Very Cherry Classic pencil skirt Mustard

Onze pencil skirt wordt al jaren geroemd om haar geweldige pasvorm! Een perfecte basic voor je vrouwelijke garderobe! Het rokje is gemaakt van mooie kwaliteit stevige stretch stof, die mee-rekt en afkleedt. Het heeft een iets bredere hoge tailleband, en split achter. Lengte maat M: 67cm

€ 69.95

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl
Product
 

Oracover (11 018 017) ORATEX kartelband, breedte 17 mm lengte 25 m tarnolijf

De ORATEX KARTELBAND wordt vervaardigd in alle ORATEX-kleuren als een product met een breedte van 17 - 150 mm dat geschikt is voor warm lamineren.
Overal waar naden of overlappingen vers...

€ 29.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CablePort Standard² 1x 220V, 2x USB power., 2x leeg (4 halfsize modules)

Een tafelbox die voorzien is van twee 220 Volt aansluiting en 2 USB aansluitingen met elk (5V/1500 mA) die geschikt zijn voor het opladen van USB apparaten. Daarnaast is er nog één lege ruimte en kun je 2 aansluitingen naar keuze invoegen. Dit systeem is geschikt voor de aansluitmodules van de CablePort Standard².. De tafel inbouwbox heeft 1 open ruimtes. Hier kun je 1 full-size modules of 2 halfsize modules in klikken. Daarbij ben je volledig vrij welke soorten en wat voor types aansluitmodules je er in wilt bouwen.Zowel de dubbele stopcontacten als de dubbele USB lader zijn aan de achterzijde doorgekoppeld en voorzien van één enkele kabel van +/- 20cm met een Wieland GST 18f stekker. Deze kan worden velengd en vandaar uit kun je het geheel aansluiten op de netspanning op de locatie.

€ 404.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima 5 Cubes Polyesterjack

Sportiviteit in een bijzonder design. Daarvoor staat de nieuwe Erima teamlijn 5-Cubes. Deze verenigt functionaliteit met de duurzaamheid die je van een moderne teamsport collectie mag verwachten. De verschillende kleurencombinaties maken veel combinaties mogelijk.

- Functioneel elastisch materiaal voor een optimale bewegingsvrijheid
- Ribboorden aan de mouwen en aan de onderkant
- Steekzakken met ritssluiting opzij
- Innovatieve 5-Cubes band

€ 35.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Namen koffiemok theebeker Evy 300 ml

Leuk cadeau of naam gadget koffie/thee/melk beker of mok voor iemand met de voornaam Evy. Deze naam beker/mok bedrukt met de naam: Evy. De mok is gemaakt van keramiek en heeft een inhoud van 300 ml. Voor iedere Evy.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product