Stofzuigerzakken Bosch BGS6PRO4 04 (lamellenfilter, orgineel)

Stofzuigerzakken voor de Bosch BGS6PRO4/04 (lamellenfilter, orgineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 56.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rondell 01RZ Racing Orange Polished 19 inch

De Rondell 01RZ Racing Orange Polished 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 145.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Royal Canin Fhn Indoor 7plus 400 g Kattenvoer

Royal Canin Fhn Indoor 7plus 400 g - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Door leeftijd en een lager activiteitsniveau neemt de spiermassa van de kat af. Dit terwijl het vetweefsel zich ophoopt. De kans op overgewicht is daarom groot en daar moet in de voeding rekening mee gehouden wordenDe eetlust van de kat kan verminderen door problemen met de tanden en/of doordat de kat de geur van de voeding minder goed waarneemt (het reukvermogen gaat achteruit). De smakelijkheid van de voeding wordt dus steeds belangrijker. De kat veroudert en de kans op problemen met de werking van zijn nieren, gewrichten, het immuunsysteem (weerstand) en haar spijsverteringskanaal neemt toeIndoor +7 houdt rekening met het verouderingsproces van de kat.. Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nesling paal met flex oog

Nesling paal met flex oog Met de paal met flex oog heeft u de mogelijkheid om heel eenvoudig een bevestigingspunt te realiseren. De paal heeft een flexibele bout met oog die door middel van schroefdraad vast en los te draaien is. Hierdoor kunt u het ...

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

AIV 605940 Luidsprekerkabel 4 x 1.50 mm² Transparant Per meter

Ideaal voor het plaatsen in de auto, onder tapijten of achter plinten. In dubbele platte opbouw voor 2 stereokanalen resp. met de dubbele Ø voor een stereokanaal (Bi-wiring).

€ 4.23

Klik hier voor meer informatie...

Product