Edith Ella Wedge Canvas Pink Flowers

Geweldige wedge pump met kurken hak en bovenkant van roze bloemenstof (binnenkant van leer) die bijpassend is bij de jurk en rok met roze bloemen. Met een roze lakriempje voor extra houvast. De hak is 10 cm., plateau is 2 cm.

€ 82.50

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Sandals
Product
 

Feliway Anti Stress Spray Kat 60 ml

Feliway Anti-Stress Spray Kat 60 ml direct bestellen in onze webshop! Feliway is een kopie van het gezichtferomoon van de kat. Het biedt een natuurlijk en praktische oplossing. Feliway kan katten ook helpen bij stressvolle situaties.De spray van Feliway is ideaal bij krabben, sproeien, een bezoek aan de dierenarts en het kattenpension. Je kunt de spray ook als ondersteuning van de Feliway Verdamper gebruiken op deurposten, het kattenluik, vensterbanken en andere prominente voorwerpen in je huis.. Alle Feliway voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 26.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerstmuts met vlechtjes en licht

Kerstmuts met vlechtjes en licht. Deze rode kerstmuts is voorzien van 2 vlechten en de sterretjes op de muts geven licht. Geschikt voor volwassenen. Formaat: ongeveer 70 cm.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Taarthoed happy birthday

Opblaasbare verjaardagstaart happy birthday. De taart kan ook gebruikt worden als feesthoed. De taart is gemaakt van plastic. Het formaat van de opblaasbare verjaardagstaart is circa 40 cm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zwarte reggaepruik met vlechtjes

Rasta damespruik met vlechtjes. Een zwarte rasta damespruik met vlechtjes en kralen. De pruik is gemaakt van polyester en is brandvertragend.

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product