Consenza Piadina Dürüm

Consenza Piadina Dürüm 160 gram

Een soort Italiaans Platbrood dat op een wrap lijkt. Deze meergranen 'wrap' kan gevuld worden met verschillende ingrediënten, voor een lekkere hap.

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Wraps
Product
 

Schar Wraps 160 gram

Schar Wraps 160 gram, 2 wraps van 80 gram.

Heerlijke glutenvrije en lactosevrije wraps.

Bereiding in de pan: Warm de wrap door vaak om te draaien, aan beide zijden op in een hete anti-aanbakpan. Beleg de wrap met uw favoriete ingrediënten. Vouw de wrap vervolgens dubbel terwijl deze nog heet is.
Bereiding in de magnetron: De wrap gedurende 20 - 30 seconden bij hoogste stand (800Watt) verwarmen. Beleg de wrap met uw favoriete ingrediënten. Vouw de wrap vervolgens dubbel terwijl deze nog heet is.

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Schar Wraps
Product
 

Hanglamp Elite 4 lichts nikkel

Leuke hanglamp voor een hele super prijs! Deze netjes afgewerkte hanglamp wordt uitgevoerd met wit opalen glazen. De lamp heeft een telescoopstang zodat u de lamp perfect op de juiste hoogte kunt hangen.

€ 129.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MIG Oilbrusher Light Flesh

De MIG Oilbrusher is olieverf met een handig borsteltje waarmee je de verf kunt aanbrengen. Deze oilbrusher heeft een inhoud van 10ml. Kleur: Light Flesh.

Hoe gebruik je een MIG Oilbrusher?

€ 2.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Color Kids Jas Saigon G voor meisjes Petrol

Color Kids merk werd in 1997 in Bronderslev ontwikkeld in het noordelijk deel van Denemarken. Het merk vindt zijn inspiratie in de regio waar ze wonen: Noord Jutland waar de wind hevig kan zijn, waar het vrieskou kan zijn en tijdens dagen regenen. Bij Color Kids, geloven ze in de magie van kleuren en in hun vermogen om gevoelens en gewaarwordingen te roepen. Deze kleuren spelen een zeer belangrijke rol in het ontwerp en nodigen voor avontuur uit. In deze kleren kan ik met elke uitdaging omgaan. Met een sterke traditie van kwaliteit, functionaliteit en het gebruik van innovatieve materialen, staat Color Kids voor een gekleurde design, gemmakelijk en aangenaam te dragen voor actieve, zelfstandinge and tevreden kinderen. Omdat kinderen kinderen moeten kunnen zijn.

€ 48.97

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Losse letter en cijfers op een slinger mee te maken gekleurd

Banner letter set gekleurd. Deze banner letter set bevat 90 letters en cijfers in diverse kleuren waarmee je heel gemakkelijk je eigen slinger met naam en tekst kunt maken. Deze letters en cijfers zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van splitpennetjes. U ontvangt alle letters en cijfers tweemaal. Echter de A,C,W,H,I,N en P ontvangt u meerdere keren.

€ 14.50

Klik hier voor meer informatie...

Product