Beltane Thai Curry 20 gram

Beltane Thai Curry 20 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 300 gram Kipfilet of Kalkoenfilet, 300 gram Gemengde groente, bijv. Broccoli, Paprika, Paksoi, Courgette, Chinese Kool, Champignons, Lente uitjes, 200 ml Kokosmelk.

Bereidingswijze:
1. Snijd de kip- of kalkoenfilet in blokjes en de groente in reepjes. Zet de kokosmelk (200 ml) vast klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie (bijv. sesamolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met anti aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de filetblokjes toe en braadt deze aan. Daarna voegt u de groente teo en bakt deze mee.
3. Voeg de kokosmelk toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zak) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren.
Tip: Lekker in combinatie met Thaise rijst of Basmatirijst.
U kunt dit gerecht ook maken met blokjes tofu in plaats van kip.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Bulgur Pilav 17 gram

Beltane Bulgur Pilav 17 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Bereidingswijze:
1. Snijd het vlees en de groente in stukjes en kook de Bulgur volgens de algemene bereidingswijze. Zet alvast 100 ml water klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie samen met kruidenmix 1 in een pan. Verhit het mengsel. Zodra de geur van het mengsel vrij komt kunt u het vlees toevoegen. Bak dit vervolgens goed aan. Voeg daarna de groente en bak ook deze aan.
3. Voeg vervolgens het water en kruidenmix 2 toe en roer het geheel goed door. Kook het geheel nog 5 minuten met gesloten deksel en roer het regelmatig door. De groentemix is daarna klaar en deze kunt u met de Bulgur serveren.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Goulash 17 gram

Beltane Goulash 17 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 300gr vlees (rund, varken), 100gr wortelen, 200gr ui, 1 eetlepel (20gr) tomatenpuree.

Bereidingswijze:
1. Snijd de wortelen en uien in schijfjes en zet vast 200 ml water klaar.
2. Doe 2 eetlepels plantaardige olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met een anti-aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra de geur van het kruidenmengsel zich verspreid, voegt u het in blokjes gesneden vlees toe en bakt dit krachtig aan. Daarna voegt u de wortel en ui toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water en de tomatenpuree toe en roer dan de kruidenmix 2 (grote zakje) er doorheen. Kort opkoken. Doe het mengsel in een ovenschaal. De schaal afdekken met aluminium-folie en in het midden van de voorverwarmde oven zetten en op 200C (in hete luchtoven op 170C) laten garen. Afhankelijk van vleeskwaliteit en vleessoort is de Bereidingstijd: varkensvlees: ca. 60 a 70 min., rundvlees/wild: ca. 75 a 90 min.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Toscaanse Groenteschotel 19 gram

Beltane Toscaanse Groenteschotel 19 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 300 g geschilde aardappelen, 400 g gemengde groente, bijv. paprika, courgette, wortels, tomaten.

Bereidingswijze:
1. Snijd de groente en aardappels in blokjes en zet vast water (150 ml) klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de groente- en aardappelblokjes toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 20 minuten gaar worden. Af en toe roeren.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Chili Wraps 20 gram

Beltane Chili Wraps 20 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 150 gram gehakt, 215 gram rode nierbonen (blik, uitgelekt), 2 eetlepels suikermais (blik), 200 gram tomatenstukjes (blik) en 6-8 Mexicaanse wraps.

Bereidingswijze:
1. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt het gehakt toe en bak het. Voeg dan de rode nierbonen en mais toe en laat die kort meebakken.
2. Voeg de tomatenstukjes en kruidenmix 2 (grote zak) toe en laat het geheel met deksel op de pan in ca. 5 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren. warm de wraps op volgens algemene bereidingswijze en vul deze vervolgens met de vulling.
Tip: Vul de mix in taco's, garneren met zure room en sla.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Siciliaanse Spaghettischotel 30 gram

Beltane Siciliaanse Spaghettischotel 30 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 200 gram Spaghetti, 200 gram gehakt, 150 gram Wortels, 100 gram tomatenpuree.

Bereidingswijze:
1. Kook de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze. Rasp de wortels en zet vast water (250 ml) klaar.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, braadt u het gehakt goed door. Voeg de wortels toe en laat die kort meebakken.
3. Voeg het water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zak) en de tomatenpuree doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 5 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
Tip: Vervang het water door rode wijn en voeg verse knoflook toe als u de wortels gaat bakken.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Broccoligratin 22 gram

Beltane Broccoligratin 22 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Bereidingswijze:
1. Doe de ongekookte pasta in een ingevette ovenschaal. Snijd de broccoli in roosjes en zet room en water (300ml) vast klaar
2. Doe 1 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (klein zakje) in een pan en verhit het mengsel
3. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de broccoli toe en bakt die even mee. Voeg daarna het water en de room toe, roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen en laat het geheel even goed koken
4. Voeg vervolgens het water, de sojasaus en kruidenmix 2 toe en roer het geheel goed door. Voeg tot slot de mie toe en bak het geheel op een hoog vuur goed aan. Roer het geheel regelmatig door.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Tajine Maroc 23 gram

Beltane Tajine Maroc 23 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 500gr gemengde groente, bijv. courgette, aubergine, paprika, tomaten, uien, pompoen en 2 eetlepels cashewnoten.

Bereidingswijze:
1. Snijd de groente in blokjes en zet water (150 ml) klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de groenteblokjes en de noten toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe roeren.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Tagliatelle Roomsaus 17 gram

Beltane Tagliatelle Roomsaus 17 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 150 g tagliatelli, 150 g champignons, 150 g gemengde groenten, bijv. courgette, erwten, ui, 100 g hamblokjes, 100 ml room of soja room

Bereidingswijze:
1. Kook de tagliatelle volgens algemene bereidingswijze. Snijd de champignons en courgette in schijven. Room en 100 ml water klaarzetten.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de champignons, groenten en ham toe en bak het geheel.
3. Voeg het water, de room en kruidenmix 2 (grote zak) toe. Laat het geheel met deksel op de pan in 8 minuten op een laag vuur gaar worden. Af en toe doorroeren.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Gegratineerde Zalm 20 gram

Beltane Gegratineerde Zalm 20 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 250gr zalmfilet (vers of ontdooid), 300gr. gemengde groenten, bijv. courgette, tomaten, paprika, ui, 100ml room.

Bereidingswijze:
1. Snijd de groenten in blokjes en doe deze in een ovenschaal. Roer kruidenmix 2 (grote zakje) in 100ml room en meng dit met de groenten.
2. Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de zalmfilet.
3. Leg de zalmfilet op de groente en bak ze circa 30 minuten in een voorverwarmde oven bij 200C boven- en onderwarmte (170C heteluchtoven).

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Chicken Kashmir 19 gram

Beltane Chicken Kashmir 19 gram

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 300g kalkoenfilet, 1 kleine ui, 100ml room.

Bereidingswijze:
1. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en de ui in ringen. Zet de room (100ml) vast klaar.
2. Doe 1-2 eetlepel(s) olie met kruidenmix 1 (klein zakje) in een pan met antiaanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u de vleesblokjes en de uienringen toe en bakt deze mee.
3. Voeg het water en de room toe en roer er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan op een laag pitje in ca. 5 minuten gaar worden. Af en toe roeren.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Spaghetti Macaroni Bolognaise 31 gram

Beltane Spaghetti Macaroni Bolognaise 31 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 200 gram Spaghetti of Macaroni, 200 gram Gehakt, 400 gram Tomatenstukjes in blik.

Bereidingswijze:
1. Kook de spaghetti of macaroni zoals aangegeven op de verpakking.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met anti aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het gehakt toe en braadt dit aan.
3. Voeg de tomatenstukjes toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zak) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 5 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren.
Tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas.

€ 1.49

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Roerbakmie 20 gram

Beltane Roerbakmie 20 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 125 g mie of rijstnoodles, 200 g vlees (varkens, rund of kip) 200 g groentepakket of naar keuze bijv. wortel, paprika, witte kool, prei, tauge, 3 eetlepels sojasaus

Bereidingswijze:
1. Snijd het vlees en de groente in reepjes en zet alvast 50ml water klaar. Kook de mie of rijstnoodles volgens algemene bereidingswijze.
2. Doe 2 eetlepels olie samen met kruidenmix 1 in een pan. Verhit het mengsel. Zodra de geur van het mengsel vrij komt kunt u het vlees toevoegen. Bak dit vervolgens goed aan. Voeg daarna de groente en bak ook deze aan.
3. Voeg vervolgens het water, de sojasaus en kruidenmix 2 toe en roer het geheel goed door. Voeg tot slot de mie toe en bak het geheel op een hoog vuur goed aan. Roer het geheel regelmatig door.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Chili con Carne 31 gram

Beltane Chili con Carne 31 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 200 gram Gehakt, 50 gram Tomatenpuree, 1 blik Kidneybonen (ca. 270 gram).

Bereidingswijze:
1. Spoel de bonen af in een vergiet en zet vast water (200 ml) klaar.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met anti aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het gehakt toe en braadt dit.
3. Voeg dan de bonen en het water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zak) en de tomatenpuree doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 5 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren.
Tip: Lekker in combinatie met stokbrood of volkorenbrood.
Ook geschikt als vulling voor taco's en wraps.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Bami Nasi Goreng 17 gram

Beltane Bami - Nasi 17 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 125 gram Rijst of 150 gram Mie of Spaghetti, 250 gram Vlees (Varken, Rund, Kip), 250 gram Gemengde groenten, bijv. Wortels, Paprika, Courgette, Prei, Chinees Kool, Champignons.

Bereidingswijze:
1. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op de verpakking. Snijd het vlees en de groente in reepjes. Zet alvast 50 ml water klaar.
2. Doe 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met anti aanbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het vlees toe en braadt dit aan. Daarna voegt u de groente toe en bakt deze mee.
3. Voeg vervolgens het water en kruidenmix 2 (grote zak) toe en laat het geheel in een afgesloten deksel in 6 minuten gaar worden. Af en toe doorroeren.
4. Voeg de rijst of de mie toe en bakt deze bij hoge temperatuur knapperig aan.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Chicken Tandoori 22 gram

Beltane Chicken Tandoori 22 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Bij het bakken komt de delicate smaak van de specerijen vrij en geven de kip de authentieke Tandoori smaak.
Daarnaast verfijnen de kruiden de smaak van de groente.

Zelf nog toevoegen: 2 Kippenpoten (ca. 400 gram), 400 gram gemengde groente (bijv. Aardappel, Wortel, Paprika, Ui).

Bereidingswijze:
1. Snijd de groente in grote stukken, doe die in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen.
2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees. (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220°C boven- en onderwarmte.
Tip: Garneer het gerecht met schijfjes citroen en uienringen.
Lekker in combinatie met Turks brood of met rijst en een koude yoghurtdipsaus.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product
 

Beltane Lasagne 26 gram

Beltane Lasagne 26 gram.

Glutenvrije, lactosevrije en biologische kruidenmix.
Kruiden in 2 stappen: Tijdens het bakken komen de delicate smaken van kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak.
Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd.

Zelf nog toevoegen: 200 gram gehakt, 400 gram passata, 125 gram lasagnebladen en 50 gram geraspte kaas.

Bereidingswijze:
1. 100 ml water klaarzetten, oven voorverwarmen op 180 °C boven- en onderwarmte (150 °C heteluchtoven).
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt het gehakt toe en bak het.
3. Passara en water toevoegen, kruidenmix 2 (grote zak) toevoegen en kort opkoken. Bouw de lasagne op door te starten met een laag saus op de bodem van de ovenschaal en bedek de saus vervolgens met lasagnebladen. Herhaal dit en eindig met een ruime laag saus. Bestrooi tot slot met kaas en laat het 30 tot 35 minuten bakken.

€ 1.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Beltane Sauzen en Mixen
Product