Renault HS SNAP IN HSS1 0 inch

De Renault HS SNAP-IN HSS1 0 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 32.33

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Renault velgen
Product
 

Versele Laga Country's Best Gold 1 2 Crumble 5 kg

Versele-Laga Country`s Best Gold 1&2 Crumble 5 kg direct bestellen in onze webshop! GOLD 1&2 crumble is een volledig start- en opfokvoeder voor legkippen. Dit is een perfect uitgebalanceerd voeder dat ervoor zorgt dat de kuikens optimaal ontwikkelen tot gezonde jonge kippen, zonder te snelle vervetting. De kruimelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen. GOLD 1&2 crumble is een voeder voor kuikens vanaf de eerste dag tot de jonge kippen volgroeid zijn. GOLD 1&2 crumble is een volledig start- en opfokvoeder voor legkippen, geschikt vanaf de eerste dag tot het eerste ei. Het is een perfect uitgebalanceerd voeder dat ervoor zorgt dat de kuikens optimaal ontwikkelen tot gezonde jonge kippen, zonder te snelle vervetting. De kruimelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.. Alle Versele-Laga Country`s Best voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar!

€ 6.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT SPA560 2 V snaarschijf voor conische klembus SPA 560 x 2 (3020)

V-snaarschijf voor montage met conische SER-SIT klembus. Eigenschappen: De afmetingen zijn uiterst nauwkeurig, omdat de schijven uitsluitend met numeriek bestuurde machines of automat...

€ 139.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hobby pailletten mix liefde

Hobby pailletten mix liefde. Pailletten in 6 verschillende motieven waaronder hartjes, engeltjes, kusjes, kadootjes en witte en rode ronde pailletten. Inhoud is totaal ongeveer 42 gram.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bruynzeel textiel markers

Bruynzeel textiel stiften. Acht Bruynzeel stiften om te tekenen en kleuren op katoen en de meeste andere textielsoorten. Met penseelpunt: geschikt voor schrijven en kleuren van vlakken. Wanneer de inkt droog is, stof aan achterzijde strijken: daarna kun je het kledingstuk volgens het wasvoorschrift wassen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fenton HD IP Camera Outdoor 1MP 720P

Deze Fenton 720p high definition draadloze IP-camera is perfect voor de bewaking van bijvoorbeeld je woning, kantoor of winkelpand. Met een resolutie van 1280 x 720 pixels (dat is maar liefst drie keer de resolutie van de VGA-resolutie die traditionele IP-camera's hebben), is deze HD IP camera geschikt voor scherpe beelden zonder enig verlies van detail. Dit maakt het bijvoorbeeld veel makkelijker om een gezicht of kenteken herkenbaar in beeld te krijgen.

De camera is erg eenvoudig aan te sluiten door de QR Code op de camera te scannen met je smartphone. Je kunt via de Android of iPhone app altijd live de beelden via internet bekijken.


Kenmerken en specificaties

HD-Resolutie 720P (1280 x 720 Pixels). ONVIF. 3,6 mm lens. Tot 10 Meter nachtzicht. H.264 compression methode. Wereldwijde toegang via de PC, Smartphone, tablet en laptop. Plug and play toegang voor het bekijken en opnemen via internet. Gebruikersmenu. Met wachtwoord beveiligd. Voor binnen- en buitengebruik (IP66).

€ 59.00

Klik hier voor meer informatie...

Product