Damhert Bruin Brood Gesneden 200 gram

Damhert Bruin Brood Gesneden 200 gram.

Gesneden bruin brood.

Na opening, binnen 2 dagen consumeren.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Brood
Product
 

Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram

Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

€ 29.89

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
Product
 

Damhert Bakmix Bruinbrood 400 gram

Damhert Bakmix voor Bruinbrood 400 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

Gebruiksbeschrijving

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

€ 3.59

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Damhert Zwart Brood 300 gram

Damhert Zwart Brood 300 gram.

Gesneden zwart brood.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Brood
Product
 

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram .

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Broodbakmachine: French Programma

€ 5.80

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
Product
 

Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

De verpakking bevat: 5000 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen: 1 zakje droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

Gebruiksbeschrijving

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Bruin Lactosevrij 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Bruin Lactosevrij 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije en lactosevrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
      • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
        In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

      Baktijd en Temperatuur

      Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Broodbakmachine: French Programma

      € 5.80

      Klik hier voor meer informatie...

      Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Quinoa Broodmix 1000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.15

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Consenza Bakmix Bruinbrood 900 gram

    Consenza Bakmix voor Bruinbrood 900 gram

    Glutenvrije, Vezelrijke Bakmix voor bruinbrood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine.
      Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 3.75

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Consenza Meel Bruinbrood 5000 gram

    Consenza Bakmix voor Bruinbrood 5000 gram

    Glutenvrije, vezelrijke bakmix voor bruinbrood. Kan zowel voor de broodbakmachine als de oven gebruikt worden.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 18.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Quinoa 5000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 5000 gram.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 28.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Sam Mills Broodmix Bruin 400 gram

    Sam Mills Broodmix Bruin 400 gram.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    € 2.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Sam Mills Broodmix
    Product
     

    Le Poole Lactosevrije Quinoa Broodmix 5000 gram

    Le Poole Lactosevrije Quinoa Broodmix 5000 gram

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 28.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Schar Broodmix Bruin 1000 gram

    Schar Broodmix Bruin 1000 gram.

    Glutenvrije kant en klare meelmix voor bruinbrood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 gram Broodmix Bruin, 10 gram droge gist of 16 gram verse gist, 630 ml water, 6 gram olie, 1 theelepel zout. Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor een basisprogramma dat ongeveer 2-2.5 uur duurt.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 500 gram Broodmix Bruin, 10 gram droge gist of 16 gram verse gist, 630 ml water, 6 gram olie, 1 theelepel zout. Bereiding: Meng in een kom de Schar broodmix bruin met de droge gist en voeg hieraan het water toe. Gebruikt u verse gist los deze dan van te voren in het water op en giet dit mengsel bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ongeveer 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deeg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven broodvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek en laat het deeg op een warme plaats rijzen (ong. 30 minuten) tot het in omvang is verdubbeld. Plaats een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm de oven voor op 190 °C. Bestrijk het gerezen brood met wat geklutst ei, melk of olie; zo krijgt het brood na het bakken een mooie goudbruine korst. Bak het brood in ongeveer 60 minuten gaar. Tijdens het bakken de oven niet openen. neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 190°C Baktijd: ca 60 minuten
    Broodbakmachine: Bruinbrood programma

    € 4.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Schar Broodmix
    Product
     

    Söll Chloor test 50 tests voor fotometer AQUA CHECK

    Het kennen van exacte waarden is essentieel voor een correcte verzorging van het water. Met de Söll-indicatoren voor de fotometer AQUA-CHECK kunnen de betreffende waarden snel en nauwke...

    € 14.52

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Mega realistische opblaas Spinosaurus 76 cm

    Opblaasbare levensechte Spinosaurus 76 cm. Opblaas Spinosaurus in de kleur groen met een grootte van ongeveer 76 cm. Door de CMYK-print lijkt deze Spinosaurus net echt!

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Stelton vaas koper gecoat rvs en glas Tangle 19 cm

    tangle vaas vervaardigd uit rvs met een koper laag en glas met een diameter van 19 cm en een hoogte van 35,5 cm, serie Tangle

    € 219.00

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Modelcraft (KU. 3,175 1000G) Ballastkogel 3,175 mm 1000 g

    Modelcraft (KU. 3,175 / 1000G) Ballastkogel 3,175 mm 1000 g

    € 22.49

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Clairefontaine Trophée Pastel A3 roze, 80 g, 500 vel

    Papier van 80 g/m². Geschikt voor kopieertoestellen, laser- en inkjetprinters. Pak van 500 blad, ft 29,7 x 42 cm (A3).

    € 10.91

    Klik hier voor meer informatie...

    Product