Cenovis Asperge Cremesoep 60 gram

Cenovis Asperge Crèmesoep 60 gram.

Heerlijke glutenvrije, lactosevrije en biologische asperge crèmesoep.
60 gram is voor 0.75 liter, dat zijn ongeveer 3 borden.

Bereidingswijze: Roer de inhoud van het zakje in 0.75 liter koud water, goed doorroeren.
Vervolgens aan de kook brengen en daarna op een laag vuur 5 minuten laten staan. Regelmatig roeren.

€ 1.49

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Cenovis Soepen
Product
 

Bio Suikermais Golden Bantam

Suikermais Golden Bantam geeft 2 kolven per plant. Zaaien: vroege zaai: eind april in een zaaibakje onder glas. Dit gaat het best als u perspotjes gebruikt. Neem potjes van 4 cm. doorsnee. 3 weken na het zaaien kunt u uitplanten op rijen of regels die 70 cm. uit elkaar liggen. Houd in de rij 20 cm afstand tussen de planten. Begin mei kunt u direct in de vollegrond zaaien (op rijen met 70 cm tussenruimte). In de rij later uitdunnen (het teveel aan planten weghalen) zodat de tussenruimte tussen de resterende planten 20 cm bedraagt. Na de mais geen wortelgewassen op dezelfde plek telen. Oogst: van half augustus tot eind september.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hangpot Galicia 25 cm blauw

Hangpot Galicia 25 cm blauw Creëer een gezellige sfeer in uw tuin met deze hangpot Galicia. Het unieke ontwerp en de gezellige kleur geven het geheel een leuke uitstraling. De hangpot is geschikt voor het ophangen van verschillende bloemen en pl...

€ 4.09

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hydrofiel washandje FUNNY BEAR pink (3 stuks)

Waarom een hydrofiel washandje?

Een hydrofiel washandje is ideaal in het dagelijkse gebruik bij je kleintje. De doekjes zijn niet alleen erg zacht, maar ook extra absorberend. Ideaal dus om uw kindje mee te wassen en schoon te maken. De washandjes hebben een hippe beertjes print en zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en groen. Ze zijn erg gemakkelijk te wassen en drogen ook weer heel snel op. Zelfs als ze vochtig zijn, zijn ze nog heel erg zacht. In dit pak zitten drie washandjes met drie verschillende berenprints.

In de Funny Bear serie zitten naast hydrofiele washandjes ook nog hydrofiele monddoekjes, hydrofiele multidoeken en hydrofiele luiers. Een prachtige serie om te geven of krijgen.

Jollein Hydrofiel Collectie

De hydrofiel collectie van Jollein is superhandig en multifunctioneel! Hydrofiel is sterk absoberend en maakt het leven van baby en ouder gemakkelijk. Een unieke collectie met leuke en hippe dessins. In deze Jollein hydrofiel collectie vind je luiers, multidoeken, washandjes, bad poncho's, monddoekjes, dekens, slaapzakken en een autokapstoel. Allemaal handig in gebruik en zeg nou zelf, het wordt er nog leuker op door de vrolijke kleurtjes van de Jollein hydrofiel collectie.

Jollein babyartikelen

Sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamer textiel en accessoires. Jollein ontwerpt elk jaar nieuwe collecties met hippe, stijlvolle dessins die een mooie aanvulling zijn op de basiscollectie. Jollein gebruikt verschillende prachtige materialen, zodat elk product van zeer goede kwaliteit is. Daarnaast zijn er ook voor elke baby- en kinderkamer vele leuke accessoires verkrijgbaar. Zoals dit Jollein Hydrofiel Washandje Funny Bear (3stuks per pak). 

 logo

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gekleurde pannekoek slee

Pannenkoekslee in grappige walrusuitvoering met flexibel handvat. De slee?n zijn aan elkaar te koppelen voor nog meer glijplezier! Formaat: 48,5 x 36 cm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product