Vervangings membraan Ø 16mm (set van 3)

Dit keramische membraan is als vervanging voor alle watervernevelaars (fogstars) die membranen hebben van 16 mm. Deze membranen van Seliger zelf zijn vaan zeer hoge kwaliteit en hebben een levensduur van 1500 - 2000 uur. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de waterkwaliteit.

Om de levensduur van de membranen te verhogen raden wij zuiver water (gedemineraliseerd water bijvoorbeeld) en het filtersysteem van regiles te gebruiken.

In verband met de enorme hoeveelheid aan onderdelen houdt u er aub rekening mee dat er een levertijd op kan zitten van maximaal 3 weken. Indien dit langer dan 3 weken gaat duren word u hiervan op de hoogte gebracht.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Watervernevelaars.nl Waterbronnen en Vernevelaars Losse Membranen
Product
 

SIT CAL10 4585 Spanset Buiten diameter (zonder flens) 85 mm

SIT-LOCK 10 zijn askoppelingen in dubbel conische uitvoering. Maken haakse en axiale uitlijning van asuiteinden gemakkelijk. Brengen zonder pasveren zware koppels en buigmomenten over en bie...

€ 50.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

E Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop)

Het is ontzettend populair om te vliegen met een kleine FPV drone. Veel van onze klanten bouwden de oude Inductrix drone om naar een FPV drone en dit noemde men een "Tiny Whoop". Om deze reden heeft E-Flite er voor gekozen om de E-Flite Blade Inductrix uit te brengen met FPV mogelijkheden. De Inductrix FPV is direct voorzien van een camera en een 25mw video zender. De Blade Inductrix FPV wordt inclusief LCD scherm geleverd. Als je reeds over een FPV bril beschikt dan kan deze eenvoudig aan deze drone worden gekoppeld. De vernieuwde Inductrix FPV heeft een grotere accu en krachtigere motoren dan de eerste variant. De E-Flite Blade Inductrix FPV wordt geheel compleet geleverd inclusief zender, accu en lader. Je hebt niets meer nodig om met deze drone te kunnen vliegen.

Kenmerken van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Ready To Fly
- LED verlichting
- 1S 200mah lipo accu meegeleverd
- FPV camera (5,8GHz 25mW)
- 14300kv motoren
- Robuuste contructie
- Propellers zijn beschermd
- Geschikt voor in- en outdoor
- Inclusief 4 Kanaals zender. 
- Inclusief LCD scherm 

Specificaties van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Lengte: 83mm
- Breedte: 83mm
- Hoogte: 28mm
- Gewicht: 24g
- Vliegtijd: 6-8 minuten

Video van de E-Flite Inductrix FPV

E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kopen bij TopRC

De E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) is een quadcopter van het merk E-Flite. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van E-Flite. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze quadcopters. Daarnaast houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Naast E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk welke quadcopter bij jou past.

Meer informatie over FPV drones

Met een FPV drone zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je vliegen terwijl de beelden van de E-Flite Blade Inductrix FPV live te volgen zijn op een videotransmitter die je zelf in je handen hebt. Zo kun je op je beeldscherm direct de beelden bekijken die jouw FPV drone aan het maken is. Wil je meer informatie over FPV drones? Bekijk hier ons aanbod en alle informatie over fpv drones.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Koelbox Passief CoolIce WCI 55 Grijs, Zwart 55 l Energielabel=n.v.t. Dometic Group

Hoge buitentemperaturen, oneffen terrein, zeegang, zout water, stof en modder - wie kan dan nog cool blijven? De nieuwe onverwoestbare Waeco-vriesboxen krijgen dat voor elkaar. Uitgerust met...

€ 215.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Xerox Toner zwart 2600 pagina's 106R01469

Geschikt voor: Phaser 6121 MFP D,Phaser 6121 MFP S,Phaser 6121 MFP N

€ 102.72

Klik hier voor meer informatie...

Product