Tom Tailor Denim T shirt 10550750071 voor dames Donkerblauw

TOM TAILOR Denim staat voor de mindset van een hele generatie: zelfbewust, vrij, spontaan, onafhankelijk, flexibel, urban en modern. Met authentieke elementen, liefde voor details en een voortdurende drang zichzelf steeds te vernieuwen, creëert TOM TAILOR Denim veel meer dan 'slechts' collecties. Onze designers creëren een levensstijl, een gevoel, een beweging. Net zoals muziek, zien wij kleding als een manier om onze persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

€ 11.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Netwerkkabel LappKabel 2170489 CAT 5e S UTP 4 x 2 x 0.12 mm² Blauw Per meter

Etherline FD P CAT 5e is een hoogflexibele voor de industrie geschikte Category 5 hogesnelheids-datakabel uit halogeenvrij materiaal. De leiding is geschikt voor gebruik in ene...

€ 4.47

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0021914 Stuurkabel ÖLFLEX® ROBUST 210 3 G 1 mm² Zwart Per meter

Ölflex Robust 210 is een robuuste, met kleuren gecodeerde aansluitkabel, die op het gebied van machine- en apparatenbouw zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De produkteigenscha...

€ 2.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LiPo accupack 14.8 V 6700 25 C Traxxas Hardcase Traxxas iD

LiPo accupack 14.8 V 6700 25 C Traxxas Hardcase Traxxas iD

€ 155.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ BT280 LED flatpar met 7x 10W RGBW UV LED's incl. remote

BeamZ BT280 flatpar met o.a. blacklight

Compact maar toch vol kracht en kleur! Deze BeamZ BT280 flatpar combineert een gewone par spot met een blacklight. De zeven LED's met een vermogen van maar liefst 10W per LED zorgen voor een ongekende lichtopbrengst waarbij ook blacklight tot de mogelijkheden behoort. De spot wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de spot.

De LED's van de BT280 zijn 6-in-1 LED's. Dit wil zeggen dat elke LED 6 kleuren kan aannemen. In dit geval zijn dat Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber. De laatste 'kleur' is UV, ook bekend als blacklight. Door het mengen van deze kleuren kunnen vele andere kleuren gemaakt worden. Paars, geel, etc. het is allemaal mogelijk en door de toevoeging van wit behoren pastelkleuren ook tot de mogelijkheden. 

UV / Blacklight

De mogelijkheid voor UV of blacklight kom je niet vaak tegen op een LED par spot. De BT280 is wel voorzien van deze mogelijkheid. Bij blacklight lichtten witte en UV gevoelige kleuren en materialen op wat een zeer mysterieus effect geeft. Blacklight wordt nog steeds veel gebruikt in de entertainmentindustrie en horeca en blijft nog altijd een gewild effect.

Bediening

Bediening van de BT280 is op meerdere manieren mogelijk. De meest uitgebreide mogelijkheid is DMX. Met behulp van een DMX controller kan volledige controler over de lamp genomen worden waarbij het, afhankelijk van de gebruikte controller, mogelijk is om zelf allerlei effecten en programma's te programmeren. Bij DMX controle is het mogelijk om te kiezen tussen 2, 3, 4, 6 of 10 kanalen. 
Een andere mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan snel een kleur of programma gekozen worden. Andere zaken zoals de snelheid van een programma zijn ook via de afstandsbediening in te stellen. 
Wil je wel een kleurrijke show maar geen gedoe? Dan kies je voor geluidsbesturing of automatische mode. Bij geluidsbesturing reageert de BT280 spot op geluid door middel van een ingebouwde microfoon. Bij automatische mode werkt hij op een van de ingebouwde programma's.

Eenvoudig aan te sluiten

De BT280 is door zijn eenvoud qua aansluitingen ook prima geschikt voor mobiel gebruik. Door de IEC in- en uitgang is het mogelijk om meerdere spots met elkaar te verbinden qua stroomvoorziening. Hierdoor is vaak één stopcontact voldoende om meerdere lampen van stroom te voorzien. Met behulp van een IEC verlengkabel lus je eenvoudig meerdere spots met elkaar door. Ook voor het DMX signaal kan gebruik worden gemaakt van een doorlusmogelijkheid. De XLR in- en uitgang zorgen ervoor dat bij gebruik van meerdere spots het DMX signaal eenvoudig doorgelust kan worden.

Kenmerken

7 heldere 6-in-1 (RGBWA-UV) 10 Watt LED's. RGBWA-UV (Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber & UV/blacklight) voor kleurenmenging. DMX-bediening, muziekgestuurd of Auto-modus. Bediening via meegeleverde afstandsbediening. Master/Slave-gebruik mogelijk. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Dimmen van 0-100% mogelijk. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (zowel stroomvoorziening en DMX) mogelijk. Energie besparende LED's met hoge lichtopbrengst.

Specificaties

Stralingshoek: 26°. Field angle: 46°. 7 LED's van 10 Watt per LED. 2, 3, 4, 6 of 10 kanaals DMX bediening. DMX connector: 3-pins XLR. Doorkoppeling stroomvoorziening via IEC socket. Verbruik: 30 Watt. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 210 x 235 x 120mm. Gewicht: 1,1kg.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie...

Product