Uitlaat Kymco Like Power

Uw Kymco Like uitlaat maakt wat veel herrie?

Zandri heeft er een liggen voor u!

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Het merk Power+ is goedgekeurd en van goede kwaliteit. Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in. Specificaties van deze Kymco Like uitlaat: + Kleur: Zwart. + Merk: Power+. + Model: Standaard. + Geschikt voor: Kymco Like. LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Heeft u verder nog vragen over deze Power+ uitlaat voor uw Kymco Like? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van onze medewerkers wij helpen u graag.

€ 72.70

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ Superforgiata CL Matt Black 20 inch

De OZ Superforgiata CL Matt Black 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 1448.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Temperatuur datalogger ebro EBI 20 TE1 Set Te meten grootheid Temperatuur 30 tot 70 °C Kalibratie conform ISO

Serie dataloggers met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De apparaten van de EBI-serie zijn waterdicht (IP67) en kunnen tot 40.000 meetwaarden (EBI 20-THP 12.000) opslaan. Deze kunnen e...

€ 338.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

PD Connex Kabelset 6.3 Stereo 6.3 Stereo (set van 6)

PD Connex professionele hoge kwaliteit 0,5 meter gebalanceerde OFC patch kabels. Deze uiterst flexibele patch kabels zijn voorzien van hoogwaardige metalen stereo Jack connectoren en staan garant voor een storingsvrije en betrouwbare signaal overdracht. Voorzien van kabelbinder.

Levering in 6 verschillende kleuren. Professionele gebalanceerde uiterst flexibele OFC kabels. Voorzien van hoogwaardige metalen Jack connectoren. Incl. kabelbinder.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fbl Follower Arms Blade 360 CFX (BLH4707)

Fbl Follower Arms: Blade 360 CFX (BLH4707)

€ 23.99

Klik hier voor meer informatie...

Product