Plantavital Vitamine D3 Kauwtabletten

Plantavital Vitamine D3 Kauwtabletten.

Plantavital Vitamine D3 Kauwtabletten bevat 20mcg vitamine D3 per kauwtablet. De Plantavital Vitamine D3 is een hoogwaardige vitamine D supplement op basis van 100% plantaardige vitamine D3 (essentieel cholecalciferol). Verpakt in een handzaam zakformaat doosje. Kauwtabletje met bessensmaak. Omdat gebrek aan vitamine D tegenwoordig makkelijk ontstaat en veel ongemakken kan veroorzaken, is het van cruciaal belang om vitamine D-tekort te voorkomen. Gebruik daarom dagelijks PlantaVital Vitamine D3 kauwtabletjes, als plantaardige vorm de beste vitamine D voor kinderen, volwassen en ouderen. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de groei en ontwikkeling van botten. Het is waarschijnlijk één van de belangrijkste vitaminen voor de mens. Vitamine D zorgt er namelijk ook voor dat mineralen als calcium, magnesium en fosfaat goed opgenomen kunnen worden door het lichaam. Maar ook voor de opbouw van een sterk immuunsysteem, het behoud van soepele spieren en een goede weerstand is vitamine D erg belangrijk.

Dosering

Kinderen t/m 10 jaar: 1 tablet per dag Volwassenen: 2 tabletten per dag Senioren: 3 tabletten per dag Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Waarschuwingen

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Vedax Overig
Product
 

Eta Beta KV1 Matt Black Polished 20 inch

De Eta Beta KV1 Matt Black Polished 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 552.55

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerst zilveren lantaarn met LED theelichtje 10 cm

Zilveren kerstlantaarn met LED theelichtje 10 cm. Zilveren, metalen lantaarn met nep theelichtje/waxinelichtje erin met LED licht. Er zit een ring aan de bovenzijde, waaraan de lantaarn opgehangen kan worden. Het LED kaarsje werkt op 1 x CR2032 batterij welke inbegrepen is. Materiaal: metaal/glas. Formaat: 8 x 8 x 10 cm. Kleur licht: vlamkleurig.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Poef Club Band SGT Peppers

Woouf is een Spaans merk, opgericht in 2008 in Barcelona. Na 10 jaar werkzaam in de mode-industrie,...

€ 172.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stiletto v12 body (200mm wb255mm)

Stiletto v12 body (200mm/wb255mm)

€ 43.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CEP Terminals Telemetriemodul STD35 GSM module 7 V DC, 32 V DC

De STD35 is een telematrie-apparaat voor het alarmeren per SMS of e-mail en het aansturen via oproep, SMS of via internet. Het beschikt over 3 opto-coupler ingangen voor toezicht van statusi...

€ 343.68

Klik hier voor meer informatie...

Product