Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Finax Bakmix Vezelrijk 1000 gram

    Finax Bakmix Vezelrijk brood 1000 gram.

    Bakmix voor Vezelrijk brood.
    Zelf nog toevoegen voor 1 brood: 450 ml water handwarm (37°C), 500 gram Finax Vezelrijke bakmix.

    Gebruiksbeschrijving

    • Beslag bereiden: Giet het water in een deegkom. Weeg de mix en voeg het bij het water. Meng het deeg 5 minuten met een mixer of in een keukenmachine. Schep het deeg in een ingevet langwerpige bakvorm van 1.5 liter. Laat het brood onder een doek 45 minuten rijzen of totdat het de rand van de bakvorm heeft bereikt.
    • Bakken: Bak het brood onderin de oven op 200°C in ongeveer 40 minuten gaar.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 200 °C
    Baktijd: ca 40 minuten

    € 5.49

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Finax Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Teff Boerenbruin 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Teff Boerenbruin 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Senzagluti Broodmix Teff

    Senzagluti Broodmix Teff

    Glutenvrij broodmix van teff, een oergraan dat rijk is aan vezels. Om de lekkerste broden mee te bakken.

    € 3.79

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Senzagluti Broodmix
    Product
     

    Damhert Bakmix Bruinbrood 400 gram

    Damhert Bakmix voor Bruinbrood 400 gram

    Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

    De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
    Zelf nog toevoegen: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

    Gebruiksbeschrijving

    • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
    • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
    • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
    • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
    • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
    • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
    • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
    • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
    Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

    € 3.59

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
    Product
     

    Consenza Bakmix Bruinbrood 900 gram

    Consenza Bakmix voor Bruinbrood 900 gram

    Glutenvrije, Vezelrijke Bakmix voor bruinbrood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine.
      Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 4.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Finax Bakmix Wit met Melk 900 gram

    Finax Bakmix Wit met Melk 900 gram.

    Bakmix met melk voor Wit brood.
    Zelf nog toevoegen voor 1 brood: 25 g verse gist of 8 gram droge gist, 400 ml water handwarm (37°C), 30 gram margarine of 2 el olie, 1-1.5 tl zout, 450 gram Finax bakmix (ca 750ml).

    Gebruiksbeschrijving

      Beslag bereiden: Verkruimel de gist in een kom en voeg het water toe. Roer tot de gist is opgelost. Voeg het zout, de margarine en de meelmix toe (we raden aan het meel te wegen). Meng de ingrediënten ongeveer 5 minuten met een mixer tot een deeg. Doe het deeg in een ingevet bakblik van ongeveer 1.5 liter. Laat het deeg onder een doek 35 minuten rijzen of totdat het de rand van het bakblik heeft bereikt. Verwarm ondertussen de oven tot 200 °C en bak het brood in 25 minuten gaar.
    • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik van ongeveer 1.5 liter en bak het brood onderin de oven in ongeveer 25 minuten gaar.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 200 °C
    Baktijd: ca 25 minuten

    € 4.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Finax Broodmix
    Product
     

    Finax Bakmix Bruin

    Finax Bakmix Bruin.

    Bakmix voor Bruin brood.
    Zelf nog toevoegen voor 1 brood: 25 g verse gist of 8 gram droge gist, 400 ml water handwarm (37°C), 25 gram gesmolten margarine of 2 el olie, 1 el suiker of 1.5 el stroop, 1 tl zout, 400 gram Finax bruine bakmix (ca 700ml).

    Gebruiksbeschrijving

    • Beslag bereiden: Doe de gist in het handwarme water en los het op. Voeg de Margarine, Zout en de Suiker (of Stroop) toe. Voeg het Meel toe (het beste kunt u het meel afwegen), Meng het deeg 5 minuten met een machine. Doe het deeg in een ingevet bakblik van 1.5 liter. Laat het deeg onder een doek 35 minuten rijzen of totdat het de rand van het bakblik heeft bereikt. Verwarm ondertussen de oven tot 200 °C en bak het brood in 35 minuten gaar.
    • Bakken: Doe het beslag in een ingevette en met meel bestoven springvorm en bak de cake in het midden van de oven in ongeveer 50 minuten gaar.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 200 °C
    Baktijd: ca 35 minuten

    € 3.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Finax Broodmix
    Product
     

    Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram

    Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram.

    Cereal mix voor brood en gebak is een van de vele en smaakvolle producten van Cereal.
    Maak met deze glutenvrije en lactosevrije mix de lekkerste broodjes of gebakjes.

    Deze mix is niet geschikt voor mensen met galactosemie.

    € 5.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Cereal Broodmix
    Product
     

    Sam Mills Broodmix Wit 400 gram

    Sam Mills Broodmix Wit 400 gram.

    Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    € 2.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Sam Mills Broodmix
    Product
     

    Consenza Meel Witbrood 5000 gram

    Consenza Bakmix voor Witbrood 5000 gram

    Glutenvrije Bakmix voor Witbrood. Kan ook gebruikt worden voor het maken van koekjes, pannenkoeken of taarten.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 18.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram

    Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    € 29.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram

    Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram.

    Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.35

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Damhert Bakmix Witbrood 400 gram

    Damhert Bakmix voor Witbrood 400 gram

    Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor witbrood.
    Deze mix is ook geschikt voor pizzabodems.

    De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
    Zelf nog toevoegen voor het maken van brood: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.
    Zelf nog toevoegen voor pizza: 7 gram droge gist, 300 ml lauw water, 4 eetlepels olijfolie.

    Gebruiksbeschrijving voor het maken van Witbrood:

    • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
    • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
    • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
    • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
    • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
    • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
    • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
    • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
    Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten


    Gebruiksbeschrijving voor het maken van pizza voor 4 personen:

    • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten.
    • Breng het deeg op een bakplaat (bedekt met bakpapier) aan en besprenkel het met een beetje olie.
    • Rol het deeg nu verder uit en maak er een ronde vorm van.
    • Laat dit rusten op een warme en tochtvrije plaats gedurende 20 minuten.
    • Beleg de pizza met ingrediënten naar keuze.
    • Bak in een voorverwarmde oven van 200 °C, op de onderste plank, gedurende 30 minuten.

    Tip: Voor een kleine pizza, gebruik 200 gram van de mix en de helft van de overige ingrediënten.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: 200°C Baktijd: 30 minuten

    € 2.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
    Product
     

    Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram

    Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram .

    Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 5.80

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

    Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

    Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

    De verpakking bevat: 5000 gram glutenvrije bakmix.
    Zelf nog toevoegen: 1 zakje droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

    Gebruiksbeschrijving

    • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
    • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
    • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
    • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
    • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
    • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
    • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
    • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
    Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

    € 19.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Bruin Lactosevrij 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Bruin Lactosevrij 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije en lactosevrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
      • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
        In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

      Baktijd en Temperatuur

      Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Broodbakmachine: French Programma

      € 5.80

      Klik hier voor meer informatie...

      Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Teff Bruin 5000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Teff Bruin 5 kg.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 26.75

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Quinoa Broodmix 1000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.15

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram.

    Heerlijke glutenvrije Witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 5.80

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product