Ruf Cakemix Citroen 530 gram

Productbeschrijving

Bakmix voor Citroen Cake.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (420 gram) en Citroenglazuur (110 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 200 gram zachte margarine of boter, 4 eieren, 25 ml water. Voor het glazuur: 25 ml warm water..

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten liggen. Het zakje openknippen en het vloeibare glazuur met een mes over de cake strijken.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180°C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 graden
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.86

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Bakmix voor beslag met chocoladevlokken en cacaofantasie.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (330 gram), Chocolade vlokken (50gram) en Cacaofantasie (75 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 150 gram zachte margarine of boter, 3 eieren, een beetje zetmeel voor voor in de bakvorm. Voor het donkere beslag: 1 eetlepel water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.Nu de chocoladevlokken toevoegen en even doorroeren.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca. 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten trekken. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180 °C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 °C
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.86

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Bakmix voor chocolademuffins.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (300 gram), Vet glazuur met Cacao (50gram) en Muffinbakvormpjes (12 stuks)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 ml bakolie, 2 eieren en 150 ml water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, bakolie en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) kloppen tot het deeg glad is.
    Leg 12 muffin vormpjes op een bakplaat.
    Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes.
  • Bakken: Leg de muffins in het midden van een voorverwarmde oven.
    Tip: Prik met een houten stokje in de muffin; wanneer het stokje er mooi uitkomt is de muffin gaar.
  • Afkoelen: Na het bakken de muffins even af laten koelen.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10 - 15 minuten in kokend heet water. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken op de afgekoelde muffins.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.86

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product