Fuel Off Road Maverick (D538) Matte BLK MIL 20 inch

De Fuel Off-Road Maverick (D538) Matte BLK MIL 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 632.12

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Fuel Off Road velgen 20
Product
 

Fuel Off Road Cleaver Dualie Rear (D574) BLK MIL 20 inch

De Fuel Off-Road Cleaver Dualie Rear (D574) BLK MIL 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 641.31

Klik hier voor meer informatie...

VelgenShop.nl Fuel Off Road velgen 20
Product
 

Kattenstaart Green Cascade

Zoals de naam al aangeeft heeft deze fraaie kattenstaart hele mooie, crèmegroene bloeislierten. Bij het bloemschikken is deze Amarant helemaal een topper. Alhoewel in de tuin staat zo'n kleuronderbreking eigenlijk ook wel heel goed. Verder gelijk aan de rode variëteit. Zaaien direct in de volle grond op zaaibed, uitdunnen en later uitplanten.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 1.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin MP1 colour star, colour rim 20 inch

De Oxigin MP1 colour star, colour rim 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 829.83

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Indianen tooi voor kinderen

Gekleurde indianentooi, geschikt voor kinderen.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

E Flite Blade Zeyrok met HD camera RTF Geel

De Blade Zeyrok is een lichtgewicht drone met een robuust ontwerp en is uiterst geschikt voor een beginnende piloot. Deze drone is voorzien van SAFE technologie, en dat maakt het vliegen met een drone nog eenvoudiger dan het al was! De geïntregeerde LED verlichting aan de voor- en achterzijde zorgen ervoor dat de drone ten aller tijden goed zichtbaar is. Daarnaast gaan deze knipperen op het moment dat de accu leeg dreigt te raken zodat je precies weet wanneer je de landing in dient te zetten. Ook is de Zeyrok erg geschikt voor het maken van luchtopnames aangezien deze uitgevoerd is met een HD camera.

SAFE technologie

Deze drone beschikt over SAFE technologie (Sensor Assisted Flight Envelop), wat ervoor zorgt dat het vliegen met deze drone vereenvoudigd wordt. Door de SAFE technologie beschik je over drie verschillende vliegmodussen, namelijk beginner, intermediate en expert. Je start dus in de beginner mode om zelfvertrouwen te ontwikkelen, waardoor je in het vervolg op één van de andere modussen over kunt gaan. Het verschil tussen de modussen heeft te maken met de hellingshoek van de Zeyrok drone welke bepaald hoe agressief deze reageert op stuurbewegingen. Daarnaast beschik je over een ''Panic Switch'', welke ten aller tijden omgezet kan worden op het moment dat je dreigt te crashen. De drone zal dan op een vaste positie blijven hoveren. Ze noemen dit de Panic Recovery Mode.

LED verlichting

De E-Flite Blade Zeyrok heeft geïntregeerde LED verlichting zodat deze altijd goed zichtbaar zal zijn. Hierdoor is het ook mogelijk om te vliegen als het schemerig begint te worden. Daarnaast waarschuwt de LED verlichting je op het moment dat de accu leeg dreigt te raken door te gaan knipperen. Op deze manier zullen de accu's nooit te ver ontladen worden.

Robuust ontwerp

Het kunststof frame van de E-Flite Blade Zeyrok is erg sterk en kan daardoor zeker tegen een stootje. Onbreekbaar is een drone natuurlijk nooit, maar daarom zijn alle onderdelen van de Blade Zeyrok los verkrijgbaar. Mocht de drone dus toch een keer ongelukkig terrecht komen, dan is deze daarna gewoon weer te repareren. Naast sterk is de E-Flite Blade ook zeer fraai met zijn cool futuristisch ontwerp! De volledig gesloten body zorgt er tevens voor dat alle electronische componenten veilig opgeborgen zijn, en dat resulteert in een onderhoudsvriendelijk exemplaar.

Landingskid met HD camera

De HD camera van de drone is bevestigd aan het landingsgestel en dat voorkomt dat deze de grond raakt tijdens het landen. Er is tevens een landingsgestel verkrijgbaar zonder camera welke binnen een handomdraai te verwisselen is. De camera maakt fantastische beelden op een formaat van 720P/1.3MP. De beelden worden opgeslagen op een SD kaart waardoor deze te bekijken zijn via een computer.

Lange vliegtijd

De E-Flite Blade Zeyrok biedt een lange vliegtijd, namelijk circa 10 minuten. Dit is te danken aan de 1S 3,7V lipo accu welke een capaciteit heeft van 750mah. Mocht je geen genoeg van kunnen krijgen van het vliegen met deze prachtige drone, dan zijn er extra accu's te verkrijgen. Het wisselen van een accu gaat erg handig zodat je direct weer verder kunt vliegen.

Kenmerken van de E-Flite Blade Zeyrok drone

- SAFE-technologie voor een gemakkelijke vliegen
- Zeer stabiel en licht frame
- Gesloten onderhoudsvrij aandrijfsysteem
- 1S 750mah lipo batterij en oplader meegeleverd
- Heldere LED-verlichting met status indicator
- Landingsgestel met geïntegreerde HD camera
- Spektrum zender met DSMX technologie
- Geschikt voor in- en outdoor vluchten

Specificaties van de E-Flite Blade Zeyrok drone

- Lengte: 200mm
- Hoogte: 65mm (met landingsgestel)
- Gewicht: 107gr.
- Vliegtijd: circa 10 minuten
- Kleur: Geel

€ 159.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Peak Performance M Lombard Liner Jacket

Omdat veelzijdig ook stijlvol kan zijn!De Peak Performance Lombard Liner Jacket is een slim jack voor heren dat kan worden omgekeerd. Het kan gedragen worden onder een jack als binnenjasje of als buitenste laag bij net wat warmere dagen. Het jack heeft een nauwe pasvorm en de Picecco isolatie staat voor kwaliteit op gebied van warmte en isolatie!

€ 138.00

Klik hier voor meer informatie...

Product