Stamslaboon filet Argus

Tuinderskwaliteit. Zeer vroege fijnzadige, dunne filetboon van ca. 18 cm lang. Koffiekleurige zaden zijn beter bestand tegen minder goede weersomstandigheden. Voortreffelijk van smaak, maar wel tijdig plukken. Voor een vroege oogst onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaaien of uitplanten ná half mei in de vollegrond. Rijafstand ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Neon mascara geel 10 gram

Deze mascara in de kleur neon geel licht op in blacklight. Inhoud: 10 gram. Makkelijk te verwijderen met make-up remover, niet waterproof.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kusuri Zijderups poppen 3,5 kilo emmer

Kusuri Zongedroogde Zijderups poppen is een natuurlijk koivoer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde. Koi zijn dol op de smaak van het koivoer waardoor ze het gemakkelijk uit de hand zullen eten. Kusuri Zijderups poppen versterken de kleur en glans, alsook de groei en de 'body shape'.

Gebruik:

Gebruik de zijderups poppen als aanvulling op het normale voer of als extra tussendoortje. Voeren boven 15°C (60°F). Houd de zak gesloten en bewaar deze op een donkere koele plaats.

Analyse:

  • eiwit 46%
  • Lysine2%
  • Vezel 3,5%
  • Ruwe as 10%
  • Vet 18%.

€ 67.64

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kindermann HDMI, VGA en 3.5mm audio kabel plug module 50 x 50 mm

Bespaar ruimte en geld met deze combinatie module van Kindermann!Het is een HDMI, VGA en 3.5mm kabel + plug module en uiteraard ook onderdeel van het Socket System van Kindermann. Dit systeem is compatibel met vrijwel elk merk en type Europees schakelmateriaal.De voorzijde van deze module is voorzien van een HDMI, VGA en 3.5mm audio female ingang. Aan de achterzijde van deze module vind u 3 stukjes kabel  (+/- 15cm) met aan het einde wederom een female HDMI, VGA en 3.5mm audio aansluiting. Dit betekend dus dat u niet hoeft te solderen, maar alle connectoren van de andere kabels direct op female connectoren aan de achterzijde van de module kunt aansluiten. Deze module is een volledig inbouw raam groot.

€ 124.94

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Numatic MFQ 300 (synthetisch, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Numatic MFQ 300 (synthetisch, origineel) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product