen. Deze vindt u hieronder in gerelateerde producten. Kijk dus goed naar welke u precies moet hebben. Als dit onduidelijk is kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail telefonisch of via social media. Montage van een spiegel op uw Vespa LX. De montage van een spiegel is relatief simpel. U hoeft alleen de spiegel op uw scooter te draaien. Als u een bevestigingsset erbij moet bestellen moet u deze bevestigen op uw scooter en daarop de spiegels.

Eigenschappen van deze spiegel voor uw Vespa LX.

• Spiegel set • Glans zwart • Past op een Vespa LX Het is voor de veiligheid belangrijk dat u voldoende zicht om u heen heeft. Spiegels kunnen naast veiligheid ook design bieden. Hier kunt u kijken voor een nadere toelichting over de verplichtingen van een linkerspiegel op uw Vespa LX. Bij alle types scooters met het bouwjaar v.a. 2007 is de linkerspiegel verplicht in Nederland. LET OP! Bij deze spiegel(s) heeft u GEEN bevestigingsset nodig.

€ 37.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Motorblok compleet 125CC China viertakt GY6 Scooters

Dus uw motorblok is vastgelopen... Wat nu...

Wanneer vervang ik mijn gehele motorblok?

Als er iets in uw motorblok vastloopt (op hogere toeren bijvoorbeeld) kunnen er enorm veel dingen misgaan. - Tandwielen lopen op elkaar vast of breken af. - Bepaalde onderdelen krijgen geen olie toevoer meer lopen droog en gaan stuk. - Lagers slaan stuk of raken bekneld. - Het bovenstaande geldt ook voor keerringen. - Uw krukaslagers of 1 hiervan loopt stuk. En ga zo maar door... Wat er misgaat op zo'n naar moment is teveel om op te noemen. Het komt vaak neer op een enorme rekening bij uw monteur. Maar wat u ook zou kunnen doen als u alle kosten bij elkaar opgeteld heeft is misschien een compleet nieuw motorblok kopen! Het komt voor dat dit goedkoper is dan alles afzonderlijk te vervangen. Tel de kosten voor uzelf op en bekijk wat voor u de beste oplossing is.

Dit motorblok past op:

- Alle scooters met een GY6 motor 125CC Heeft u verder nog vragen bel dan met onze service-hulplijn! Wij helpen u graag.

€ 339.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Uitlaat Vespa 4 Takt 2V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2V scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 2v motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 2V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 2v. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2v? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

USB oplader Electronic Bee met 2 USB poorten

Nooit meer zonder stroom met de Electronic Bee usb lader!

Wat is Electronic Bee

Electronic Bee is een USB oplader met 2 USB poorten en garandeert A-klasse kwaliteit.De oplader is waterbestendig hufter-proof en is de best geteste scooteroplader op de markt. Omdat Electronic Bee twee USB ingangen heeft zijn er genoeg mogelijkheden.

Meer voordelen van de Electronic Bee

De bijrijder kan zijn/haar smartphone tegelijkertijd opladen. Andere mogelijkheden zijn het aansluiten van speakers een tablet of navigatie. Alle oplaadbare apparaten zijn van harte welkom bij Electronic Bee. Zelfs zonder smartphone is Electronic Bee een ontzettend nuttige en leuke accessoire.

Montage van de Electronic Bee usb lader

De uitvoering en implementatie is universeel en sluit prachtig aan bij ieder model scooter of brommer. Of het nou een Vespa Zoomer of Habana is; de installatie verloopt binnen 10 minuten. Het product is klaar voor gebruik; alles wat nodig is voor de installatie wordt bij het product geleverd (behalve het gereedschap uiteraard). Zie onderstaand dit product de montage video.

Eigenschappen van de Electronic Bee

• A-klasse kwaliteit • Waterproof • Passend op iedere scooter / brommer accu • Kleur: Zwart • Gewicht: 79 gram • 5 volt • 10 min installatie • Dual port • CE Approved • CCC Safety Approved • Smartphone lader

€ 18.07

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorwiel Achterwiel velgen set Piaggio Zip sport wit DMP op=op

Uitgekeken op uw standaard velgen van uw Piaggio Zip? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in deze witte velgen set van DMP.

Nieuwe witte velgen voor uw Piaggio Zip

Wij van Zandri proberen aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Dit doen we graag als onderdelenspecialist zo proberen wij het assortiment voor de Piaggio Zip zo veel mogelijk uit te breiden! Deze witte velgen set is passend in dat straatje!

Banden voor uw nieuwe velgen

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze mooie velgen dan is het misschien ook een goed idee om er een nieuwe set buitenbanden bij te bestellen. Voor de Piaggio zip heeft u nodig: Voorband: 10-100/80 Achterband: 10-120/70

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Antirobos Stuurslotkabel slot Vespa Primavera Sprint origineel

Weerhoudt criminelen ervan om uw Vespa Primavera / Sprint mee te nemen.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Vespa Primavera / Sprint .

Bescherm uw Vespa Primavera / Sprint volledig met dit kwalitatief zeer goede originele antirobos slot. Doormiddel van een stalen kabel die omringt wordt door hardstalen mechanische ringen word het bijna onmogelijk om deze te boren zagen picklocken knippen of hameren. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Vespa Primavera / Sprint goed beveiligd is als u kiest voor dit originele antrirobos slot. Kenmerken van het antirobos slot. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot. -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd. -Origineel antirobos slot.

€ 66.16

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorwiel Achterwiel velgen set Piaggio Zip 2000 Zip 4 takt mat zwart gepolijst DMP op=op

Schade aan de velgen van uw Piaggio Zip? Bestel een nieuwe set!

Waarom een nieuwe set velgen?

Als u schade heeft opgelopen aan uw velg of beide velgen is het vaak goedkoper en vooral veiliger om een nieuw exemplaar te bestellen. Dit omdat de meeste velgen door een flinke tik al krom kunnen raken en dit zorgt ervoor dat uw velg uit balans raakt. Dit maakt het in veel gevallen gevaarlijk om de tweewieler nog te besturen. Dan komt daarbij dat wanneer u bijvoorbeeld lakschade op uw velg moet repareren de kosten snel oplopen! Met een nieuwe set velgen bent u verzekerd van een kaarsrechte nieuwe velg. Kies voor de veilige oplossing! Over deze Piaggio Zip velgen set - Zowel de voorvelg als de achtervelg. - Mat zwart. - Gepolijste rand. - Geheel compleet inclusief lagers en bussen. - Ventiel erin banden erop en u kunt ze monteren. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze velgen set dan is het misschien ook een goed idee om er een nieuwe set buitenbanden bij te bestellen. Voor de Piaggio Zip heeft u de volgende bandenmaat nodig: Voorband: 10-100/80 Achterband: 10-120/70 Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen wij helpen u graag!

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorwiel Achterwiel velgen set Piaggio Zip 2000 mat zwart (met rode bies) DMP op=op

Zijn de velgen van uw Piaggio Zip (2000) aan vervanging toe? Bestel een nieuwe set!

Waarom een nieuwe set velgen?

Als u schade heeft opgelopen aan uw velg of beide velgen is het vaak goedkoper en vooral veiliger om een nieuw exemplaar te bestellen. Dit omdat de meeste velgen door een flinke tik al krom kunnen raken en dit zorgt ervoor dat uw velg uit balans raakt. Dit maakt het in veel gevallen gevaarlijk om de tweewieler nog te besturen. Dan komt daarbij dat wanneer u bijvoorbeeld lakschade op uw velg moet repareren de kosten snel oplopen! Met een nieuwe set velgen bent u verzekerd van een kaarsrechte nieuwe velg. Kies voor de veilige oplossing! Over deze Piaggio Zip (2000) velgen set - Zowel de voorvelg als de achtervelg. - Mat zwart. - Met rode bies. - Geheel compleet inclusief lagers en bussen. - Ventiel erin banden erop en u kunt ze monteren. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze velgen set dan is het misschien ook een goed idee om er een nieuwe set buitenbanden bij te bestellen. Voor de Piaggio Zip heeft u de volgende bandenmaat nodig: Voorband: 10-100/80 Achterband: 10-120/70 Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen wij helpen u graag!

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Achterlicht LED Piaggio Zip2000 zwart smoke DMP

Met dit LED achterlicht voor de Piaggio Zip val je zeker op!

Uw Piaggio Zip optisch stylen?

Dan is dit LED achterlicht van DMP iets voor u. Het smoke gekleurde achterlicht voor de Piaggio Zip staat niet alleen mooi maar heeft ook nog een aantal voordelen. LED-verlichting behoudt namelijk haar kleur en zal niet snel kapot springen omdat het een massief product is. Style uw Piaggio Zip compleet en bestel ook de LED-knipperlichten smoke (voor en achter). LED-verlichting heeft ook een veel lager stroomverbruik.

Waarom dit LED-achterlicht voor de Piaggio Zip?

Het achterlicht op de Piaggio Zip is niet alleen belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op uw aanwezigheid maar ook voor de veiligheid van uw medeweggebruiker. Dit achterlicht voor de Piaggio Zip zorgt ervoor dat u niet alleen in het donker goed zichtbaar bent maar ook bij mist. Alle achterlichten voor de Piaggio Zip in ons assortiment passen ook daadwerkelijk op de Piaggio Zip. Zeker originele producten maar ook imitatie producten. Let wel goed op: De pasvorm van imitatie producten is nooit 100% goed dus wees voorzichtig tijdens de montage hiervan! Mocht u twijfelen over uw keuze dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 34.94

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat LeoVince Sito 572 NRG Zip Runner 2 takt (v)

Een LeoVince Sito uitlaat met een sportieve uitstraling. Hier kan u de LeoVince Sito 572 bekijken en bestellen. Deze uitlaat is opgebouwd uit drie losse delen.

Eigenschappen van de LeoVince Sito 572

● Geluidsarm ● Originele looks ● E-pass goedkeuring ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ● Inclusief bevestigingsmateriaal -Zowel geschikt voor luchtgekoeld als watergekoeld.

Montage LeoVince Sito 572 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met bijvoorbeeld kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Naast de NRG past deze uitlaat ook op meerdere scooters bekijk hieronder ''past op''

€ 90.96

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Bobine cdi unit 25km Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t2v origineel 639875

Zoekt u een 25 km/h CDI voor uw Vespa Lx of Piaggio Zip? Zoek niet verder!

Waarom uw CDI vervangen?

Een CDI heeft bij een viertakt invloed op de topsnelheid van de scooter. Bij een viertakt is een CDI dus wel van invloed op de topsnelheid maar dit is niet de enige factor. De topsnelheid heeft ook te maken met dingen zoals uw variateurring of benzine-luchtafstelling. Redenen voor het vervangen van uw CDI kunnen zijn: - U wilt uw scooter weer origineel maken. - Uw scooter stopt ineens midden in een rit en start daarna niet meer. (elektrische starter doet niks.) - De scooter start niet meer.

Montage van een CDI op uw scooter

Let op!! CDI's kunnen niet retour worden genomen omdat het een elektronisch product is. Tevens is het zo wanneer er kortsluiting in de scooter zit dat dat direct kan resulteren in het ''opblazen'' van de nieuwe CDI-unit. Zorg dus altijd dat u zeker weet welke CDI u nodig heeft! Alleen geschikt voor de 25 km/h uitvoeringen van de Piaggio en de Vespa 4-takt! U kunt voor advies altijd de montage-hulplijn bellen dan weet u altijd zeker dat u de goede CDI bestelt!

€ 48.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Spuitbus grondlak grijs 400ml Cyclus

Bent u van plan om uw scooter te gaan spuiten? Vergeet dan niet de grondverf!

Cyclus grijze grond spuitbus.

Bij het spuiten en/of bijwerken van de lak van uw scooter is het belangrijk dat u deze goed voor behandeld. Met deze grijze grond spuitbus zorgt u voor een goed opneembaar en droog oppervlak dit is belangrijk voor de opname van de lak die u er daarna eventueel overheen wilt spuiten. Eigenschappen grond spuitbus. -Kleur: Grijs (grondverf) -Spuitlak van het merk Cyclus -Inhoud: 400ml Let Op! De kleur op de afbeelding is niet altijd representatief. Maak daarom gebruik van de kleurcode van het artikel. Tevens dient u voor een optimaal resultaat de spuitlak voor te behandelen met grondlak. Hieronder kunt u een video bekijken waar het gehele proces nader wordt toegelicht.

€ 7.87

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Beenkleed MKX Delux universeel (v)

Trotseer de koude wintermaanden met dit universele beenkleed van MKX!

De MKX Delux prima beenkleed en scherp geprijsd

Het beenkleed van MKX is zeer scherp geprijsd en van prima kwaliteit. Hij beschikt over een water en winddichte buitenkant en het beenkleed is aan de binnenkant gevoerd. Ook beschikt het beenkleed over reflecterende strepen voor de veiligheid.

Kwaliteits verschillen

Dit beenkleed van MKX is de beste keuze als u een simpel en goedkoop beenkleed zoekt. Bent u echter op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig beenkleed raden wij onze Tucano Urbano en OJ Atmosfere lijn aan. Deze beenkleden hebben een dikkere en vaak dubbele voering.

De eigenschappen van het Mkx:

• Waterdicht (nylon) • Zijkant kan vast gemaakt worden tegen het klapperen bij hogere snelheden • Reflecterende onderdelen (voor zichtbaarheid) • Inclusief montagemateriaal LET OP! Gratis verzending op dit artikel."

€ 45.58

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Handmoffen set skai leer zwart (v)

Met deze bruine (skai) leren handmoffen set heeft u voorlopig lekker warme handen op de scooter! Bespaar niet op comfort in de winter. Vind u het ook zo vervelend om met ijskoude handen op de scooter te moeten zitten? Met deze handmoffen heeft u daar geen last meer van. Handmoffen houden uw handen niet alleen uit de ijskoude wind sneeuw regen etc. Maar ook houden ze de spieren in uw handen warm wat ervoor zorgt dat u snel kunt reageren in een noodsituatie.

Waarom zou ik een set Handmoffen skai leer bruin kopen?

- Het houdt uw handen warm in de winter. - Met handmoffen heeft u geen last van koude gewrichten in uw hand. - Met koude handen/spieren kunt u minder snel reageren. - Gemaakt van fraai bruin skai leer.

Montage van deze handmoffenset

De montage van handmoffen is over het algemeen logisch en goed te doen. U schuift de handmoffen met de opening over het stuur en dan kunt u ze vastzetten. U zult wel wat moeten friemelen bij de montage. Mocht u er bij de montage niet uitkomen dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag.

€ 15.29

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Bobine China Retro viertakt scooters GY6 High Voltage

De bobine is de oorsprong van het vonkje van uw motorblok!

De vonk... Die is belangrijk!

Het idee van de bobine is: de accu heeft de spanning om uw scooter te starten. Maar de accu stuurt de spanning door naar de bobine deze zet de spanning om in een ''stroomschokje'' en deze stuurt het schokje door naar de bougie. Dan zorgt die voor een echte vonk die het benzine-luchtmengsel ontsteekt. Is uw bobine dus stuk of stuk aan het gaan? Dan heeft u geen stevige vonk en dus de kans dat uw scooter niet start of steeds slechter gaat starten en lopen. Uw bobine kan opeens stuk zijn maar ook langzaam aan defect gaan. Wilt u een nieuwe bobine bestellen? Zorg er dan voor dat u de bobine bekijkt en zoekt naar artikelnummers dan weet u zeker dat u het goede artikel heeft. Over deze China / Retro bobine: - Geschikt voor Chinese (Retro) scooters. - Voor GY6 motoren. - Hoog voltage bobine. Heeft u verder nog vragen over dit product? Dan kunt u ons altijd bereiken op de service-hulplijn en via e-mail. Wij helpen u graag.

€ 9.49

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Gereedschap blokkeersleutel vliegwiel verstelbaar

Waar gebruikt u de blokkeersleutel vliegwiel voor

Als u niet in het bezit bent van luchtgereedschap is dit een juiste optie! Met deze blokkeersleutel kunt u gemakkelijker de moer los draaien die bij het vliegwiel zit (omdat je het vliegwiel blokkeert). U kunt dit ook gebruiken voor het lossenhalen van de vario.

€ 16.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Parker Boutenset plaatwerk kappenset Piaggio Zip (2000) compleet

Wanneer u een nieuwe kappenset bestelt voor uw Piaggio Zip kunt u ook een nieuwe montageset bestellen.

Waarom dan deze montageset voor de kappenset?

U heeft een nieuwe kappenset op het oog voor uw Piaggio Zip deze zijn allemaal erg mooi stijlvol en flitsend. Of het nu een kappenset met een Piaggio Zip SP-look is of een standaard kappenset. Dan is het natuurlijk het mooiste en handigste voor u om daarbij een passende schroeven/boutenset aan te schaffen. Dan kunt u alles zo monteren geen gezoek naar de correcte gebruikte schroefjes die ergens in uw garage of schuur liggen. Als u er daarvan eentje mist moet u een andere soort schroef in de kappenset zetten. Dat is nooit de bedoeling en ook niet de correcte bevestiging. Daarom kunt u bij het bestellen van een kappenset meteen een complete set bestellen om de kappen mee te monteren. Heeft u nog vragen over dit product? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Beta
Product
 

Amazonas Hangmat Sumo Rockstone

Het kleine broertje van de Sumo Grande. De lengte kan aangepast worden en is daarom geschikt voor alle kleinere AMAZONAS hangmatten. De hangmat heeft een klein pakvolume en kan gemakkelijk gemonteerd worden zonder gereedschap.AMAZONAS heeft een speciale coating ontwikkeld voor deze metalen frames: Rockstone. Het ziet er even indrukwekkend uit als graniet en is, door zijn speciale structuur, beter bestand tegen krassen dan gewone coatings.

€ 134.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Haze Finn Hemd Spark voor heren Lichtgrijs

Haze & Finn, de authentieke namen van husky honden, is een Belgisch modelabel. Met dit label brengen ze hulde aan de authentieke waarden van het leven op de Noordpool: "Survival, Inner Beauty and Belonging". Deze waarden zijn in de hedendaagse moderne wereld relevanter dan ooit geworden. Je kan ze terugvinden in de mooie collecties van Haze&Finn: "Essential", "Classic" en "Urban".

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Houten LED kaarsenbrug warm wit 5 lampjes

Houten LED kaarsenbrug warm wit 5 lampjes. Naturel houten kaarsenbrug met vijf LED lampjes in de vorm van kaarsen. De kaarsenbrug werkt op 2 x AA batterijen (niet inbegrepen) en heeft een timer waardoor de kaarsenbrug na 6 uur uitschakelt. Materiaal: hout/kunststof. Formaat: ongeveer 4,8 x 33 x 28,5 cm. Kleur: naturel hout. Kleur licht: warm wit.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Casio bureaurekenmachine FR 620TEC

Bureaurekenmachine met printfunctie en een afdruksnelheid van 3,5 regel/sec. Specificaties: Aantal cijfers: 12 %-toets Cost/sell/margin toets Afdruksnelheid: 3,5 regels/seconde Euro-omrekening Belastingberekening Dubbele nultoets Volledig en eindtotaalgeheugen Ft 87,8 x 214,5 x 339 mm Batterij: 1 CR-2032 en netvoedingsadapter meegeleverd Rekenrol ref: RB-02

€ 97.59

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tomason TN17 Titanium Diamand Polished Rechts 20 inch

De Tomason TN17 Titanium Diamand Polished Rechts 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 280.46

Klik hier voor meer informatie...

Product