Fjällräven Rugzak Kaipak 58 voor dames Donkerrood

Simpele, stevige trekkingrugzak voor korte en lange meerdaagse tochten, het hele jaar door. Gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco van gerecycled polyester en biologisch katoen. Door de duurzame stof maakt de rugzak een tijdloze indruk. Het materiaal kan worden gewaxt met Greenland Wax voor extra weerstand tegen vocht en slijtage. Het stabiele draagsysteem heeft een vaste ruglengte en past goed bij de afmetingen van de rugzak. De heupgordel en schouderbanden zijn aangepast aan de lichaamsbouw van een vrouw. De heupgordel heeft twee vakken voor een zonneklep, snacks en dergelijke. De rugzak wordt van bovenaf ingepakt en heeft een ruim hoofdvak met sneeuwafdichting. De bovenklep kan worden opgetild en heeft twee vakken. De rugzak is compatibel met drinksystemen en heeft een bevestigingslus voor een ijsbijl en wandelstokken. Een vak met een rits aan de voorkant zorgt dat regenkleding en dergelijke dicht bij de hand zijn. Er zijn bovendien twee zijvakken. Aan de onderkant van de rugzak zit een extra opening om gemakkelijk bij je spullen te kunnen. Compressiebanden aan de zijkanten stabiliseren de inhoud van de rugzak wanneer hij niet helemaal vol is. Een fluitje op de schouderriem en een onderkant die is gemaakt van duurzaam polyamide. Ook wordt een regenhoes in de opvallende veiligheidskleur UN Blue meegeleverd.

€ 254.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CELL TECH 2,7 kg Orange

De krachtigste Creatine Spieropbouwer ooit. CELL-TECH is een wetenschappelijk samengestelde hardcore creatine formule ontworpen voor hardgainers die moeite hebben om groter en sterker te worden.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT XPA V snaar TFXPA0932 Gezamenlijke lengte 932 mm Doorsnede breedte 12.7 mm Doorsnede hoogte 10 mm

Krachtige smalle V-snaar DIN 7753 getand. Materiaal neopreen met glasvezel-trekstreng. Ideaal bij kleine schijfdiameter want flexibel, ca. 20% hogere vermogensoverdracht als ongetand.

€ 9.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Verlengsnoer 50 cm 12V systeem oranje aansluiting

Verlengsnoer 50 cm 12V systeem oranje aansluiting te gebruiken tussen lamp en voeding

€ 1.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Suck UK Gadget Floating Light

Maak van je favoriete glas een sfeervol tafellampje: vul met water, leg het heroplaadbare lampje erin, kapje erover en klaar! Met kwalitatieve led en makkelijk op te laden via USB. Geïmproviseerde romantiek in no-time!

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product