Antari Z 6 timer afstandsbediening voor Z 300 en Z 300II

Bedrade afstandsbediening voor de Z-300 en de Z-300 II fazers van Antari. Deze afstandsbediening heeft een timer-functie waarmee het mogelijk wordt de rookmachine om de zoveel tijd rook te laten spuiten. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om zelf op te knop te drukken en de zaal met rook te vullen.

SPECIFICATIES:

  • Bedrade afstandsbediening
  • Voor de Antari Z-300 en Z-300 II fazers
  • Timer-functie (instelbare intervaltijd en rooktijd)
  • Kabellengte: 10 meter
  • Connector: 5-pins DIN male

Let op: Deze afstandsbediening is niet geschikt voor de Antari Z-800 MKII en de Antari Z-1000 MKII. Voor deze rookmachines kunnen de Z-10, de Z-40 en de Z-50 afstandsbedieningen gebruikt worden.

€ 61.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

igus JFM 1618 17 Glijlager Boordiameter 16 mm

igus JFM-1618-17 Glijlager Boordiameter 16 mm

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Grote knuffelbeer knuffel 75 cm

Grote knuffelbeer knuffel van ongeveer 75 cm.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

O My Bag Kaarthouder Eco Black

Even snel naar de supermarkt en niet je hele portemonnee meenemen? Met de kaarthouder van O My Bag zijn al je problemen stylish opgelost.

€ 25.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Finding Dory Dekbedovertrek The Flow

Finding Dory Dekbedovertrek The Flow

Het is misschien wel de meest bekende vis ter wereld: het oranje visje Nemo van de Pixar animatiefilm Finding Nemo. Nemo is altijd vrolijk en ondanks dat hij aan één kant een kleine vin heeft, kan hij zwemmen als de beste. Eveneens mateloos populair is zijn vriendinnetje Dory, een doktersvis die alles wat ze meemaakt onmiddellijk vergeet, maar wél kan lezen. Samen beleven de twee visjes de gekste avonturen. 

Finding Nemo beddengoed 
Is je kindje (en jij stiekem ook...) helemaal gek van Nemo? Dan is het natuurlijk een feest om de slaapkamer een beetje op te vrolijken met een Finding Nemo dekbedovertrek. Zo kan de kleine Nemo-fan iedere nacht op onderwateravontuur. Niet vergeten snorkel en flippers uit de kast te trekken voor een echte totaalbeleving! Met leuk beddengoed maak je van het bed overdag een fort om op te spelen en in de nacht een plek om heerlijk weg te dromen.

Finding Dory beddengoed 
Het vervolg van Finding Nemo? Finding Dory! Deze film draait helemaal om het sympathieke (maar vergeetachtige) doktersvisje Dory die op zoek gaat naar haar ouders. Het is moeilijk kiezen, daarom komen beide visjes ruim aan bod in ons assortiment. Maak je kind blij met dit leuke Finding Dory Dekbedovertrek The Flow.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product