Wachendorff WT120000 Koptransmitter voor Pt100 Ni100 WT120RTD

Deze koptransmitter WT120 zet temperatuursignalen om in genormeerde 4-20 mA of 20-4 mA meetsignalen. Deze signaalconverter betrekt zijn voeding uit de stroomkring. Daarbij is het uitgangssig...

€ 84.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tomason TN17 Titanium Diamand Polished Links 19 inch

De Tomason TN17 Titanium Diamand Polished Links 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 248.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

H0 Fleischmann Profi rails 6125 Gebogen rails 36 ° Radius R2 10 stuks

De Profi-rails van Fleischmann zijn niet alleen handig in gebruik, maar ook bijzonder mooi en een perfecte nabootsing van een echte spoorbaan. Iedereen die wel eens langs het spoor heeft gew...

€ 43.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Borbet A neu brillant silver 8 inch

De Borbet A neu brillant silver 8 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 164.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Seahorse Hamamdoek Hamsa

Seahorse Hamamdoek Hamsa

Seahorse hamamdoek Hamsa

Deze Seahorse hamamdoek Hamsa is een traditionele omslagdoek met een blauwe achtergrond. Op de voorgrond staat een abstracte print van twee handen die als het ware opgebouwd zijn uit traditionele henna patronen. Een prachtige doek met veel uitstraling.

Deze Seahorse hamamdoek Hamsa is afgewerkt met handgeknoopte franjes en vormen een speels detail. Het voordeel van een hamamdoek is dat 'ie niet dik is, maar toch veel vocht kan opnemen. Ideaal dus om op reis mee te nemen, want hij is niet alleen erg licht, maar ook erg klein opvouwbaar. Bovendien droogt 'ie na een dagje strand ook erg snel weer op.

Wat is een hamamdoek?

Een hamamdoek, dat klinkt moeilijk en exotisch! Nee hoor, het is eigenlijk gewoon een handige en multifunctionele doek. Hij is lekker groot (100 cm x 180 cm) en je kunt 'm bijvoorbeeld om je heen slaan op het strand, gebruiken als picknickkleed of meenemen naar een festival. Oorspronkelijk komt de hamamdoek uit Turkije en werd hij gebruikt als omslagdoek of droogdoek tijdens een bezoek aan het badhuis. Je kunt 'm dus ook gerust meenemen naar de sauna of naar een weekendje Wellness.

Over Seahorse

Het merk Seahorse heeft zich helemaal toegelegd op de vervaardiging van bad- en strandtextiel. In de badkamer en aan het strand wil je graag ontspannen. Dat luk het beste als je je kunt hullen in fijne, zachte producten. Seahorse levert vertrouwde kwaliteit voor alle gelegenheden – van gastendoek tot douchelaken – en giet alle artikelen in een eigentijds of juist tijdloos jasje. En helemaal als je op zoek bent naar een prachtige, multifunctionele hamamdoek zit je goed met deze Seahorse hamamdoek Hamsa.

Logo

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie...

Product