Legendary Magnum Pony cap Black chrome 11 inch

De Legendary Magnum Pony cap Black / chrome 11 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 54.12

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Legendary velgen 11
Product
 

Legendary Magnum 500 4 lug (cap = option) Gloss black machined 15 inch

De Legendary Magnum 500 4-lug (cap = option) Gloss black machined 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 277.48

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Legendary velgen 15
Product
 

Feestverlichting 10 meter met 10 LED lampen groen

Feestverlichting prikkabel 10 meter inclusief 10 groene heldere LED lampen filament van 2 Watt per stuk te bestellen bij Elektroshop.nl. In meerdere lengtes en kleuren(combinaties) verkrijgbaar.

Het leuke aan deze lampen is dat er 2 groene staafjes licht geven en een zeer fraai showspel opleveren

- Inclusief stekker en eindstuk met ophanghaak.

- Totaal verbruik 20W
- Lamp afstand 100cm
- Fitting E27
- Niet dimbaar
- Prikkabel

De LED lampen zijn van glas zoals de ouderwetse gloeilamp.

Let op bij het gebruik van Ledlampen buiten dat de rubber afdichtingsring bij het indraaien van de LED lamp op de fitting zit. Waarom? een LEDlamp geeft geen warmte af en bij regen bestaat de kans dat er water in de fitting loopt en zo ook de LEDlamp loopt
met als gevolg dat de LEDlamp kapot gaat!!!!

€ 77.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Busch Porsche JR K Met Maaibalk 1 87

Ben je opzoek naar een prachtig schaalmodel in 1 op 87 schaal? Dit Busch Porsche JR K Met Maaibalk 1/87 schaalmodel wordt geleverd in een prachtige verpakking en is dus tevens geschikt om cadeau te geven.

€ 20.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Moestuinfolie 2,5 x 10 meter

Moestuinfolie Om uw planten tegen insecten te beschermen is deze moestuinfolie uitermate geschikt! De moestuinfolie is geschikt voor tunnelbogen en kunt u eenvoudig op de tunnelbogen aanbrengen. Naast insectenbescherming voor uw planten is de folie o...

€ 21.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk ALTO SQ 650 3M (papier, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk ALTO SQ 650-3M (papier, origineel) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Blue Eco 2200 Watt 4FLOW Vijverpomp inclusief controller

Deze Blue Eco vijverpomp is een zeer duurzame vijverpomp en heeft een uitzonderlijk laag stroomverbruik. De vijverpompen van Blue Eco staan daarnaast bekend om de uitstekende en hoogwaardige kwaliteit. Door de True Sine Wave techniek heeft u met deze pomp de nieuwste techniek op vijverpomp gebied in huis. Tevens kunt u geheel zelfstandig de capaciteit van de Blue Eco vijverpomp eenvoudig regelen met de meegeleverde externe controller. Mocht u de capaciteit van de pomp verlagen, dan wordt ook automatisch het stroomverbruik verminderd. De controller is uitgevoerd met een makkelijk af te lezen display. Het display toont onder andere: het toerental, het aantal bedrijfuren en het stroomverbruik van de Blue Eco vijverpomp. Daarnaast is het display voorzien van verschillende meldingen met betrekking tot storingen. Verder is de Blue Eco vijverpomp zeer eenvoudig te monteren met flexibele koppelingen. Dit vereenvoudigt niet alleen het onderhoud, maar zorgt ook voor een trillingsvrije en geluidsdempende opstelling! Kortom, de vijverpompen van Blue Eco zijn een geweldige aanvulling op uw vijver!

Bleu eco 2200 watt 4FLOW

Dit model is geschikt voor het zwaardere werk. Hier biedt de controller vele extra mogelijkheden, waaronder 4 optionele universele timerprogramma's die 5 keer per dag de pomp universeel kunnen aanpassen, zowel in capaciteit als in duur. Een cruisecontrole mogelijkheid en een volautomatische bescherming met alarm tegen drooglopen (optioneel). Zelfs een tweede bedieningspaneel kan via de extra ingang op afstand geïnstalleerd worden. Een Blue Eco pomp kan zich in een jaar terug verdienen. Tot 50% minder energieverbruik. Daarmee is deze vijverpomp goed voor het milieu en voor de CO2 reductie.

  • Aansluitmaterialen 2200 = pompkop  3'' buitendraad (ingang en uitgang)
  • Opvoerhoogte = max. 18 meter
  • Capaciteit = max. 90 m3/u
  • Blue Eco pompen zijn zeer eenvoudig aan te sluiten met flexibele koppelingen. Dit vereenvoudigt onderhoud maar zorgt ook nog eens voor een trillingsvrije/geluidsdempende opstelling!
  • 2 jaar fabrieksgarantie.

€ 4202.33

Klik hier voor meer informatie...

Product