Nike MercurialX Vortex III CR7 TF Schoenen

De Nike Mercurial Vortex TF Cristiano Ronaldo is een voetbalschoen die geschikt is voor het spel op kunstgrasvelden. De schoen combineert een upper van synthetisch leer met een toegevoegde ribbel, waardoor je betere balcontrole hebt. Samen met de TPU zoolplaat zorgt dit voor een optimale pasvorm, touch en tractie, waardoor je snel kunt afzetten en daarmee snelheid maken. De inlegzool zorgt voor extra demping en zorgt ervoor dat je geen druk van de noppen voelt. De kenmerkende rubberen noppen zorgen voor een optimale afzet bij het spel op kunstgras.

€ 49.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Clairefontaine Trophée Pastel A3 groen, 160 g, 250 vel

Papier van 160 g/m². Geschikt voor kopieertoestellen, laser- en inkjetprinters. Pak van 250 blad.

€ 12.34

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feestversiering rode decoratie bol 30 cm

Decoratie bol rood 30 cm. Rode decoratie bol om op te hangen. Feestelijke bal van crepe papier in de kleur rood. Formaat: ongeveer 30 cm.

€ 2.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Peugeot Vivacity oud type 50cc Faco

Een windscherm is een karakteristiek en een uiterst praktisch accessoire voor op uw Peugeot Vivacity. Het ziet er leuk uit maar u heeft geen last van vervelende insecten of wind in uw ogen. Daarnaast blijft u aanzienlijk droger in regenachtig weer als u achter een windscherm zit. Ook Bij kouder weer heeft een windscherm voor de Peugeot Vivacity voordelen omdat u weinig merkt van de koude rijwind. Het is dus ook niet vreemd dat er veel Peugeot Vivacity's zijn met een windscherm! Wij adviseren u om Rain-X te gebruiken in combinatie met een windscherm. Deze was zorgt er voor dat regendruppels niet uw zicht belemmeren. - Inclusief bevestigingsset en montage handleiding. - 70cm hoog

€ 83.18

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave black full polish matt 20 inch

De Oxigin 18 Concave black full polish matt 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product