Arrma Talion 6S BLX brushless truggy RTR

Deze nieuwe versie van de Arrma Talion is voorzien van een slank ontwerp en heeft een LCG chassis wat ervoor zorgt dat het gewichtspunt erg laag ligt. Het lage gewichtspunt zorgt voor een goede wegligging en verkleind de kans dat de auto in een bocht zal omkantelen. Het slanke ontwerp zorgt voor een lage luchtweerstand en dat is zeker te merken met de hoge snelheden van circa 100km/h (max.) die dit racemonster behaald. Deze hoge snelheid is te danken aan de krachtige BLX brushless motorset. Ook de ophanging is geoptimaliseerd ten opzichte van die van zijn voorganger. Hierdoor zal de Talion beter presteren op zowel offroad als onroad terreinen. De electronica van de Talion is verder naar achteren geplaatst, wat resulteert in meer stabiliteit. Om met deze rc auto te kunnen rijden heb je enkel nog accu's, AA batterijen en een lader nodig. De rest is inbegrepen!

Verbeterde wegligging

Arrma heeft bij deze vernieuwde Talion aan alle kleine details gedacht om de wegligging te verbeteren ten opzicht van die van zijn voorganger. Met name in de gewichtsverdeling hebben ze het een en ander aangepast. Naast dat de auto nog steeds vierwiel aangedreven is hebben ze de electronica verder naar achteren verplaatst, wat zorgt voor meer stabiliteit. De auto is daarnaast slanker geworden waardoor deze minder luchtweerstand heeft. De auto zal niet meer zo snel omkantelen in een bocht omdat het gewichtspunt erg laag ligt door het LCG chassis dat bestaat uit een sterke aluminium bodemplaat. Uiteraard zijn de schokbrekers gevuld met olie en volledig naar eigen wens in te stellen.

Brushless power

De Arrma Talion is bloedsnel. Deze kan namelijk snelheden behalen van circa 100km/h! Dit is te danken aan de krachtige BLX 2050kV brushless motor welke aangestuurd wordt door de BLX185 150A waterproof ESC. De snelheid van de auto is echter afhankelijk van de accu's waar je gebruik van maakt. Deze auto is geschikt voor het gebruikt van lipo accu's met een maximale spanning van 22,2V. Je kun kiezen voor 2x 3S (11,1V) of 1x 6S (22,2V). Mocht je niet het uiterste van de auto willen vragen, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van 2x 2S (7,4V) of 1x (14,8V).

Waterproof electronica

De electronische componenten van de Arrma Talion truggy zijn waterproof uitgevoerd, met als voordeel dat je zelfs kunt rijden als het regent of sneeuwt! Dat maakt het mogelijk om ten allen tijden te kunnen genieten van de prachtige rc hobby.

Storingsvrije zender

De meegeleverde TTX300 van het merk Tactic werkt op een frequentie van 2,4GHz en beschikt over een flinke reikwijdte. Mocht je met meerdere auto's tegelijkertijd willen rijden dan zal de zender niet storen op die van andere rijders, en dat zorgt voor zorgeloos rijplezier!

Kenmerken Arrma Talion 6S BLX

- Ready to run
- Slank ontwerp voor weinig luchtweerstand
- LCG chassis
- Aluminium schokbrekers
- Aluminium Shocktowers
- Alumium bodemplaat
- Stalen aandrijfassen
- Waterproof electronica
- Storingsvrije 2,4GHz zenderset
- Geschikt voor lipo accu (max. 22,2V)
- Maximum topsnelheid van circa 100km/h!
- Sterke ADS-15M servo met metalen tandwielen
- Krachtige BLX brushless motorset
- Low-Profile Wing Mount
- Low-Profile dBoots Katar banden

Specificaties Arrma Talion 6S BLX

- Schaal: 1/8
- Lengte: 550mm
- Breedte: 412mm
- Hoogte: 180mm
- Wielbasis: 378mm
- Gewicht: 3.68kg

Benodigdheden

- Lipo accu(s) met XT90 stekker (max. spanning van 22,2V)
- Lader
- AA batterijen 

€ 529.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Arrma RC Arrma Talion 5052127028813
Product
 

Volantex Racent Atomic brushless boot RTR Rood

De Volantex Racent Atomic is een supersnelle catamaran brushless boot welke een topsnelheid heeft van circa 60km/h! De stevige ABS romp is voorzien van een opvallend kleurenschema wat zorgt voor een sportief uiterlijk. Deze boot wordt aangedreven door een watergekoelde brushless outrunner motor welke aangestuurd wordt door een 40A brushless regelaar. De Volantex Racent Atomic brushless boot wordt volledig voorgemonteerd geleverd inclusief 2.4GHz zenderset, accu en lader. Het enige dat niet inbegrepen is zijn de AA batterijen.

Kenmerken Volantex Racent Atomic brushless boot

- Ready to Run
- 2.4GHz zenderset
- 1800KV brushless outrunner motor
- 40A 2S-4S / 5-12 NiMH Waterdichte ESC
- 40g standaard servo
- Watergekoelde aluminium motormount
- ABS gegoten romp
- Balanslader inbegrepen
- 11.1V 2600mAh LiPo 25C accu
- Inclusief bootstandaard

Specificaties

- Lengte: 700mm
- Breedte: 180mm
- Topsnelheid: circa 60km/h
- Kleur: Rood

Benodigdheden

- AA batterijen

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Volantex Volantex RC Boten 5056135704615
Product
 

RPM Pit Pro Extreme Car Stand (1 10 en 1 8)

Auto standaard voor de meeste 1/10 schaal en 1/8 schaal auto's. Deze standaard kan 360 graden draaien en maximaal 45 graden kantelen. Gemaakt van ontzettend sterk materiaal in the USA. Kleur: zwart.

€ 25.95

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Onderdelen toebehoren Matten standaarden 672415730027
Product
 

Proline Pro Spec schokdempers (voorzijde) voor short course trucks

De Proline Pro-Spec schokdempers zijn speciaal ontworpen voor short course trucks. Deze degelijk uitgevoerde schokdempers worden voorgemonteerd geleverd, maar dienen nog wel afgevuld te worden met olie. In het pakket zitten verschillende type zuigers (1.4 - 1.6 - 1.8) waarmee geëxperimenteerd kan worden. Zelfs een blanke zuiger die je zelf kan aanpassen! Lengte: 88mm.

€ 82.50

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Proline Proline Performance parts 675118162317
Product
 

Louise SC UPHILL Shortcourse Banden Set Soft Zwart Hex 12mm (Slash 2WD FR)

Set Louise SC-UPHILL banden voorgemonteerd op zwarte velgen. Deze banden hebben een soft compound. Geschikt voor auto's met 12mm wielmeenemers (bijv. de Traxxa Slash 2WD: FR). Verpakt per 2 stuks.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Traxxas Onderdelen (origineel) Slash 2WD
Product
 

Louise SC UPHILL Shortcourse Banden Set Soft Zwart Hex 12mm (Slash 2WD RR, Slash 4x4 FR RR)

Set Louise SC-UPHILL banden voorgemonteerd op zwarte velgen. Deze banden hebben een soft compound. Geschikt voor auto's met 12mm wielmeenemers (bijv. de Traxxa Slash 2WD: RR. Slash 4x4: FR/RR). Verpakt per 2 stuks.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Traxxas Onderdelen (origineel) Slash 2WD
Product
 

Team Corally 48 DP Pinion Short Hard Anodised Aluminium 14T 3.17mm as

Team Corally motortandwiel. Geschikt voor een 3,17mm as. Aantal tanden: 14T. Uitvoering: Kort.

€ 8.50

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Pinions voor electro motoren 48DP Pinions 8718057141202
Product
 

PGYTech DJI Mavic 2 Pro ND Filter Set 4pack (ND8 16 32 64)

De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Mavic 2 Pro is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Mavic 2 Pro drone te halen. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density-filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND64. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je drone niet te zwaar te belasten.

Hoogwaardige drone ND-filters

De PGYTECH grijsfilters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn gemaakt van optisch glas met multicoating. Ze wegen slechts 1 gram per stuk door de toepassing van CNC luchtvaartaluminium voor het frame. Dankzij dat handige opsteekframe klik je ze heel simpel voor de lens van je DJI Mavic 2 Pro. Met behulp van een ND-filter, ook wel grijsfilter genaamd, corrigeer je de sluitertijd van de drone-camera als er teveel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Een noodzakelijk accessoire bij zonnige weersomstandigheden, maar tegelijkertijd ook een uitstekende bescherming van de lens van je kostbare drone.

Correctiefilters voor DJI Mavic 2 Pro drone

De PGYTECH grijsfilterset voor de DJI Mavic 2 Pro drone bestaat uit correctiefilters die variëren in sterkte van een lichte tot een gemiddeld hoge correctiefactor. Het ND16-filter neemt 4 f/stops licht weg, het ND32-filter corrigeert 5 f/stops en het ND64-filter maar liefst 6 f/stops, wat betekent dat met dit laatste filter een sluitertijd van 1/2.000 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Je gebruikt deze lichtstoppers bij felle lichtomstandigheden warbij de sluitertijd te hoog dreigt te worden. Bijvoorbeeld tijdens een stralende zomerdag, tijdens wintersport of aan zee.

ND-filters zijn noodzakelijke accessoires

De PGYTECH ND-filters zijn noodzakelijke accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor reduceren en daardoor overbelichte delen in je opnamen voorkomen. Bij filmen met je drone zorgt een grijsfilter er voor dat je ook langere sluitertijden kunt gebruiken bij fel licht, wat van belang is bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn namelijk anders dan bij een fotocamera. Om de beste filmkwaliteit te verkrijgen moet je dus de hoeveelheid binnenkomend licht aanpassen om een te snelle sluitertijd te voorkomen. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl DJI DJI Mavic 2 onderdelen 6970801334779
Product
 

Tweedehands Syma X8HW

Tweedehands Syma X8HW met extra accu en 1080 camera.

€ 79.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Tweedehands
Product
 

PGYTech DJI Mavic 2 Zoom ND PL Filter Set 4 pack (ND8 PL ND16 PL ND)

De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Mavic 2 Zoom is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Mavic 2 Zoom drone te halen. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density/polarisatie-filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND64. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone, maar ook ter voorkoming van reflecties.. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je drone niet te zwaar te belasten.

Hoogwaardige drone ND/polarisatie-filters

De PGYTECH grijsfilters voor de DJI Mavic 2 Zoom zijn gemaakt van optisch glas met multicoating. Ze wegen slechts 1 gram per stuk door de toepassing van CNC luchtvaartaluminium voor het frame. Dankzij dat handige opsteekframe klik je ze heel simpel voor de lens van je DJI Mavic 2 Zoom. Met behulp van een ND-filter, ook wel grijsfilter genaamd, corrigeer je de sluitertijd van de drone-camera als er teveel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Een noodzakelijk accessoire bij zonnige weersomstandigheden, maar tegelijkertijd ook een uitstekende bescherming van de lens van je kostbare drone.

Correctiefilters voor DJI Mavic 2 Zoom drone

De PGYTECH grijsfilterset voor de DJI Mavic 2 Zoom drone bestaat uit correctiefilters die variëren in sterkte van een lichte tot een gemiddeld hoge correctiefactor. Het ND16-filter neemt 4 f/stops licht weg, het ND32-filter corrigeert 5 f/stops en het ND64-filter maar liefst 6 f/stops, wat betekent dat met dit laatste filter een sluitertijd van 1/2.000 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Je gebruikt deze lichtstoppers bij felle lichtomstandigheden warbij de sluitertijd te hoog dreigt te worden. Bijvoorbeeld tijdens een stralende zomerdag, tijdens wintersport of aan zee.

ND-filters zijn noodzakelijke accessoires

De PGYTECH ND-filters zijn noodzakelijke accessoires voor de DJI Mavic 2 Zoom omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor reduceren en daardoor overbelichte delen in je opnamen voorkomen. Bij filmen met je drone zorgt een grijsfilter er voor dat je ook langere sluitertijden kunt gebruiken bij fel licht, wat van belang is bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn namelijk anders dan bij een fotocamera. Om de beste filmkwaliteit te verkrijgen moet je dus de hoeveelheid binnenkomend licht aanpassen om een te snelle sluitertijd te voorkomen. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl DJI DJI Mavic 2 onderdelen 6970801334618
Product
 

Revell 1 16 VW T1 Kastenwagen Panel Van

Met dit Revell bouwpakket bouw je een VW T1 Kastenwagen / Panel Van in 1 op 16 schaal. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf (04, 07, 09, 31, 75, 99, 302, 371, 374, 378) en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Revell VW Kafer 1951/52

- Schaal: 1:16
- Aantal onderdelen: 146

Benodigdheden

- Verf
- Lijm

€ 69.99

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Bouwdozen Bouwdoos 1 op 16 4009803070490
Product
 

T2M Pirate Swinger RTR

De T2M Pirate Swinger is een schaal 1 op 10 crawler welke volledig voorgemonteerd geleverd wordt. Het bijzondere aan deze rc auto is dat deze voorzien is van twee 390 electro motoren. Deze auto is daarnaast zeer wendbaar, wat te danken is aan het feit dat zowel de voorste als achterste wielen kunnen sturen doormiddels van twee servo's welke uitgevoerd zijn met metalen tandwielen. Door de grote wielen en bodemvrijheid is de T2M Pirate Swinger uitermate geschikt voor het rijden op offroad terreinen. De body is voorzien van led verlichting waardoor het tevens mogelijk is om in de schemer te rijden. Om aan de slag te kunnen met de T2M Pirate Swinger heb je enkel nog AA batterijen nodig. De rest is inbegrepen!

Kenmerken van de T2M Pirate Swinger RTR

- Ready to run
- Volledig voorgemonteerd
- Full color body
- Complete set inclusief zender, accu en lader
- Vierwielaandrijving (4WD)
- 4 hydraulische dempers
- 2 motoren (type 390)
- 2 stuurservo's met metalen tandwielen
- 4x4 transmissie
- Volledig gekogellagerd
- Grote wielen (ideaal voor offroad terreinen)
- Met led verlichting

Specificaties

- Lengte: 450mm
- Breedte: 285mm
- Hoogte: 230mm
- Bodemvrijheid: 100mm
- Gewicht: 1750g

Benodigdheden

- AA Batterijen

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl RC Auto's Vierwiel aangedreven (4WD) 3410560049420
Product
 

PGYTech DJI Mavic 2 Pro ND PL Filter Set 4pack (ND8 PL ND16 PL ND3

De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Mavic 2 Pro is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Mavic 2 Pro drone te halen. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density/polarisatie-filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND64. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone, maar ook ter voorkoming van reflecties.. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je drone niet te zwaar te belasten.

Hoogwaardige drone ND/polarisatie-filters

De PGYTECH grijsfilters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn gemaakt van optisch glas met multicoating. Ze wegen slechts 1 gram per stuk door de toepassing van CNC luchtvaartaluminium voor het frame. Dankzij dat handige opsteekframe klik je ze heel simpel voor de lens van je DJI Mavic 2 Pro. Met behulp van een ND-filter, ook wel grijsfilter genaamd, corrigeer je de sluitertijd van de drone-camera als er teveel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Een noodzakelijk accessoire bij zonnige weersomstandigheden, maar tegelijkertijd ook een uitstekende bescherming van de lens van je kostbare drone.

Correctiefilters voor DJI Mavic 2 Pro drone

De PGYTECH grijsfilterset voor de DJI Mavic 2 Pro drone bestaat uit correctiefilters die variëren in sterkte van een lichte tot een gemiddeld hoge correctiefactor. Het ND16-filter neemt 4 f/stops licht weg, het ND32-filter corrigeert 5 f/stops en het ND64-filter maar liefst 6 f/stops, wat betekent dat met dit laatste filter een sluitertijd van 1/2.000 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Je gebruikt deze lichtstoppers bij felle lichtomstandigheden warbij de sluitertijd te hoog dreigt te worden. Bijvoorbeeld tijdens een stralende zomerdag, tijdens wintersport of aan zee.

ND-filters zijn noodzakelijke accessoires

De PGYTECH ND/PL-filters zijn noodzakelijke accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor reduceren en daardoor overbelichte delen in je opnamen voorkomen. Bij filmen met je drone zorgt een grijsfilter er voor dat je ook langere sluitertijden kunt gebruiken bij fel licht, wat van belang is bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn namelijk anders dan bij een fotocamera. Om de beste filmkwaliteit te verkrijgen moet je dus de hoeveelheid binnenkomend licht aanpassen om een te snelle sluitertijd te voorkomen. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl DJI DJI Mavic 2 onderdelen 6970801334786
Product
 

RC4WD 1 10 Warn 9.5cti winch

RC4WD Metalen lier met een enkele motor. Ontzettend sterk en geschikt voor de montage op bijvoorbeeld een bumper. 

€ 48.95

Klik hier voor meer informatie...

Toprc.nl Axial Axial upgrades 639302579084
Product