Platin P70 Matt Black 18 inch

De Platin P70 Matt Black 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 153.73

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Platin velgen 18
Product
 

Pedigree Pouch Adult Favourites Multipack 12x100 g Hondenvoer

Pedigree Pouch Adult Favourites Multipack 12x100 g - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De heerlijke, met vlees gevulde brokjes in Pedigree Versheidszakjes zijn voorzichtig gekookt zodat de natuurlijke vitaminen bewaard blijven. Door deze bereidingswijze blijven de maaltijden extra smakelijk en zijn geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen nodig.. Alle Pedigree voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 4.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave foil yellow 21 inch

De Oxigin 18 Concave foil yellow 21 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rome Mountain Division

Thank you deer
De Rome Mountain Division is een board met een directional vorm. De nose en tail hebben een andere shape. Toch is er geen setback in het board verwerkt, wat hem dus heel lekker switch laat rijden. Rome laat met dit board zien dat ze meedoen met de grote der namen in het snohwboarden. Het is een board wat graag op de piste rijdt en nog liever erbuiten. Waar de sneeuw verser is, gaat dit board steeds beter rijden. Door zijn lichte karakter en gelifte nose, is het heel wendbaar. Wat lekker is op een drukke piste, maar natuurlijk ook tussen de bomen. De speciale toevoeging in de tail maken dit board heel responsive en levendig. Elke bocht is een feest! En dan zetten ze er ook nog 1 van de coolste graphics erop! Wat wil je nog meer? De Rome Mountain Division is een board dat geschikt is voor gevorderde tot expert rijders die meer aan de freeride kant van het snowboarden zitten. Bochten maken op, en van de piste is wat deze het liefst doet. Lekker surfen door de poeder of gewoon vol gas carven op een geprepareerde piste. Doe je ding! Wil je er een freestyle dingetje mee doen, dan gaat dat nog best okee. Ondanks dat dit niet zijn ding is.

€ 475.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sjerp 30 happy! Kus me!

Sjerp 30 & happy! Kus me! Deze sjerp is leuk om kado te geven op een verjaardag. De sjerp is gemaakt van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. De afmetingen van de verpakking zijn 14cm x 20cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RC Design RC27 Glossy Black Polished 17 inch

De RC Design RC27 Glossy Black Polished 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 141.35

Klik hier voor meer informatie...

Product