Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram

Le Poole Glutenvrije Mix Bruin 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 500 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 220°C 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

€ 29.89

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
Product
 

Damhert Bakmix Bruinbrood 400 gram

Damhert Bakmix voor Bruinbrood 400 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

Gebruiksbeschrijving

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

€ 3.59

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Senzagluti Broodmix Teff

Senzagluti Broodmix Teff

Glutenvrij broodmix van teff, een oergraan dat rijk is aan vezels. Om de lekkerste broden mee te bakken.

€ 3.79

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Senzagluti Broodmix
Product
 

Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram

Le Poole Twello's Teff Wit Broodmix 1000 gram.

Heerlijke glutenvrije witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Broodbakmachine: French Programma

€ 6.35

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
Product
 

Damhert Bakmix Witbrood 400 gram

Damhert Bakmix voor Witbrood 400 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor witbrood.
Deze mix is ook geschikt voor pizzabodems.

De verpakking bevat: 400 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen voor het maken van brood: 7 gram droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.
Zelf nog toevoegen voor pizza: 7 gram droge gist, 300 ml lauw water, 4 eetlepels olijfolie.

Gebruiksbeschrijving voor het maken van Witbrood:

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten


Gebruiksbeschrijving voor het maken van pizza voor 4 personen:

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten.
  • Breng het deeg op een bakplaat (bedekt met bakpapier) aan en besprenkel het met een beetje olie.
  • Rol het deeg nu verder uit en maak er een ronde vorm van.
  • Laat dit rusten op een warme en tochtvrije plaats gedurende 20 minuten.
  • Beleg de pizza met ingrediënten naar keuze.
  • Bak in een voorverwarmde oven van 200 °C, op de onderste plank, gedurende 30 minuten.

Tip: Voor een kleine pizza, gebruik 200 gram van de mix en de helft van de overige ingrediënten.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 200°C Baktijd: 30 minuten

€ 3.59

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 1000 gram .

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
  • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
Broodbakmachine: French Programma

€ 5.80

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
Product
 

Senzagluti Broodmix Wit 450 gram

Senzagluti Broodmix Wit 450 gram

Glutenvrij mix voor het bakken van wit brood in zowel de broodbakmachine als de oven

Bereidingswijze

  • Bereiding oven: doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg 450 gr mix, 30 gr margarine, 1 ei en 15 gr verse gist of 7 gr gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in vormen doseren (formaat 25x8x9cm), laten rijzen bij 30 graden gedurende 45-50 minuten. Afbakken bij ca. 240 graden gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
  • Bereiding broodbakmachine: Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 gr mix, 30 gr margarine, 1 ei en 15 gr verse gist of 7 gr gedroogde gist toe. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snelprogramma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
Product
 

Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

Damhert Bakmeel Bruin Brood 5000 gram

Glutenvrije, biologische en lactosevrije bakmix voor bruin brood.

De verpakking bevat: 5000 gram glutenvrije bakmix.
Zelf nog toevoegen: 1 zakje droge gist, 400 ml lauw water, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olie of margarine.

Gebruiksbeschrijving

  • Doe de mix samen met de andere ingrediënten in een kom en meng dit gedurende 3 tot 4 minuten (met een mixer gaat dit iets gemakkelijker, eerst in lage stand, daarna iets sneller.
  • Bestrijk een broodvorm (afm. 22 x 11 x 7) met olie of margarine.
  • Doe het deeg in de vorm (gebruik een natte spatel indien dit niet makkelijk gaat), strijk het glad en besprenkel het met water.
  • Maak het deeg los van de randen en bestrijk het geheel met olie. Voor een mooi resultaat; maak met een ingeoliede spatel een snede van ongeveer 3 cm diep over de lengte.
  • Laat het geheel rijzen (2 a 3 cm gedurende 30 tot 60 minuten) op een warme en tochtvrije plaats, bij voorkeur in een plastic zak.
  • Kook 100 ml water en doe dit in een ovenbestendig schaaltje. Plaats dit samen met het brood in een voorverwarmde oven van 225°C gedurende 60 minuten.
  • Haal na de eerste 10 minuten het schaaltje water uit de oven en zet de temperatuur op 200 °C.
  • Na 45-50 minuten, neem het brood uit de oven en broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Baktijd en Temperatuur

Boven en onderwarmte: 225°C Baktijd: 10 minuten
Boven en onderwarmte: na 10 minuten op 200°C Baktijd: 45-50 minuten

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Winkelglutenvrij.nl Damhert Broodmix
Product
 

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram

Le Poole Twello's Boerenbruin Broodmix 5000 gram.

Heerlijke glutenvrije boerenbruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 22.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Bruin Lactosevrij 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Bruin Lactosevrij 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije en lactosevrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
      • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
        In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

      Baktijd en Temperatuur

      Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
      Broodbakmachine: French Programma

      € 5.80

      Klik hier voor meer informatie...

      Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Teff Bruin 5000 gram

    Le Poole Broodmix Twello's Teff Bruin 5 kg.

    Heerlijke glutenvrije bruine broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 26.75

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Le Poole Quinoa Broodmix 1000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 1 kg.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 6.15

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Consenza Bakmix Bruinbrood 900 gram

    Consenza Bakmix voor Bruinbrood 900 gram

    Glutenvrije, Vezelrijke Bakmix voor bruinbrood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine.
      Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 3.75

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram

    Le Poole Broodmix Twellos Wit 1000 gram.

    Heerlijke glutenvrije Witte broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 5.80

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Semper Broodmix Grov Vezelrijk 500 Gram

    Semper Broodmix Grov Vezelrijk 500 Gram

    Heerlijke glutenvrije en lactosevrije broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25C) water, 50 ml olie, 500 gram mix, 25 gram verse gist (of 8 gram gedroogde gist), halve theelepel zout.
    • Doe het water in een beslagkom en los hier de gist in op.
    • Voeg de mix, de olie, het zout toe en roer tot het beslag glad is.
    • Beslag in een ingevette vorm gieten, bedek de bakvorm en laat het deeg ca. 40 minuten rijzen.
    • Daarna in een voorverwarmde oven op 250C 30 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen.
    • Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte: ca 250C
    Baktijd: ca 30 minuten

    € 2.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Semper Broodmix
    Product
     

    Consenza Meel Bruinbrood 5000 gram

    Consenza Bakmix voor Bruinbrood 5000 gram

    Glutenvrije, vezelrijke bakmix voor bruinbrood. Kan zowel voor de broodbakmachine als de oven gebruikt worden.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken: Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 18.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram

    Cereal Mix voor Brood en Gebak 1000 gram.

    Cereal mix voor brood en gebak is een van de vele en smaakvolle producten van Cereal.
    Maak met deze glutenvrije en lactosevrije mix de lekkerste broodjes of gebakjes.

    Deze mix is niet geschikt voor mensen met galactosemie.

    € 4.99

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Cereal Broodmix
    Product
     

    Consenza Meel Meergranen 5000 gram

    Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 900 gram

    Glutenvrije, vezelrijke bakmix voor meergranenbrood. Geschikt voor de broodbakmachine en de oven. Bevat Soja.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 19.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    Le Poole Broodmix Quinoa 5000 gram

    Le Poole Broodmix Quinoa 5000 gram.

    Heerlijke glutenvrije quinoa broodmix om zelf brood mee te bakken.

    Glutenvrije kant en klare mix voor brood.

    Gebruiksbeschrijving

  • Bereiding in de broodbakmachine: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine).
    In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen en 1 uur laten rijzen.
    • Bereiding in de oven: Ingrediënten: 450 ml lauw (max 25°C) water, 50 gram margarine of 2 eetlepels olie of 20 gram broodverbeteraar, 8 gram suiker, 4 gram zout of broodaroma, 500 gram mix, 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
      In deze volgorde in een mengkom doen. Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven 35-45 minuten bakken. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.

    Baktijd en Temperatuur:

    Boven en onderwarmte ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Gasoven ca 180°C Baktijd: ca 35-45 minuten
    Broodbakmachine: French Programma

    € 28.89

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Le Poole Broodmix
    Product
     

    Consenza Bakmix Meergranen 900 gram

    Consenza Bakmix voor Meergranenbrood 900 gram

    Glutenvrije, Vezelrijke Bakmix voor meergranenbrood. Geschikt om de broodbakmachine en de oven.

    Gebruiksbeschrijving

    • Bereiding in de broodbakmachine:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en start de broodbakmachine.
      Kies voor het glutenvrij programma ( advies: maximaal 1x kneden, 1x rijzen, 1x bakken).
    • Bereiding in de oven:
      Ingrediënten: 450 gram meel, 425-450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
      Bereiding: Voeg alle ingrediënten samen en mix ongeveer 5 minuten.
    • Bakken:
      Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het ongeveer 25 minuten rijzen tot het deeg aan de rand van het blik komt.
      Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200° C en laat het 30 minuten bakken.
    • Na het bakken:
      Het brood af laten koelen op een rooster onder een droge doek gedurende ongeveer 1 uur.
      Optie: Voeg een beetje suiker toe (als het deeg niet genoeg rijst) of een beetje boter of olie dit geeft meer smeuïgheid aan het brood).

    Baktijd en Temperatuur

    Boven en onderwarmte: ca 200°C
    Baktijd: ca 30 minuten
    Broodbakmachine: Glutenvrij Programma

    € 3.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Winkelglutenvrij.nl Consenza Broodmix
    Product
     

    GIRA AFDRAAM 3V L M BLW ESPRIT

    GIRA AFDRAAM 3V L/M BLW ESPRIT

    € 79.82

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    MAK VETTURA SILVER 15 inch

    De MAK VETTURA SILVER 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

    € 113.90

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    B.Young Broek Filippo Piping voor dames Zwart

    B.Young staat voor de creatie van leuke modieuze kleding. Met b.young kan je je eigen stijl uitdrukken aan de hand van nieuwe en frisse kledingstukken het hele jaar door. En dat allemaal aan een heel aantrekkelijke prijs!

    € 59.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Lipton thee, Green Tea Citrus, pak van 100 zakjes

    De Everyday reeks speelt in op 4 gemoedstoestanden die gedurende een dag voorkomen: kies voor Black Tea voor extra energie, Infusion tijdens een relaxatie moment, Flavoured Tea voor een stevige verfrissing of Green Tea om te ontspannen.
    Green Tea Citrus, Flavoured Green Tea, doos van 100 zakjes

    € 10.68

    Klik hier voor meer informatie...

    Product
     

    Foto op Aluminium 40 x 30 cm (personaliseerbaar)

    Geef de ultieme blikvanger cadeau met een unieke foto op aluminium.

    € 20.95

    Klik hier voor meer informatie...

    Product