Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Bakmix voor chocolademuffins.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (300 gram), Vet glazuur met Cacao (50gram) en Muffinbakvormpjes (12 stuks)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 ml bakolie, 2 eieren en 150 ml water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, bakolie en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) kloppen tot het deeg glad is.
    Leg 12 muffin vormpjes op een bakplaat.
    Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes.
  • Bakken: Leg de muffins in het midden van een voorverwarmde oven.
    Tip: Prik met een houten stokje in de muffin; wanneer het stokje er mooi uitkomt is de muffin gaar.
  • Afkoelen: Na het bakken de muffins even af laten koelen.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10 - 15 minuten in kokend heet water. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken op de afgekoelde muffins.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Ruf Koekjesmix 475 gram

Ruf Koekjes Mix 475 gram

Bakmix voor knapperige koekjes met glazuur.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (400 gram) en vetglazuur met Cacao (75 gram).
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 gram zachte boter en 1 ei (Grootte M) en voor het uitrollen een beetje maiszetmeel.Voor het versieren hagelslag of andere decoratiemiddelen.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, boter en ei in een mixkom doen en met een kneedhaak mixer op halve snelheid mixen tot het grove kruimels zijn.
    Kneed het deeg daarna verder tot het glad is. Halveer het deeg en leg het ca. 45 minuten in de koelkast.
  • Bakken: Haal het halve deeg uit de koelkast. Rol het deeg uit op een plank bestrooid met maiszetmeel.
    steek de vormpjes uit het deeg en leg ze op een bakplaat belegd met bakpapier.
    Leg de bakplaat met de koekjes in het midden van de voorverwarmde oven.
    Doe met de andere helft van het deeg precies hetzelfde.
    De baktijd kan variëren in verband met de dikte en grootte van de koekjes.
  • Afkoelen: Na het bakken de koekjes af laten koelen op de bakplaat.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10-15 minuten in kokend heet water.
    Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur op de koekjes doen. Tip: Om de koekjes nog leuker te maken kan er op het glazuur ook nog hagelslag of andere decoratiemiddelen gedaan worden, let wel op dat dit gedaan wordt zolang het glazuur nog niet afgekoeld is.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Consenza Belgische Wafelmix Shaker 302 gram

Consenza Belgische Wafelmix Shaker 302 gram

Heerlijke glutenvrije en tarwevrije wafelmix in handige schudfles om zelf Belgische wafels mee te bakken. Maakt ongeveer 8 wafels.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Thuis Bakken
Product
 

Schar Bakmix C Gebak en Koekjes 1000 gram

Schar Bakmix C Gebak en Koekjes 1000 gram.

Glutenvrije en lactosevrije meelmix voor gebak en koekjes.

€ 4.25

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Schar Thuis Bakken
Product