Dekbedovertrek Flanel Snowhorses

logo

Dekbedovertrek Flanel Snowhorses

Een prachtig schouwspel: paarden dravend door een winters landschap vol verse sneeuw, de manen wapperend in de gure wind... Van die winterse kou heb jij gelukkig geen last onder dit flanellen dekbedovertrek, maar het is een plaatje om naar te kijken.

Flanellen beddengoed: heerlijk op de kinderslaapkamer

Niets zo vervelend als niet kunnen slapen omdat je het te koud hebt. Bibberend onder de dekens met koude voeten, brrr... Dat wil je je kleintje besparen! Flanellen beddengoed biedt uitkomst op koude nachten of wanneer je in een moeilijk te verwarmen ruimte slaapt. Flanel voelt dikker en zachter aan dan gewoon katoen. Doordat het materiaal losser gesponnen is en aan tenminste een kant is 'opgeruwd', krijgt katoen-flanel zijn kenmerkende eigenschappen. Zo hoeft je kleintje het nooit meer koud te hebben.

Over Good Morning beddengoed

Good Morning is altijd op de hoogste van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. Voor ieder wat wils is er wel een ontwerp te vinden: van een dekbedovertrek met tekst tot een dekbedovertrek met grafische print. Bijkomend voordeel? De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Dekbedovertrek Flanel Snowhorses online.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

75183 Lego Star Wars Darth Vader Transformatie

Met de Lego Star Wars Darth Vader Transformatie set kun je zelf de speciale Transformatie scène uit de Star Wars film naspelen. Anakin transformeert in Darth Vader op de transformatietafel. Bouw de Medical Droids zelf en zorg dat de...

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dezent TX Silver 17 inch

De Dezent TX Silver 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 111.04

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Los beugelslot Landport Defender rst art4

Uw Landport slot defect of sleutel kwijt? Dan is dit losse beugelslot van Landport de enige oplossing.

Sleutel kwijt van uw Landport kettingslot?

Het is natuurlijk heel vervelend als u uw sleutel kwijt bent en u uw kettingslot niet meer kunt gebruiken. Gelukkig heeft Landport daarom dit Landport beugelslot ook los op de markt gebracht. Zo kunt u uw ketting blijven gebruiken.

Eigenschappen van het losse beugelslot Landport Defender rst art4

• Drie sleutels • Sleutelgatcover tegen vocht en vuil • Art 4 goedgekeurd • Past op alle Landport kettingsloten

€ 18.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Carocroc Puppy Large Gevogelte Granen 3 kg Hondenvoer

Carocroc Puppy Large Gevogelte&Granen 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! CaroCroc Puppy Large helpt bij een goede groei en ontwikkeling van je jonge opgroeiende hond. Heb je een pup van een middelgroot ras? Dan kun je wanneer je pup 5 maanden oud is, overstappen naar CaroCroc Puppy Large. Pups van grote rassen kunnen hier direct vanaf 4 weken mee starten.. Alle Carocroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

Klik hier voor meer informatie...

Product