Adams Brot Broodmix Sonnenwald

Adams Brot Broodmix Sonnenwald 250 gram

Heerlijke glutenvrije en koolhydraatarme mix om eiwitbrood met zonnebloempitten van te maken. Daarnaast is de mix ook eiwitrijk waardoor het ook prima past binnen een eiwitrijk dieet. Het brood is eenvoudig te maken doordat er alleen water aan toegevoegd hoeft te worden.

Gebruiksbeschrijving

Voeg de mix bij 350 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op uw aanrecht of in de koelkast.

€ 4.31

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Adams Broodmix
Product
 

Adams Brot Broodmix il Mare

Adams Brot Broodmix Gold 250 gram.

Heerlijke glutenvrije en koolhydraatarme broodmix met gouden lijnzaadjes en provençaalse kruiden, om zelf brood mee te bakken. Daarnaast is de mix ook eiwitrijk waardoor het prima past in een eiwitrijk dieet. Het brood is eenvoudig te maken doordat er alleen water aan de mix toegevoegd hoeft te worden.

Gebruiksbeschrijving

Voeg de mix bij 380 ml water en kneed het deeg. Vorm het deeg tot een brood, leg het op bakpapier of doe het in een ingevette vorm (siliconenschaal). Bak het op 180°C 60 minuten in de oven. Bewaar het brood op uw aanrecht of in de koelkast.

€ 4.31

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Adams Broodmix
Product