Bonvita Rijstmelk Chocolade Tablet Wit 100 gram

Bonvita Rijstmelk Chocolade tablet Wit 100 gram.

Heerlijke biologische, glutenvrije en lactosevrije Fair Trade rijstmelk chocolade tablet wit.

€ 2.45

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl BonVita Chocolade
Product
 

Finax Bakmix Wit met Melk 900 gram

Finax Bakmix Wit met Melk 900 gram.

Bakmix met melk voor Wit brood.
Zelf nog toevoegen voor 1 brood: 25 g verse gist of 8 gram droge gist, 400 ml water handwarm (37°C), 30 gram margarine of 2 el olie, 1-1.5 tl zout, 450 gram Finax bakmix (ca 750ml).

Gebruiksbeschrijving

    Beslag bereiden: Verkruimel de gist in een kom en voeg het water toe. Roer tot de gist is opgelost. Voeg het zout, de margarine en de meelmix toe (we raden aan het meel te wegen). Meng de ingrediënten ongeveer 5 minuten met een mixer tot een deeg. Doe het deeg in een ingevet bakblik van ongeveer 1.5 liter. Laat het deeg onder een doek 35 minuten rijzen of totdat het de rand van het bakblik heeft bereikt. Verwarm ondertussen de oven tot 200 °C en bak het brood in 25 minuten gaar.
  • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik van ongeveer 1.5 liter en bak het brood onderin de oven in ongeveer 25 minuten gaar.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 200 °C
Baktijd: ca 25 minuten

€ 4.35

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Finax Broodmix
Product
 

Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram

Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram.

Cereal mix voor brood en gebak is een van de vele en smaakvolle producten van Cereal.
Maak met deze glutenvrije en lactosevrije mix de lekkerste broodjes of gebakjes.

Deze mix is niet geschikt voor mensen met galactosemie.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Cereal Broodmix
Product
 

Sam Mills Broodmix Wit 400 gram

Sam Mills Broodmix Wit 400 gram.

Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Sam Mills Broodmix
Product
 

Consenza Meel Witbrood 5000 gram

Consenza Bakmix voor Witbrood 5000 gram

Glutenvrije Bakmix voor Witbrood. Kan ook gebruikt worden voor het maken van koekjes, pannenkoeken of taarten.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine:
    Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
    Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
  • Bereiding in de oven:
    Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
    Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
  • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
    Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
  • Na het bakken:
    Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
    Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: ca 200°C
Baktijd: ca 30 minuten
Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

€ 18.95

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
Product
 

Cereal Brood Wit 350 gram

Cereal Brood Wit 350 gram

Heerlijk gluten- en lactosevrij Wit brood. Kant-en-klaar, hoeft niet te worden afgebakken.

€ 3.89

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Cereal Brood
Product
 

Damhert Bakmix Witbrood 400 gram

Damhert Bakmix voor Witbrood 400 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor witbrood.
Deze mix is ook geschikt voor pizzabodems.

De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen voor het maken van brood: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.
Zelf nog toevoegen voor pizza: 7 gram droge gist, 300 ml lauw water, 4 eetlepels olijfolie.

Gebruiksbeschrijving voor het maken van Witbrood:

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten


Gebruiksbeschrijving voor het maken van pizza voor 4 personen:

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten.
  • Breng het deeg op een bakplaat (bedekt met bakpapier) aan en besprenkel het met een beetje olie.
  • Rol het deeg nu verder uit en maak er een ronde vorm van.
  • Laat dit rusten op een warme en tochtvrije plaats gedurende 20 minuten.
  • Beleg de pizza met ingrediënten naar keuze.
  • Bak in een voorverwarmde oven van 200 °C, op de onderste plank, gedurende 30 minuten.

Tip: Voor een kleine pizza, gebruik 200 gram van de mix en de helft van de overige ingrediënten.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 200°C Baktijd: 30 minuten

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Damhert Wit Brood Gesneden 200 gram

Damhert Wit Brood Gesneden 200 gram.

Gesneden wit brood.
Na opening binnen 2 dagen consumeren.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Brood
Product
 

Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram

Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram.

Heerlijke glutenvrije Witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 5.80

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Schar Mix B Broodmix 1000 gram

    Schar Mix B Broodmix 1000 gram.

    Glutenvrije kant en klare meelmix voor brood.
    In het bijzonder geschikt voor het zelf maken van brood, kadetjes en pizza.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 gram mix B, 10 gram droge gist of 15 gram verse gist, 500 ml water, 6 gram olie, 1 theelepel zout. Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor een basisprogramma (duurt ongeveer 3.5 uur).
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 500 gram mix B, 10 gram droge gist of 15 gram verse gist, 500 ml water, 6 gram olie, 1 theelepel zout. Bereiding: Meng in een kom de Schar Mix B met de droge gist en voeg hieraan het water toe.
      Gebruikt u verse gist los deze dan van te voren in het water op en giet dit mengsel bij het meel. Meng het deeg met een plastic lepel en voeg het zout toe. Doe beetje bij beetje de olie erbij.
      Kneed het deeg met de hand ongeveer 8 tot 10 minuten tot er een gladde massa ontstaat.
      U kunt ook een mixer met kneedhaken gebruiken. Kneed het deeg dan op de middelste stand gedurende 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven broodvorm.
      Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek en laat het deeg op een warme plaats rijzen (ong. 30 minuten) tot het in omvang is verdubbeld.
      Plaats een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk het gerezen brood met wat geklutst ei, melk of olie; zo krijgt het brood na het bakken een mooie goudbruine korst.
      Bak het brood in ongeveer 50 minuten gaar.
      Tijdens het bakken de oven niet openen. neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 200°C
    Baktijd: ca 50 minuten
    Broodbakmachine: Basis programma

    € 4.45

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Schar Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 5000 gram

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 5000 gram.

    Heerlijke glutenvrije Witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Consenza Bakmix Witbrood 900 gram

    Consenza Bakmix voor Witbrood 900 gram

    Glutenvrije Bakmix voor Witbrood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine.
      Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 4.79

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product