Aquariumgrind Lux melange groen

Aquariumgrind Lux melange groenAquariumgrind Lux Melange groen is een mooie decoratie als bodembedekker voor in het aquarium. Dikte van het grind: 6 tot 8 mm. Verpakt in een zak van 0.9 kg.Specificaties:Materiaal: grindKorrelgrootte: 6 tot 8 mmKleur:...

€ 3.29

Klik hier voor meer informatie...

Tuinexpress.nl Aquarium, Aquarium bodem 8712695073925
Product
 

3 hobby materiaal kokers van karton 43x6 cm

Poster/Hobby kokers 43 x 6 cm, 3 stuks. Deze kokers zijn gemaakt van stevig karton in het bruin. Een koker kan worden afgesloten doormiddel van de 2 bijgeleverde witte dopjes. Geschikt voor A2.

€ 3.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aquaforte Superstrong MS Polymeer Wit

Alles afdichten, alles monteren. Reukloze, hoogwaardige en permanente elastische lijm en afdichtingskit met ruim toepassingsgebied. Heeft een uitstekende hechting op vrijwel ieder materiaal. Vervangt en combineert montagelijm, houtlijm, PU lijm, siliconenkit, acrylaatkit, butyleenkit, etc. Uitgeharde Superstrong is UV-bestendig en overschilderbaar.

  • Inhoud: 290 ml

€ 14.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reely 200802ND 1 8 Body Rex x Ongeverfd

De originele body van Reely zijn per onderdeel te schilderen. Bouw zo je droommodel.

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Europet Bernina Decor Steen Mosgroen Mosgroen 200 mm

Europet Bernina Decor Steen Mosgroen Mosgroen 200 mm direct bestellen in onze webshop! Natuurgetrouwe decoratie van een rotssteen met grot ingang. Vervaardigd van polyrin (kunsthars). De holte in dit decorstuk biedt uw vis de gelegenheid om zich te verstoppen. Geschikt voor zoet-en zoutwateraquaria. •Het materiaal van dit decoratiestuk is absoluut niet giftig voor vissen en planten en hebben geen invloed op het biologische evenwicht en de waterkwaliteit. pH-neutraal. Afmeting: 20 x 10 x 9cm. •Kleur: mosgroen. Alle Europet Bernina voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 13.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pimp hoedje wit

Pluche pooier hoed wit. Witte pluche hoedje in trilby model.

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Product