B.A.I.T. Haku boots Black

Zwart haklaarsje in vintage stijl. Met veters voor en ritssluiting aan de zijkant. De onderzijde is van glad materiaal, de bovenkant is iets bewerkt. Ideaal voor onder een winterse vintage outfit! 100% vegan friendly!

€ 109.95

Klik hier voor meer informatie...

VeryCherry.nl Shoes Boots
Product
 

HP printkop 91 magenta geel, 775 ml OEM C9461A

Geschikt voor: DesignJet Z 6100 42 Inch,DesignJet Z 6100 60 Inch,DesignJet Z 6100 Series,DesignJet Z 6100 PS 42 Inch,DesignJet Z 6100 PS 60 Inch

€ 158.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DOIY Photobooth Accessoires Set van 20 Kids

Als goochelaar, brandweerman of indiaan: incognito op de foto gaan was nog nooit z├│ leuk!

€ 7.77

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spring, shock (red) (gtr) (3.5 rate green) (std. rear 90mm) (1 pair)

Spring, shock (red) (gtr) (3.5 rate green) (std. rear 90mm) (1 pair)

€ 5.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sherpa Fleece Sonam voor heren Donkergrijs

Een lichtgewicht jack met volledige rits, tweezijdige fleece dat aan beide kanten is geborsteld voor comfort en warmte. De Sherpa Sonam heeft een klassiek silhouet en subtiele details zoals een op een klimtouw geïnspireerd trekkoord, een borstzak met een knoopsluiting en een faux-lederen Sherpa logo-patch. Daarnaast bieden de twee steekzakken en ritssluiting en de binnenzak voldoende opbergmogelijkheden.

€ 119.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Puur Natuur Veg Omega 250 ml Hondenvoer

Puur Natuur Veg Omega 250 ml - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! PUUR Veg Omega is een zeer breed product. Het is voor honden. katten en paarden en zorgt voor gezonde gewrichten. een gezonde huid en vacht. meer energie en een heldere geest en alertheid. Gemaakt van natuurlijke stoffen. Bij voorkeur wordt het product over het voer gegeven. Dosering: 1 x daags (1 eetlepel=15 ml. 1 theelepel=1.5 ml) Paard 1-2 eetlepels. Hond 2-4 theelepels. Kat 2-3 theelepels. Wanneer het beter gaat met het dier kan er over worden gegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de oude dosering. Kijk altijd goed naar de reactie van het dier. een aanpassing in de dosering kan nodig zijn voor uw dier. vooral in het begin. De dagelijkse aangeraden dosering is tot een verdubbeling nog veilig te geven. Verlaag na een positief effect langzaamaan de dosering naar een zo laag mogelijke dosering. Bij langdurig ongemak van je dier is het effect van het middel meestal zichtbaar na 1-3 weken en kan het middel gegeven blijven worden. Het is dan wel aan te raden om eens in de 6-8 weken een stopweek in te lassen. Dit zodat de prikkel weer opnieuw kan worden aangeboden. Bij een acuut ongemak duurt de behandeling meestal maar kort. Dit kan verschillen van een paar dagen tot 3 weken. Bij verbetering van de situatie niet meteen stoppen met het middel. maar eerst nog een paar dagen doorgaan met toedienen.. Alle Puur Natuur voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 16.99

Klik hier voor meer informatie...

Product