SteviJa Baksoda 185 gram

SteviJa Baksoda 185 gram.

SteviJa Baksoda is glutenvrij en een 100 % natuurlijk rijsmiddel.
Baksoda zorgt samen met andere ingrediënten voor volume in het bakmengsel.
Het kan worden gebruikt in plaats van gist.
Door baksoda aan het deeg toe te voegen, rijst het deeg tijdens het bakken in de oven.
Over het algemeen is een theelepel baksoda voldoende. Los het baksoda op in twee eetlepels hete melk en meng dit met het bakmengsel.

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Stevija Gebaksmiddelen
Product
 

Orgran Easy Egg

Orgran Easy Egg 250 gram.

Vervangt zowel het eigeel als het eiwit. Deze verpakking van 250 gram staat gelijk aan zo'n 15 eieren, dus genoeg om veel lekkere recepten te maken waar u normaal gesproken eieren in moet doen. Heerlijk om bijvoorbeeld te gebruiken in quiche, taart, fritatta, tortilla, omelet of zoals hier onder beschreven roerei.

Recept voor roerei (scrambled eggs):
Ingrediënten: 50gr Easy Egg; 240ml water; 2.5 theelepel olie.

Stap 1. Klop Easy Egg, water en olie in een middelgrote kom tot het goed gemengd is.
Stap 2. Spray een grote antiaanbakpan in met olie. Verhit op middelhoog vuur tot deze heet is. Giet het eimengsel erin.
Stap 3. Terwijl de eieren beginnen te trekken, trekt u voorzichtig de eieren door de pan met een spatel, waardoor grote, zachte stukken ontstaat. ga door met roeren, tillen en vouwen.
Stap 4. Verwijder de pan van het vuur en serveer meteen.

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Orgran Gebaksmiddelen
Product
 

Orgran Ei Vervanger 200 gram

Orgran Ei vervanger 200 gram.

Vervangt de bak- en kookeigenschappen van ei, is smaakloos en is geschikt voor het bereiden van koude en warme gerechten, zoals cake en pannenkoeken.
Bereidingswijze: Voeg 2 tl (10 gram) toe aan 40 ml water, door roeren tot een glad geheel. Daarna toevoegen aan het te bereiden gerecht.

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Orgran Gebaksmiddelen
Product
 

Bruggeman Instant Gist Blauw 125 gram

Bruggeman Instantgist blauw 125 gram.

Geschikt voor elk recept en elke baktechniek (brooddegen, bladerdegen en suikerdegen tot 10% suiker).

Gebruiksaanwijzing:

  • Mengen met bloem of mix of toevoegen bij aanvang van kneden.
  • Product
     

    Bruggeman Instant Gist 55 gram

    Bruggeman Instantgist 55 gram 5 verpakkingen van 11 gram.

    Handige kleine zakjes gist van 11 gram, geschikt voor elk recept en elke baktechniek (brooddegen, bladerdegen en suikerdegen tot 10% suiker).

    € 2.19

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Algist Bruggeman Gebaksmiddelen
    Product
     

    Orgran Gluten Vervanger 200 gram

    Orgran Glutenvervanger 200 gram.

    Glutenvervanger zorgt voor structuur en nabootsing van het eiwit in tarwe. Dit geeft meelsoorten vergelijkbare consistentie en kenmerken als ingrediënten op basis van tarwe.
    Bereidingswijze: Voeg 20 gram toe aan elke 100 gram glutenvrije bloem en meng dit goed.

    € 3.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Orgran Gebaksmiddelen
    Product
     

    Bruggeman Instant Gist Blauw 500 gram

    Bruggeman Instantgist blauw 500 gram.

    Geschikt voor elk recept en elke baktechniek (brooddegen, bladerdegen en suikerdegen tot 10% suiker).

    Gebruiksaanwijzing:

  • Mengen met bloem of mix of toevoegen bij aanvang van kneden.
  • Product
     

    3 Pauly Ei Vervanger 250 gram

    3 Pauly Ei vervanger 250 gram.

    Vervangt de bak- en kookeigenschappen van ei, is smaakloos en is geschikt voor het bereiden van koude en warme gerechten, zoals cake en pannenkoeken.
    Bereidingswijze: Voeg 2 tl (10 gram) toe aan 40 ml water, door roeren tot een glad geheel. Daarna toevoegen aan het te bereiden gerecht.

    € 5.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl 3Pauly Gebaksmiddelen
    Product