Balkondoek geel en wit 90 cm van de rol

Balkondoek geel en wit 90 cm van de rol U kunt de lengte van het gewenste stuk balkondoek invoeren (in meters) als het aantal (lengte [meters]) in het keuze menu hierboven. De maximale lengte per stuk bedraagt 25 meter. Gebruikersvoordelen Zeer ...

€ 5.50

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Tuinafscheiding, Balkondoeken 8713981710340
Product
 

Hydrangea Macrophylla Magical Revolution Roze ® boerenhortensia 7 stuks

Hydrangea Macrophylla "Magical Revolution Roze"® boerenhortensia...

€ 135.10

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fastrax TRX 4 Aluminium Caster Block (2)

Fastrax Aluminium Caster Block (2) voor de Traxxas TRX-4.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Parma 16 WB Voetbalshort

Dit adidas Parma 16 voetbalshort is gemaakt om je droog en comfortabel te houden zodat jij je iedere keer 90 minuten lang volledig op je voetbal skills kan focussen.

Je kent het verhaal: voorzetten, lopen, schieten, opnieuw. Een goede training vereist herhaling en focus om je skills te verbeteren. Blijf flexibel, snel en geconcentreerd op het veld met dit voetbalshort voor heren.

Het adidas Parma 16 voetbalshort bevat de 'Climalite-technologie'. Dit zorgt er voor dat uw lichaam koel wordt gehouden en tegelijkertijd beschermt tegen oververhitting. Lichaamsvocht wordt goed en snel afgevoerd, waardoor u zich droog en comfortabel zult voelen. Het Parma voetbalshort is goed te combineren met o.a. voetbalshirts uit de Tabela, Squadra of Condivo serie.

- Materiaal 100% polyester
- Pasvorm: Regular fit (normaal)
- Mét binnenbroek

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

04663 Revell Boeing E 4B Airborne Command Post

De E-4B is de militaire versie van de Boeing 747-200 en dient voor de USAF als vliegend commandocentrum in tijden van crisis en oorlog. In gevallen van het falen van communicatie op de grond is de E-4B in staat om het gezag over te nemen tijdens...

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Thule Accessoire Ridealong Mini Quick Release Bracket Zwart

Wissel de Thule RideAlong Mini snel tussen meerdere fietsen met behulp van een extra montagebeugel met snelkoppeling. Ideale oplossing voor gezinnen waarin twee mensen het kind moeten vervoeren.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product