Le Poole Vruchten Muesli 500 gram

Le Poole Vruchtenmuesli 500 gram.

Heerlijke glutenvrije muesli.
Bereidingswijze: Voeg melk, yoghurt of kwark toe.
Tip: Probeer in plaats van melk een keer yoghurt of kwark.

€ 4.65

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Muesli
Product
 

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Paneermeel 500 gram

    Le Poole Paneermeel 500 gram.

    Glutenvrije en lactosevrij paneermeel.

    € 4.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Bereidingsmiddel
    Product
     

    Le Poole Voedingsvezels Appel 400 gram

    Le Poole Voedingsvezels Appel 400 gram.

    Glutenvrije appel voedingsvezels.

    € 2.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Overig
    Product
     

    Le Poole Broodmix Teff Boerenbruin 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Teff Boerenbruin 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Stroopwafels 8 stuks

    Le Poole Stroopwafels 8 stuks.

    Heerlijke glutenvrije stroopwafels.

    € 4.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Koekjes
    Product
     

    Le Poole Chiazaad 400 gram

    Le Poole Chiazaad 400 gram.

    Chiazaad is een veelzijdig zaad. Chiazaad kan direct gegeten worden.
    Door de neutrale smaak kan het gemengd worden met elk gerecht: een drankje, smoothie, muesli, ontbijt, salade of wat dan ook.

    € 7.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Overig
    Product
     

    Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram

    Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    € 29.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Notenmuesli 500 gram

    Le Poole Notenmuesli 500 gram.

    Heerlijke glutenvrije muesli.
    Bereidingswijze: Voeg melk, yoghurt of kwark toe.
    Tip: Probeer in plaats van melk een keer yoghurt of kwark.

    € 5.15

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Muesli
    Product
     

    Le Poole Cranberry Poeder Puur 400 gram

    Le Poole Cranberry Poeder Puur 400 gram.

    Glutenvrij cranberry poeder.

    € 19.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Super (Raw) Foods
    Product
     

    Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram

    Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram.

    Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Twellos Pannenkoekenmeel 1000 gram

    Le Poole Twellos Pannenkoekmeel 1000 gram.

    Glutenvrije mix voor heerlijke pannenkoeken.

    Zelf nog toevoegen: 200 gram Pannenkoekmeel, 4 dl Melk en 1 Ei.

    Gebruiksbeschrijving

    • Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen.
    • Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.

    € 6.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Thuis Bakken
    Product
     

    Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram

    Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram .

    Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 5.80

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Roombotersprits 200 gram

    Le Poole Roombotersprits 200 gram.

    Heerlijke glutenvrije spritsen.

    € 5.70

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Tussendoortjes
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Bruin Lactosevrij 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Bruin Lactosevrij 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije en lactosevrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
      • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
        In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

      Baktijd en Temperatuur

      Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Broodbakmachine: French Programma

      € 5.80

      Klik hier voor meer informatie...

      Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Roomboter Speculaas 200 gram

    Le Poole Roomboter Speculaas 200 gram.

    Heerlijke glutenvrije speculaasjes.

    € 5.69

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Koekjes
    Product
     

    Le Poole Teff Meel Donker 1000 gram

    Le Poole Teff Meel Donker 1 kg.

    Glutenvrij Donker Teffmeel.

    € 7.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Thuis Bakken
    Product
     

    Le Poole Broodmix Teff Bruin 5000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Teff Bruin 5 kg.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 26.75

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodaroma 300 gram

    Le Poole Broodaroma 300 gram.

    Glutenvrije en lactosevrije aroma. Te gebruiken in plaats van zout, geeft smaak van normaal brood.

    Ingrediënten

    • Extra gejodeerd Zout
    • Aroma

    € 4.05

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodtoevoegingen
    Product
     

    Le Poole Quinoa Broodmix 1000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.15

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product