B.A.I.T. Remmy heels black cream

Schattige two tone hakjes in vintage stijl. Met vetersluiting. Ideaal voor onder je dagelijkse vintage outfit! 100% vegan friendly!

€ 94.95

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Heels
Product
 

BAIT Jackie wedge Yellow

Gele wedges met een open neusje en gevlochten detail op de neus. Het sleehakje is 4 cm hoog.

€ 52.50

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Flats
Product
 

BAIT Vanka heels Poppy Red

Schattige rode lak sandaaltjes met een peeptoe en enkelbandje. De schoen heeft een stevige hak van 9 cm.

€ 52.50

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Sandals
Product
 

Banned Amelia Sandals Black

Prachtig opengewerkt sandaaltje met enkelbandje en comfortabel hakje van 4.5 cm. Leuk onder je little black dress onder je jeans met zwarte top! In zwart lak

€ 37.80

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Heels
Product
 

Sikkens Rubbol SB hoogglans verf online bestellen

Sikkens Rubbol SB is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van siliconal. Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunstoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Sikkens Rubbol SB is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Sikkens Rubbol SB Sikkens Rubbol SB is een esthetisch zeer fraaie hoogglanslak, heeft een uitstekend glans en kleurbehoud. Sikkens Rubbol SB heeft een uitstekende vloei en is prettige te verwerken. Folder Sikkens Rubbol SB Nu in de vernieuwde verpakking Sikkens Rubbol SB hoogglans voor buiten  De Sikkens Rubbol SB is een zeer mooie hoogglans verf voor buiten, voor op kozijnen, deuren en ramen. Andere Sikkens hoogglans verven voor buiten zijn. Sikkens Rubbol XD High Gloss Sikkens Rubbol AZ Sikkens Rubbol Finura High Gloss Sikkens Rubbol Express High Gloss Sikkens Rubbol SB in kleur De Sikkens Rubbol SB wordt buiten het meest gebruikt in RAL 9010 of RAL 9001 in combinatie met een donkere kleur bijvoorbeeld de Sikkens kleuren Q0.05.10 of N0.15.10. Uiteraard is de Sikkens Rubbol SB in heel veel kleuren te maken, waardoor u een zeer uitgebreide kleurkeuze heeft. Welke grondverf onder Sikkens Rubbol SB hoogglans verf Wil je het meest uit SB halen qua glans en zit er een bestaande verflaag op het houtwerk? Gebruik dan Sikkens Rubbol Primer Extra als grond en voorlak en gebruik Sikkens Rubbol SB als toplaag. Op kaal hout kan je, na eventuele noodzakelijke houtreparaties te hebben uitgevoerd, het beste minimaal één grondlaag Sikkens Rubbol Primer aanbrengen. Als laatste aflakken met Sikkens Rubbol SB.

€ 21.78

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Phoenix Contact MINI MCR 2 UNI UI UIRO 2902026 1 stuks

Phoenix Contact MINI MCR-2-UNI-UI-UIRO 2902026 1 stuks

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Drukmeter testo 512 (0...200hPa) Luchtdruk 0 200 hPa

De testo 512-serie voor het gelijktijdig meten van druk en stroming. De instrumenten zijn voorzien van twee omschakelbare eenheden voor stroming: m/s en fpm. Voor druk kunnen acht eenheden w...

€ 456.17

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Kränzle Ventos 25 * (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Kränzle Ventos 25 * (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tetra Tetramin Bio Active Vlokken 500 ml

Tetra Tetramin Bio Active Vlokken 500 ml direct bestellen in onze webshop! Nieuwe en verbeterde samenstelling voor zuiver en helder water - gegarandeerd*. De nieuwe formule voor 'helderder water' verbetert aantoonbaar de groei van de vissen dankzij een verbeterd gebruik van het voer. Omdat er meer voedingsstoffen in het lichaam worden opgenomen, worden de uitscheidingen van de vissen beperktDat heeft op een positief effect op de waterkwaliteit. reduceert nitraat (-16%) reduceert fosfaat (-10%) De verbetering van de waterkwaliteit reduceert de groei van algen en zorgt zo voor helderder water. Daarom: Het nieuwe TetraMin. Zichtbaar beter! De gepatenteerde BioActive-formule* versterkt de weerstand voor gezondheid en een lang leven Makkelijk te doseren met het doseerdeksel op de doos van 100 ml en 250 ml Zorgvuldig geselecteerd mengsel uit hoogwaardige voedingsstoffen met vitaminen, mineralen en micro-elementen voor een volwaardige voeding. Wanneer volgens de instructies gebruikt, verbetert het nieuwe TetraMin duidelijk de verwerking van voer en reduceert het de uitscheidingen van de vissen (vergeleken met het vorige TetraMin) - gegarandeerd.. Alle Tetra voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 13.99

Klik hier voor meer informatie...

Product