Terrasvijver Fountain Pond rond groot

Terrasvijver Fountain Pond rond groot Beleef optimaal vijverplezier met deze terrasvijver van Velda! Erg mooi product wanneer u graag een vijver in de tuin wilt maar niet de gevraagde ruimte tot uw beschikking heeft of geen zin hebt in het bijkomende...

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Waterornamenten 8711921241480
Product
 

Terrasvijver Fountain Pond rond klein

Terrasvijver Fountain Pond rond klein Beleef optimaal vijverplezier met deze terrasvijver van Velda! Erg mooi product wanneer u graag een vijver in de tuin wilt maar niet de gevraagde ruimte tot uw beschikking heeft of geen zin hebt in het bijkomende...

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Waterornamenten 8711921241466
Product
 

Terrasvijver Fountain Pond vierkant groot

Terrasvijver Fountain Pond vierkant groot Wilt u graag een vijver in de tuin maar heeft u hier niet de ruimte voor of geen zin in het bijkomende onderhoud? Beleef toch optimaal vijverplezier met deze terrasvijver van Velda! U kunt de mini-vijver op h...

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Waterornamenten 8711921241459
Product
 

Terrasvijver Fountain Pond vierkant klein

Terrasvijver Fountain Pond vierkant klein Wilt u graag een vijver in de tuin maar heeft u hier niet de ruimte voor of geen zin in het bijkomende onderhoud? Beleef toch optimaal vijverplezier met deze terrasvijver van Velda! U kunt de mini-vijver op h...

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Waterornamenten 8711921241442
Product
 

RH Alurad AL Cup silber Horn hochgl.pol. 18 inch

De RH Alurad AL Cup silber/Horn hochgl.pol. 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 564.82

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dolly Hoofdbeschermer Wit Grijs

Dolly Hoofdbeschermer Wit-Grijs

Vooruit, een hoofdbeschermer is in de eerste plaats praktisch, maar toch is het wel zo leuk als 'ie ook nog een mooi kleurtje en design heeft. Dolly Hoofdbeschermer Wit-Grijs voorkomt dat je baby tijdens het slapen (en woelen!) met het hoofdje tegen de harde zijkanten van het ledikantje stoot. Daarnaast staat deze witte 'bed bumper' met z'n grijze strikjes natuurlijk ontzettend leuk in het babybedje.

Dolly babykamer

Onder de indruk van Dolly? Dan heb je geluk, want dit frisse merk vervaardigt talloze items waarmee je de babykamer een stukje mooier maakt: beddengoed, kussentjes, slingers, opbergzakken... Dolly is een ster in het uitkiezen van precies de goede kleurtjes en motiefjes. Daardoor passen alle items uit de Dolly-collectie keurig bij elkaar. Ideaal wanneer je zelf niet zoveel oog voor styling hebt, maar toch graag zelf de inrichting van de babykamer verzorgt.

Pools design: be first!

Dolly beddengoed wordt met de hand (en met de grootste zorg!) gemaakt in een klein atelier in Polen. Wil je er zeker van zijn dat je unieke babykamerproducten in huis haalt, dan ben je bij Dolly aan het juiste adres. Pssst: in Nederland is dit merk enkel bij ons verkrijgbaar! Bestel dus snel je Dolly Hoofdbeschermer Wit-Grijs om de babykamer een exclusief tintje te geven.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

HDMI kabel 15m High Speed ethernetkabel male male

HDMI 2.0 kabel 15m High Speed ethernetkabel male - male

HDMI 2.0 wat moet u er over weten?

HDMI 2.0 is de nieuwste HDMI standaard die 4K apparatuur in volledige resolutie met 50 fps of 60 fps ondersteunt. HDMI 2.0 biedt met 18 Gbps aanmerkelijk meer bandbreedte dan de overige HDMI 1.x-standaarden. Verder heeft u met HDMI 2.0 de ruimte voor maximaal 32 ongecomprimeerdere audiokanalen. De audio wordt tot 1536 kHz ondersteund. HDMI 2.0 beschikt over dezelfde type connector als de voorgaande versies.
Ook kunnen twee verschillende videostreams naar hetzelfde display doorgestuurd worden. HDMI 2.0 biedt ondersteuning voor het 21:9 beeldformaat met een dynamische synchronisatie van audio- en videostreams.

 

De grootste voordelen van HDMI 2.0:

 • Ondersteuning van 4K@50/60 fps
 • Bandbreedte van 18 Gbps
 • 32 ongecomprimeerde audiokanalen
 • Twee video streams voor meerdere gebruikers op hetzelfde scherm
 • Ondersteuning voor wide angle 21:9 video aspect ratio
 • Automatische synchronisatie van audio en beeld

 

Specificaties

 • Lengte15 m
 • Connector AHDMI-A male
 • Connector BHDMI-A male
 • Ader materiaalVolledig koper
 • AfschermingMylar aluminiumfolie + gevlochten afscherming
 • HDMI standaardHDMI 2.0 Highspeed met Ethernet
 • Max resolutie1080p60, 2160p30
 • 4K compatibleJa
 • --
 • --
 • --
 • --
 • --
 • --

€ 49.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CMS C9 Silver 15 inch

De CMS C9 Silver 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 86.88

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pruik met regenboog kleuren voor dames

Felgekleurde regenboog pruik voor dames. Deze regenboog pruik valt op de schouders en is populair bij diverse themafeestjes en bij een punkers outfit.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product