The Organic Whey Proteine Poeder 400 gram

The Organic Whey Proteine Poeder 400 gram

Rijk aan belangrijke bouwstoffen voor de spieren en is geschikt voor volwassenen, kinderen en met name sporters. The Organic Whey Proteine is een geheel onbewerkt, heerlijk, 100% biologisch en voedingsrijk eiwitpoeder.

Gebruiksbeschrijving

  • Meng één schep (25gr) biologische whey proteïne met 100-150ml water in een blender voor een snelle eiwit shake, of voeg uw favoriete fruit toe aan de mix voor een heerlijke smoothie.Gebruik 1-3 keer per dag of zoals gewenst.

€ 28.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl The Organic Protein Company Winkelglutenvrij
Product
 

Magneet slotjes verzilverd 2x 5mm

Magneetslotjes verzilverd per set van 2. Formaat: ongeveer 5 x 17 mm.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

WAGO 750 428 PLC ingangskaart 42 V DC, 42 V AC

AC/DC 42 V, 2-geleiders-aansluiting, lichtgrijs.

€ 77.44

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jack Wolfskin Jas The Cook voor heren Geel

Ontwikkeld voor arctische temperaturen en sterke wind: THE COOK PARKA is, als het buiten flink stormt en de temperaturen ver onder het vriespunt liggen, in zijn element. Want we hebben hem met ons sterke eendendons gevuld. We hebben het in onze kamerconstructie verwerkt. Deze wijze van constructie laat het dons veel ruimte om zich te ontplooien en zorgt zo voor een optimaal warmhoudend vermogen. Om ervoor te zorgen dat je het meteen warm hebt als je THE COOK PARKA aantrekt, hebben we er aan de binnenkant extra een laag MICROGUARD SILVER in verwerkt, die je lichaamswarmte reflecteert. Voor optimale bescherming tegen storm hebben we de parka voorzien van ons absoluut winddichte STORMLOCK-materiaal. Het is zo goed ademend dat waterdamp snel kan ontsnappen, het dons goed wordt geventileerd en de volledige capaciteit ervan benut blijft. En de gevoerde sneeuwvang zorgt ervoor dat er ook van onderen geen wind naar binnen komt. Geïnspireerd door de typische expeditiekleding voor de poolstreek is de capuchon. De rand van kunstbont beschermt je gezicht tegen de wind en kan er desgewenst worden afgenomen. Ook de capuchon hebben we gevoerd met onze robuuste MICROGUARD-wattering. Deze geeft niets om nattigheid of druk. En om ervoor te zorgen dat je hoofd optimaal beschermd is, hebben we hem uitgerust met een eigen hoge kraag. Zo is onze COOK PARKA de perfecte keus als je bij zeer lage temperaturen lang buiten bent, om het even of je met de hondenslee onderweg bent of op expeditie door winterse landschappen.

€ 369.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Vileda vloertrekker, breedte 45 cm

Praktisch en ergonomisch. Voor verschillende vloeren & wanden. Flexibel rubber blad voor verwijdering vloeistoffen en droog & los vuil.
breedte: 45 cm

€ 19.70

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG Gr 203 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de AEG Gr 203 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product