Le Poole Broodaroma 300 gram

Le Poole Broodaroma 300 gram.

Glutenvrije en lactosevrije aroma. Te gebruiken in plaats van zout, geeft smaak van normaal brood.

Ingrediënten

  • Extra gejodeerd Zout
  • Aroma

€ 4.05

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodtoevoegingen
Product
 

Lafuma Hoed Jones voor heren Donkergrijs

Opgestart in 1930, is Lafuma hét outdoor en reis-merk bij uitstek. Verliefd op de natuur en grote open ruimtes, biedt Lafuma plezier en comfort aan iedereen. Geboeid door de natuur, houdt Lafuma van het ontdekken van nieuwe ruimtes, met respect voor het milieu en het delen ervan in het achterhoofd. Voor het behoud van deze prachtige omgeving, heeft Lafuma altijd al haar eco-verantwoordelijkheid opgenomen en haar medewerkers zijn uiteraard onderdeel van deze benadering. Elk jaar organiseert Lafuma de dag van "de opruiming van la Mer de Glace", een burgerinitiatief op de mythische site van de grootste gletsjer in Frankrijk. Daar hebben ze ondere andere al 15 ton afval opgeruimd.

€ 10.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0036177 Servokabel ÖLFLEX® SERVO 720 CY 10 x 0.14 mm² 4 x 0.50 mm² Grijs 50 m

ÖLFLEX SERVO 720 CY - afgeschermde sensorkabel voor vast leggen of incidenteel bewegend gebruik - geschikt voor sensoren van verschillende fabrikanten.

€ 224.53

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

4 jaar folieballon

Folie ballon 4 jaar. Gekleurde folie ballon met een 4 daarop. 4 jaar folie ballon in vrolijke kleuren aan de voor en achterkant. Het formaat van de folie ballon is ongeveer 45 cm. Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet worden geretourneerd.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product