Schar Pain Campagnard Aux Graines

Schar Pain Campagnard Aux Graines 250 gram

Heerlijk glutenvrij en vezelrijk gesneden meergranenbrood op basis van zuurdesem.

€ 3.07

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Schar Brood
Product
 

Cereal Maxi Brood 3 Zaden

Cereal Maxi Brood 3 Zaden 350 gram

Gluten- en lactosevrij brood in extra grote sneetjes, met een heerlijke mix van zonnebloempitten, lijnzaad en maanzaad Kant-en-klaar, hoeft niet te worden afgebakken.

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Cereal Brood
Product
 

Cereal Brood Meergranen 400 gram

Cereal Brood Meergranen 400 gram

Heerlijk gluten- en lactosevrij meergranen brood. Kant-en-klaar, hoeft niet te worden afgebakken.

€ 4.10

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Cereal Brood
Product
 

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood

Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 5000 gram

Een perfecte glutenvrije meelmix om een heerlijke meergranenbrood mee te maken. Geschikt voor gebruik in een broodbakmachine en oven.

Bereiding broodbakmachine:

Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma (advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).

Bereiding oven:

Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt. Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 30 minuten bakken. Laat het brood na het bakken afkoelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.

Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

€ 21.54

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
Product
 

Schar Meesterbakker Brood Vital 350 gram

Schar Meesterbakker Brood Vital 350 gram.

Heerlijk glutenvrij en lactosevrij gesneden meergranen donkerbruin brood.
Vezelrijk met zonnebloempitten, lijnzaad, quinoa, sorghummeel en kastanjemeel.
Door een verfijnde receptuur en nieuw bakproces heeft dit brood een hoge vers beleving.

€ 3.28

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Schar Brood
Product
 

Schar Meesterbakker Brood Mehrkorn 300 gram

Schar Mehrkorn Brood 300 gram.

Heerlijk glutenvrij en lactosevrij gesneden meergranen brood.
Vezelrijk met lijnzaad, zonnebloempitten, gierst, quinoa, sojavlokken en zuurdesem.
Door een verfijnde receptuur en nieuw bakproces heeft dit brood een hoge vers beleving.

€ 2.93

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Schar Brood
Product
 

Tijdelijke actie 3 Basics Bakery broden naar keuze voor € 9,95!

Tijdelijke actie: 3 Basic Bakery broden naar keuze voor € 9,95 (zolang de voorraad strekt). Een korting die daarmee kan oplopen tot 4,07 euro.

U kunt kiezen uit de volgende vier varianten:

Bereiding: Voor afbakken folie en zakje verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 220C. Na opening beperkt houdbaar, na het afbakken 2 dagen houdbaar. Afgesloten bewaren.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Basics Bakery Brood
Product
 

Semper Broodmix Grov Vezelrijk 500 Gram

Semper Broodmix Grov Vezelrijk 500 Gram

Heerlijke glutenvrije en lactosevrije broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25C) water, 50 ml olie, 500 gram mix, 25 gram verse gist (of 8 gram gedroogde gist), halve theelepel zout.
  • Doe het water in een beslagkom en los hier de gist in op.
  • Voeg de mix, de olie, het zout toe en roer tot het beslag glad is.
  • Beslag in een ingevette vorm gieten, bedek de bakvorm en laat het deeg ca. 40 minuten rijzen.
  • Daarna in een voorverwarmde oven op 250C 30 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen.
  • Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte: ca 250C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 3.07

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Semper Broodmix
Product
 

Semper Lantbrodsmix 500 gram

Semper Lantbrodsmix 500 gram.

Heerlijke glutenvrije broodmix om zelf brood mee te bakken.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (500 gram) en een zakje gedroogde gist.
Zelf nog toevoegen: 350 ml water ( 40 °C ) en 50 ml olijfolie.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Roer water en olijfolie in een kom. Voeg de mix en het gist toe en roer tot er glad deeg ontstaat.
    Vorm het deeg tot een ronde broodvorm, dek de bakplaat af met bakpapier en leg het rond gevormde deeg op het bakpapier.
    Dek de vorm af en laat het deeg 30 minuten rijzen.
    Snijd het deeg enkele keren kruisgewijs in met een mes.
  • Bakken: Zet het deeg in een op 250 °C voorverwarmde oven, verminder de hitte naar 225 °C en bak gedurende 25 minuten.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte: ca 225 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 3.58

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Semper Broodmix
Product