Le Poole Teff Meel Donker 1000 gram

Le Poole Teff Meel Donker 1 kg.

Glutenvrij Donker Teffmeel.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Thuis Bakken
Product
 

TerraSana Havermeel 500 gram

TerraSana Havermeel 500 gram

Rijk aan vezels en veelzijdig in gebruik. Te gebruiken voor o.a. muffins, cakes, pannenkoeken en brood

€ 3.25

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Terrasana Thuis Bakken
Product
 

Joannusmolen Boekweitmeel 350 gram

Joannusmolen Boekweitmeel 350 gram.

Glutenvrij en biologisch Boekweitmeel.

€ 2.49

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Joannusmolen Thuis Bakken
Product
 

Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Ruf Cakemix Stukjes Chocolade 455 gram

Bakmix voor beslag met chocoladevlokken en cacaofantasie.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (330 gram), Chocolade vlokken (50gram) en Cacaofantasie (75 gram)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 150 gram zachte margarine of boter, 3 eieren, een beetje zetmeel voor voor in de bakvorm. Voor het donkere beslag: 1 eetlepel water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, margarine en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) eerst op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand in 3 minuten romig kloppen.Nu de chocoladevlokken toevoegen en even doorroeren.
  • Bakken: een rechthoekvormige bakvorm (ca25cm) invetten en met zetmeel bestuiven, het beslag erin scheppen en gladstrijken. De bakvorm midden in een voorverwarmde oven bakken. Na ca 15 minuten baktijd de cake in het midden in de lengte 1 cm insnijden. Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Afkoelen en garneren: na het bakken de cake uit de vorm losmaken en op een cake rooster af laten koelen. Na ca. 1 uur het zakje met glazuur in kokend water leggen en 10-15 minuten laten trekken. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 180 °C
Gasoven: Stand 3
Circulatieoven ca 160 °C
Baktijd: ca 60 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Consenza Pannenkoeken Shaker 230 gram

Consenza Pannenkoeken Shaker 230 gram

Glutenvrije en tarwevrije pannenkoekenmix in handige schudfles om zelf pannenkoeken mee te bakken. Maakt 5 tot 6 pannenkoeken.

Bereidingswijze:
Nog toevoegen aan de mix: 307 ml melk (boter of olie om de pan in te vetten). Schud de mix voor een halve minuut, voeg de melk toe en schud het voor een minuut. Doe een beetje boter of olie in de pan, voeg een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek goudbruin.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Thuis Bakken
Product
 

Peaks Free From Havermeel 400 gram

Peaks Free From Havermeel 400 gram

Van nature glutenvrij en is een goede brandstof dankzij de 'langzame' koolhydraten, bevat veel eiwitten en vezels. Havermeel is geschikt voor het maken van pannenkoeken, koekjes, taart en broden.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Peaks Free From Thuis Bakken
Product
 

Consenza Pannenkoeken Shaker Americain 284 gram

Consenza Pannenkoeken Shaker Americain 284 gram

Heerlijke glutenvrije en tarwevrije pannenkoekenmix in handige schudfles om zelf Amerikaanse pannenkoeken mee te bakken. Maakt 5 tot 6 pannenkoeken.

Bereidingswijze:
Nog toevoegen aan de mix: 295 ml melk (boter of olie om de pan in te vetten). Schud de mix voor een halve minuut, voeg de melk toe en schud het voor een minuut. Doe een beetje boter of olie in de pan, voeg een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoek goudbruin.

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Consenza Thuis Bakken
Product
 

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Ruf Chocolade Muffinmix 350 gram

Bakmix voor chocolademuffins.
De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (300 gram), Vet glazuur met Cacao (50gram) en Muffinbakvormpjes (12 stuks)
Zelf nog toevoegen: Voor de bakmix: 125 ml bakolie, 2 eieren en 150 ml water.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Bakmix, bakolie en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer ( garde) kloppen tot het deeg glad is.
    Leg 12 muffin vormpjes op een bakplaat.
    Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes.
  • Bakken: Leg de muffins in het midden van een voorverwarmde oven.
    Tip: Prik met een houten stokje in de muffin; wanneer het stokje er mooi uitkomt is de muffin gaar.
  • Afkoelen: Na het bakken de muffins even af laten koelen.
  • Garneren: Leg het glazuurzakje 10 - 15 minuten in kokend heet water. Het zakje open knippen en het vloeibare glazuur met een mes gladstrijken op de afgekoelde muffins.

Baktijd en Temperatuur:

Boven en onderwarmte ca 160 °C
Gasoven: 180 °C
Baktijd: ca 30 minuten

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Ruf Thuis Bakken
Product
 

Joannusmolen Sojameel 175 gram

Joannusmolen Sojameel 175 gram.

Glutenvrije en biologische sojameel.

€ 2.49

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Joannusmolen Thuis Bakken
Product
 

Orgran Pannenkoekenmix Appel en Kaneel 375 gram

Orgran Pannenkoekenmix Appel & Kaneel 375 gram

Mix voor Pannenkoeken.
De verpakking bevat: Pannenkoekmix (375 gram)
Zelf nog toevoegen: 400 ml water en 2 eieren.

Gebruiksbeschrijving

  • Beslag bereiden: Pannenkoekenmix, water en eieren in een mixkom doen en met een elektrische mixer of garde het beslag glad kloppen.
  • Bakken: Verwarm een pan en smelt wat boter of olie, pak een pollepel en giet daarmee de mix in de pan. Zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is (bij een dikkere pannenkoek kan er iets meer mix toegevoegd worden) Bak de pannenkoek op een laag vuur. De pannenkoek moet aan beide kanten goudbruin gebakken worden, wacht daarom net zolang totdat de bovenkant van de pannenkoek droog is. Keer de pannenkoek vervolgens met een spatel om. Bak de pannenkoek nu nog ongeveer een minuut op matig hoog vuur.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Orgran Thuis Bakken
Product
 

Joannusmolen Teffmeel 300 gram

Joannusmolen Teffmeel 300 gram.

Glutenvrij en biologisch Teffmeel.

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Joannusmolen Thuis Bakken
Product
 

Senzagluti Teffmeel Bruin

Senzagluti Teffmeel Bruin

Glutenvrij meel van teff, een oergraan dat rijk is aan vezels. Dit teffmeel kan dan ook prima gebruikt worden als u gevoelig bent voor gluten. Het meel bevat veel vezels.

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Senzagluti Thuis Bakken
Product
 

Hanneforth Cakemix Vanille 400 gram

Hanneforth Cakemex Vanille 400 gram

Bakmix voor vanillecake

€ 2.97

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Hanneforth Thuis Bakken
Product
 

Joannusmolen Rijstemeel 350 gram

Joannusmolen Rijstemeel 350 gram.

Glutenvrije en biologische Rijstemeel.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Joannusmolen Thuis Bakken
Product
 

Hanneforth Cakemix Chocolade 400 gram

Hanneforth Cakemix Chocolade 400 gram

Bakmix voor chocoladecake

€ 3.14

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Hanneforth Thuis Bakken
Product
 

Boerjan Glutenvrije Bakmix 750 gram

Boerjan Glutenvrije Bakmix 750 gram

Boerjan Glutenvrije Bakmix is een goede basis voor allerlei glutenvrije bakproducten zoals brood en koekjes

Let op: glutenvrij brood kan niet lang worden bewaard. Bij voorkeur in plakjes invriezen en per maaltijd ontdooien.

€ 3.49

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Boerjan Thuis Bakken
Product
 

Orgran Vanille Cakemix 375 gram

Orgran Vanille Cakemix 375 gram.

Glutenvrije mix voor vanille cake.

De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (375 gram).
Zelf nog toevoegen: 165 ml lauw water, 2 eieren, 60 gram margarine.

Bereiding:

  • Meng de inhoud van het pak met 165 ml water in een grote kom.
  • Voeg 2 eieren en 60 gram margarine toe.
  • Mix met een mixer, op de hoogste stand, gedurende 4 minuten.
  • Daarna in een ingevet cakeblik (20x 5cm) gieten.

Bakken:

  • Bak de cake 30-35 minuten op 180 °C in een voorverwarmde oven (in een hete lucht oven op 160 °C).
  • Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.
  • Tip: Om een veganistische en 97% vet vrije cake te maken meng de inhoud van dit pak met 250 ml water en 15 gram margarine.
  • Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte: 180 °C
    Hete lucht: 160 °C
    Baktijd: ca 30-35 minuten

    € 4.49

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Orgran Thuis Bakken
    Product
     

    Orgran Cakemix Chocolade 375 gram

    Orgran Cakemix Chocolade 375 gram.

    Glutenvrije mix voor chocolade cake. Vrij van gist, lactose, eieren, tarwe en soja. Geschikt voor veganisten.

    De verpakking bevat: Glutenvrije bakmix (375 gram).
    Zelf nog toevoegen: 165 ml lauw water, 2 eieren, 60 gram margarine.

    Bereiding:

    • Meng de inhoud van het pak met 165 ml water in een grote kom.
    • Voeg 2 eieren en 60 gram margarine toe.
    • Mix met een mixer, op de hoogste stand, gedurende 4 minuten.
    • Daarna in een ingevet cakeblik (20x 5cm) gieten.

    Bakken:

    • Bak de cake 30-35 minuten op 180 °C in een voorverwarmde oven (in een hete lucht oven op 160 °C).
    • Voordat u de cake uit de oven haalt met een houten prikker controleren of de cake gaar is.

    Tip: Om een veganistische en 97% vet vrije cake te maken meng de inhoud van dit pak met 300 ml water en 15 gram margarine.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte: 180 °C
    Hete lucht: 160 °C
    Baktijd: ca 30-35 minuten

    € 3.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Orgran Thuis Bakken
    Product
     

    Orgran Mix Muffin Chocolade

    Orgran Mix Muffin Chocolade.

    Glutenvrije mix om de lekkerste chocolade muffins van te maken.

    € 4.49

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Orgran Thuis Bakken
    Product
     

    Aman Prana Kokosmeel 1000 gram

    Aman Prana Kokosmeel 1000 gram.

    Glutenvrij en biologische kokosmeel.
    Amanprana kokosmeel voor een vlotte stoelgang en weinig calorieën.

    Voor een vlotte stoelgang heb je elke maaltijd 10g vezels nodig.
    Velen bereiken dat niet en hebben vaak een lastig gevoel in de buik en een onregelmatige en/of harde, moeizame stoelgang.
    En dat is niet gezond.
    Regelmatig Fair Trade kokosmeel bij de maaltijd zorgt voor een regelmatige en vlotte stoelgang.
    Daarbij reinigen kokosvezels ook de darmen en zorgen zo voor meer weerstand en vitaliteit.
    Kokosvezels zorgen ook dat toxische stoffen en cholesterol sneller het lichaam verlaten voor een betere gezondheid.
    Eén volle eetlepel kokosmeel bevat slechts 30 calorieën en 10g vezels.

    Kokosvezels van Amanprana hebben een lekkere zachte kokossmaak.
    Kokosvezels bevatten veel minder calorieën dan andere vezelrijke producten omdat ze beduidend meer vezels bevatten.
    Kokosvezels bevatten geen gluten die de darm irriteren, geen fytinezuur dat de mineraalopname hindert en geen cyanide die de calorieverbranding mindert.
    Kokosvezels bevatten wel de 8 essentiële eiwitten en gezonde MCT's die de mineraalopname bevorderen.

    Kortom: kokosvezels zijn puur natuur, gezond, lekker en 100% plantaardig.
    Amanprana is milieuvriendelijk verpakt en nooit getest op dieren.
    Gezondheid begint bij een gezonde spijsvertering.

    Gebruikswijze: Gebruik 3x daags bij elke maaltijd 1/2 of 1 eetlepel.

    • Als vezeldrank: 1/2 of 1 eetlepel in een glas (25cl) water, sap, shake, smoothie, chocomelk thee of koffie.
    • Als vezelstrooisel: 1/2 of 1 eetlepel in saus, yoghurt, muesli, havermout, desserten of over je maaltijd strooien.
    • Als glutenvrij bakmeel met veel vezels voor brood, gebak, koekjes, snacks, etc.
      Vervang 10 à 15% van het gewone meel door kokosmeel (vezels) en voeg evenveel water bij.
      Voor baksel met 100% kokosmeel.

    € 13.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Aman Prana Thuis Bakken
    Product