Jasje Amy Gee sportief Rood Red

Jasje Amy Gee - sportief - Rood / Red Jassen en jacks uit de Amy Gee Dames Merkkleding collectie. Kenmerken Dames Jasje Amy Gee - sportief - Rood / Red kledingstuk: AJ7231/T6468/ROSSO : Rood

€ 29.36

Klik hier voor meer informatie...

Uniqkleding.nl Dames mode Jassen en jacks Jassen en jacks
Product
 

LappKabel 0038404 Datakabel UNITRONIC LIHCH (TP) 4 x 2 x 0.25 mm² Grijs 500 m

Wordt gebruikt voor computerinstallaties, in de MSR-techniek, kantoormachines, weegschalen - en overal daar waar afgeschermde, halogeenvrije kabels met kleine doorsnedes noodzakelijk zijn. G...

€ 959.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Grijze, waterdichte kruisschakelaar voor buiten van Presto Vedder

Presto Vedder waterdichte kruis-schakelaar grijs 106515

€ 11.63

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aluminium Anodised Chassis Plate Set (6pcs) (FTX8781)

Aluminium Anodised Chassis Plate Set (6pcs) (FTX8781)

€ 28.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Velda Bacterial 1 ltr voor 100.000 liter water

Velda Bacterial bevat nitrificerende bacteriecultures in een vriesdroge vorm. Velda Bacterial 1000ml is geschikt voor 100.000 liter vijverwater. Op het momet dat Bacterial wordt toegevoegd aan het water ontstaan binnen 24uur ca. 20 miljard in hoofdzaak nitrificerende bacteriën. Hoewel zeer nietig qua afmeting en voor het menselijke oog onzichtbaar, zijn deze bacteriën voor nagenoeg iedere vorm van leven op aarde onontbeerlijk.

In een nieuwe vijver duurt het vier tot zes maanden voordat de micro-organismen en bacteriën zich voldoende hebben vermeerderd en er sprake is van een bacterieel evenwicht. Bacterial helpt de natuur een handje. De vriesdroge bacteriën van Bacterial kunnen eenvoudig met het bodemmateriaal worden vermengd of in het water worden gestrooid. Een uitstekende manier is ook een dosis Bacterial toe te voegen aan het filtermateriaal.

Binnen 24 uur ontstaan er ongeveer 20 miljard bacteriën die er voor zorgen dat er snel een natuurlijk evenwicht in de vijver ontstaat. Bacterial is in droge vorm onbeperkt houdbaar en het versnelt en versterkt de ontwikkeling van het biologische evenwicht in de vijver. Bacterial stimuleert de plantengroei en heeft een vertragend effect op de algengroei. Verder zorgt het voor een helder en gezond vijvermilieu.

 

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

bodystore t shirt Maat L

Mooi zwart t-shirt (Fruit of the Loom). Perfect om in te trainen. 150 gram kwaliteit 100% katoen. Dubbelzijdig bedrukt. Het shirt en de opdruk blijven mooi, ook na veelvuldig wassen.

€ 5.10

Klik hier voor meer informatie...

Product