Traditionele verbrandingsoven voor tuinafval

Traditionele verbrandingsoven voor tuinafval Deze traditionele verbrandingsoven van verzinkt staal is voorzien van een deksel met schacht en handvat. Met deze verbrandingsoven kunt u zeer gemakkelijk uw tuinafval verbanden. De ventilatieopeningen zor...

€ 56.95

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Moestuin, Tuinafval verbranden 8711338704646
Product
 

Tuinafval verbrandingsoven verzink

Tuinafval verbrandingsoven verzink Deze robuuste verbrandingsoven van verzinkt staal is voorzien van een deksel en ventilatieopeningen. Met deze verbrandingsoven kunt u zeer gemakkelijk uw tuinafval verbanden. Met zijn stoere design is deze verbrandi...

€ 45.55

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Moestuin, Tuinafval verbranden 8711338704639
Product
 

Enkelboeien met zwarte pluche

Enkelboeien met zwarte pluche. Deze zwarte pluche enkelboeien hebben een zwarte bont vachtje welke zacht aanvoelt. De enkelboeien zijn van metaal en makkelijk te bevestigen en los te maken middels een bijpassende sleutel. De ketting van de enkelboeien heeft een lengte van 65 cm.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Elastic belt wide Aqua

Elastic belt in aqua blue with silver colored closure. S: 59,5 cm. M: 66,5 cm. L: 70,5 cm.

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Diva pruik met krullen roze paars

Dames pruik met roze en paarse krullen. Lange pruik voor dames met roze en paars gekleurd haar, een rechte pony en golvend haar. Deze extravagante diva pruik is een leuke party accessoire!

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ Pandora 1200 TTL RGB Laser 1.2W met ILDA

De BeamZ Pandora 1200 TTL RGB Laser heeft een output van maar liefst 1.2W max. (1W gegarandeerd!), een zeer hoge output dus voor felle en verreikende laserstralen. De Pandora 1200 is voorzien van 3 modules in de kleuren rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mixen ontstaat de mogelijkheid voor 7 kleuren totaal. Doordat de Pandora 1200 is voorzien van snelle 25K motoren worden projecties en animaties nauwkeurig en strak weergegeven. Rechte lijnen zijn ook echt recht.

De BeamZ Professional Pandora 1200 kan worden aangestuurd door middel van ILDA. In combinatie met software zoals Pangolin kan met behulp van een computer simpel en snel een schitterende lasershow geprogrammeerd worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om plaatjes en logo's door de laser te laten projecteren.
Een andere mogelijkheid is DMX sturing. Met 12 of 23 kanalen heb je volledige controle over de laser en de kleuren. Roep ingebouwde figuren en (bewegende) animaties op en stel je eigen lasershow samen.
Voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laser met een hoge output maar niet met controllers en computers aan de slag wil is de Pandora 1200 voorzien van geluidsbesturing en enkele ingebouwde programma's. Hierbij werkt de laser volledig zelfstandig en is er geen controller of computer nodig.

De BeamZ Pandora 1200 is geschikt voor zowel vaste installatie als 'on the road' toepassingen. Voor het beste en mooiste resultaat is het aan te bevelen om gebruik te maken van een rookmachine. Door een beetje nevel in de ruimte zullen de laserstralen zichtbaar worden voor een ongekend mooi 3D effect.

Kenmerken

Krachtige Rode, Groene en Blauwe laser. Hoge lichtopbrengst voor lange afstand projecties. TTL RGB kleuren modulatie. 25K hoge snelheid optisch scanner systeem. X- en Y-Size inverter. ILDA, DMX en Stand-alone mode. 12 of 23 DMX kanalen. Master/slave functie. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode. Voorgeprogrammeerde shows. DMX in/output via 3-pin XLR. Controle paneel met LED display.

Specificaties

Vermogen 1000mW gegarandeerd (max. 1200mW). Gegarandeerd vermogen per lasermodule:
Rood: 300mW @ 650nm. Groen: 100mW @532nm. Blauw: 600mW @447nm. . Scanner systeem: 25kpps @ 8°. Voor geprogrammeerde patronen en animaties. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 243 x 295 x 128mm. Gewicht: 4.9kg.

€ 599.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Pro Trainingsbroek

Jako Pro Trainingsbroek

€ 25.16

Klik hier voor meer informatie...

Product