Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Bakmix voor beslag met chocoladevlokken en cacaofantasie.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (330 gram), Chocolade vlokken (50gram) en Cacaofantasie (75 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 150 gram zachte margarine of boter, 3 eieren, een beetje zetmeel voor voor in de bakvorm. Voor het donkere beslag: 1 eetlepel water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.Nu de chocoladevlokken toevoegen en even doorroeren.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca. 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten trekken. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180 °C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 °C
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Bakmix voor chocolademuffins.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (300 gram), Vet glazuur met Cacao (50gram) en Muffinbakvormpjes (12 stuks)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 ml bakolie, 2 eieren en 150 ml water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, bakolie en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) kloppen tot het deeg glad is.
    Leg 12 muffin vormpjes op een bakplaat.
    Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes.
  • Bakken: Leg de muffins in het midden van een voorverwarmde oven.
    Tip: Prik met een houten stokje in de muffin; wanneer het stokje er mooi uitkomt is de muffin gaar.
  • Afkoelen: Na het bakken de muffins even af laten koelen.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10 - 15 minuten in kokend heet water. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken op de afgekoelde muffins.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Cakemix Marmer 430 gram

Ruf Cakemix Marmer 430 gram

Bakmix voor Marmer Cake.
De verpakking bevat: glutenvrije bakmix (400 gram), Cacaomix (30 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 200 gram zachte margarine of boter, 3 eieren, 50 ml water, een beetje zetmeel voor voor in de bakvorm. Voor het donkere beslag: 1 eetlepel water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, 2/3 van het beslag erin scheppen. De cacaomix en 1 el water door de rest van het beslag roeren en op het lichte beslag scheppen. Een vork in een spiraalbeweging door de beide beslaglagen trekken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180 °C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 °C
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Koekjesmix 475 gram

Ruf Koekjes Mix 475 gram

Bakmix voor knapperige koekjes met glazuur.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (400 gram) en vetglazuur met Cacao (75 gram).
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 gram zachte boter en 1 ei (Grootte M) en voor het uitrollen een beetje maiszetmeel.Voor het versieren hagelslag of andere decoratiemiddelen.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, boter en ei in een mixkom doen en met een kneedhaak mixer op halve snelheid mixen tot het grove kruimels zijn.
    Kneed het deeg daarna verder tot het glad is. Halveer het deeg en leg het ca. 45 minuten in de koelkast.
  • Bakken: Haal het halve deeg uit de koelkast. Rol het deeg uit op een plank bestrooid met maiszetmeel.
    steek de vormpjes uit het deeg en leg ze op een bakplaat belegd met bakpapier.
    Leg de bakplaat met de koekjes in het midden van de voorverwarmde oven.
    Doe met de andere helft van het deeg precies hetzelfde.
    De baktijd kan variëren in verband met de dikte en grootte van de koekjes.
  • Afkoelen: Na het bakken de koekjes af laten koelen op de bakplaat.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10-15 minuten in kokend heet water.
    Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur op de koekjes doen. Tip: Om de koekjes nog leuker te maken kan er op het glazuur ook nog hagelslag of andere decoratiemiddelen gedaan worden, let wel op dat dit gedaan wordt zolang het glazuur nog niet afgekoeld is.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Cakemix Citroen 530 gram

Productbeschrijving

Bakmix voor Citroen Cake.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (420 gram) en Citroenglazuur (110 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 200 gram zachte margarine of boter, 4 eieren, 25 ml water. Voor het glazuur: 25 ml warm water..

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten liggen. Het zakje openknippen en het vloeibare glazuur met een mes over de cake strijken.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180°C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 graden
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product