Retro Makeup, Techniques for Applying the Vintage Look

This 104-page full-color book starts with a brief history of makeup during the Victorian and Edwardian Eras and then provides practical knowledge in applying makeup to help better use the information provided in each decade. It then jumps into full details about makeup styles during the 1920s, 1930s, 1940, 1950s and 1960s, with each decade having its own dedicated chapter. Each decade has information on historical events and innovations in products that were affecting makeup trends, popular shapes, and colors. Also in each decade are start-to-finish instructions on various makeup looks made popular by movie stars, models and beauty magazines of the time.By Lauren Rennells.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Pinupvintage.com Skincare Make Up
Product
 

Geraamte pak heren

Skelet kostuum voor heren. Een 3-delig skelet kostuum. Dit kostuum is compleet met een broek, een shirt en een kap voor over het hoofd. Het skelet kostuum is een zwart kostuum met de afbeeldingen van botten. In het hoofd zitten 2 gaten waar u doorheen kunt kijken.

€ 22.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Miele S241i t m 262i (synthetisch, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Miele S241i t/m 262i (synthetisch, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) + microfilter + motorfilter)

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nike Mercurial Victory FG

De Nike Mercurial Victory V FG is een standaard Senior model uit de Nike Mercurial collectie. De Mercurials zijn ontworpen voor optimale wendbaarheid en uitstekende grip. Het design en de pasvorm zijn puur ontwikkeld om de versnelling en aerodynamica te verbeteren en te optimaliseren.

De Mercurial collectie is speciaal ontwikkeld voor de snelle, behendige Senior buitenspelers met veel techniek. De beweeglijke en technische voetballers zullen zich zeer comfortabel voelen op deze schoen. Onder andere topspelers Alexis Sanchez en Franck Ribéry zullen hun wedstrijden spelen op de Mercurials.

De schoen heeft een soepele bovenzijde van zacht synthetisch materiaal dat zich uitstekend naar de voet vormt. Dit gladde synthetische leer zorgt voor een handschoenachtige pasvorm en geeft deze voetbalschoen veel balgevoel wat zorgt voor uitstekende controle. De zachte voering draagt bij aan een comfortabele pasvorm en biedt de nodige ondersteuning aan de voet. De ingebouwde hielklap zorgt voor extra stabiliteit en minder druk op de voet.

- Het vetervlak is klein gehouden, wat de aerodynamica bevordert en zorgt voor nauwkeurigheid en een groter contactvlak.

Let op, FG (firm ground) schoenen zijn bedoeld voor medium tot harde grasvelden. Voor kunstgras raden wij AG (artificial grass) schoenen aan. FG schoenen slijten sneller op kunstgras waardoor de fabrieksgarantie vervalt.

€ 37.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Composite Rear Body Post Long XB808 (X351330)

Composite Rear Body Post - Long - XB808 (X351330)

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dymo duurzame etiketten LabelWriter ft 104 x 159 mm, 200 etiketten

Voor gebruik in moeilijke omstandigheden kiest u beter voor een stevig label dat langer meegaat dan papieren labels. DYMO LW duurzame labels zijn uitgerust met industriële lijm en een stevige deklaag die slijtage en loskomen door hitte, vochtigheid of oplosmiddelen voorkomt. DYMO LW duurzame labels zijn ideaal voor zekeringkasten, kelders, garages, klaslokalen, enz.
ft 104 x 159 mm, 200 etiketten, voor industrieel gebruik

€ 139.77

Klik hier voor meer informatie...

Product