Blauwe druif (vitis vinifera Glenora ) fruitplanten In 2 liter pot 1 stuks

Blauwe druif (vitis vinifera "Glenora") fruitplanten Een zeer geschikte druivensoort om te houden met kinderen is de Glenora. De opbrengst van deze druivenplant zijn namelijk zeer zoete pitloze druiven. De druivenplant is tevens een mooie a...

€ 9.40

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pavo Summerfit 5 kg

Pavo Summerfit 5 kg direct bestellen in onze webshop! Veel paarden en pony's hebben weinig tot geen krachtvoer nodig. Maar ruwvoer alleen bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om de dagelijkse behoefte te dekken. Pavo SummerFit is een smakelijke koek met één dagdosis vitaminen en mineralen maar dan zónder de energie en calorieën die in krachtvoer zitten. Dat komt omdat 1 koek van 165 gram per dag (voor pony's zelfs een halve koek) voorziet in de behoefte van je paard (net zoveel vitaminen en spoorelementen als in 2 kg krachtvoer). Daarnaast bevatten de koeken nauwelijks eiwit. Het is de ideale aanvulling op een ruwvoerrantsoen of bij een lage krachtvoergift.. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!

€ 13.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG VX4 1 EB (classic long performance, origineel)

Stofzuigerzakken voor de AEG VX4-1-EB (classic long performance, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BiOrb ornament koraal medium aquarium decoratie

BiOrb ornament koraal medium aquarium decoratie Dit BiOrb ornament koraal geeft uw BiOrb aquarium een natuurlijke uitstraling. Het ornament is gemaakt van kunststof maar zal in uw aquarium niet van echt te onderscheiden zijn. Het koraal ornament is g...

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Engel Kussen Pastelgrijs Betulli

Engel Kussen Grijs Betulli

Met Engel Kussen Grijs van Betulli op de babykamer waakt er altijd een beschermengeltje over je kleintje. Het kussen heeft de vorm van engelvleugels in een kalmerende kleurtint. Je zou er zelf ook bijna... een beetje... slaperig van worden... Superleuk om te combineren met andere producten uit de 'Pastel'-collectie van Betulli.

Kinderkamer inrichten met Betulli

Bij de styling van de babykamer is het de kunst om precies de goede balans tussen rust en reuring te vinden. Betulli helpt je daar een handje bij. De ontwerpen zijn zacht, tijdloos en heel erg snoezig. Ieder item wordt met de grootste zorg gemaakt van OEKO-tex gecertificeerde materialen. Geniet dus met een gerust hart van Engel Kussen Grijs.

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product