Kinderkruiwagen roze

Kinderkruiwagen roze Terwijl u in de tuin werkt, helpen kinderen graag een handje mee. Deze stevige metalen kinderkruiwagen is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De kinderkruiwagen heeft een stevige, kunststof bak. Al spelend met de kinderkruiwagen...

€ 37.95

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Buitenspeelgoed, Kinderkruiwagen 8713981460047
Product
 

Kinderkruiwagen blauw

Kinderkruiwagen blauw Kinderen helpen graag in de tuin. Een kruiwagen heeft een aantrekkingskracht op kinderen; rond rijden, bladeren verzamelen. Al spelenderwijs leren kinderen over de natuur en werkzaamheden in de tuin. De kruiwagen heeft een stevi...

€ 37.95

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Buitenspeelgoed, Kinderkruiwagen 8713981460030
Product
 

Gira E3 dubbel stopcontact met 4x USB lichtgrijs wit

Gira E3 dubbel stopcontact met 4x USB lichtgrijs wit design met ronde hoeken

€ 116.27

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave neon yellow foil 19 inch

De Oxigin 18 Concave neon yellow foil 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 394.32

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nike Hypervenom Phelon III FG Voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phelon II FG voetbalschoenen maken onderdeel uit van de Nike Radiaton Flare collectie. Met de Radiation Flare collectie brengt Nike licht naar een nieuw niveau. Met de felgekleurde voetbalschoenen uit de nieuwe Radiation Flare collectie wordt je nooit over het hoofd gezien. Speciaal voor de briljantste spelers op het veld zijn de Nike silo's in vier heldere kleuren gegoten.

De nieuwe Nike Hypervenom Phelon III FG Electric Green Kids voetbalschoen heeft een synthetisch lederen bovenwerk. Dit bovenwerk sluit perfect aan op de voet en zorgt voor de benodigde stabiliteit door NikeSkin. Het a-symmetrische vetersysteem vergroot het schietoppervlak en zorgt voor een betere balcontrole. De speciaal ontworpen zoolplaat van de Nike Hypervenom III is gemaakt om op volle snelheid te kappen en draaien op medium tot harde grasvelden.

€ 49.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Houten 12 delige kubus puzzel dieren

Dieren blokken puzzel. Houten box met schuifdeksel met daarin twaalf houten blokken. De blokken hebben op alle zes kanten een verschillende afbeelding die samen gevormd kunnen worden tot puzzel. Formaat per kubus: 3,5 x 3,5 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product