Kong Wubba Ballistic Friend Assorti Xlarge

Kong Wubba Ballistic Friend Assorti Xlarge direct bestellen in onze webshop! Ballistic Friends van Kong zijn schattige, interactieve speeltjes voor je hond. Ieder speeltje is gemaakt van gekleurd, duurzaam nylon. Gemakkelijk te apporteren zodat je hond er meteen achteraan kan! Gegarandeerd speelplezier.. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 12.49

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed Kong
Product
 

Wildbird Nestkast Little Rock 22x12x11 cm

Wildbird Nestkast Little Rock 22x12x11 cm direct bestellen in onze webshop! Nestkast Little Rock, Ø 26 mm. Deze kleine nestkast met kleine invliegopening is geschikt voor winterkoninkje en kleine mezen. Het praktsische model, ontworpen door ornithologen, is makkelijk te openen en te reinigen.. Alle Wildbird voor uw Buiten(Dieren) uit voorraad leverbaar!

€ 9.59

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Wildbird
Product
 

Back 2 Nature Bedding Litter 30 l

Back-2-Nature Bedding & Litter 30 l direct bestellen in onze webshop! Back-2-Nature Bedding & Litter 30 l direct bestellen in onze webshop! bedding & litter is een product van Back-2-Nature. Alle Back-2-Nature voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! Alle Back-2-Nature voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 1.95

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Knaagdierenshop Hooi en stro Back 2 Nature
Product
 

Exo Terra Scoop Zand Reinigingsschepje per stuk Metaal

Exo Terra Scoop Zand Reinigingsschepje per stuk Metaal direct bestellen in onze webshop! Het Exo Terra-schepje is een onmisbaar hulpmiddel voor het reinigen van het terrariumzand.Dit duurzame metalen schepje met handige grip heeft de perfecte afmetingen en hoek om tot in de terrariumhoeken te reiken, en heeft kleinere mazen om meer afval te verzamelen. Dit duurzame metalen schepje met handige grip heeft de perfecte afmetingen en hoek om tot in de terrariumhoeken te reiken, en heeft kleinere mazen om meer afval te verzamelen.. Alle Exo Terra voor uw Reptiel uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Exo Terra
Product
 

Beaphar Vlooienanticonceptie Kat 3 stuks Large Groot

Beaphar Vlooienanticonceptie Kat 3 stuks Large Groot direct bestellen in onze webshop! Vlooien Anti-Conceptie, het middel tegen vlooien dat slechts éénmaal per maand gegeven moet worden. Met dit middel kunnen de eitjes van de vlo niet meer uitkomen, waardoor de levenscyclus van de vlo wordt doorbroken. Hierdoor kan zich geen vlooienplaag ontwikkelen in de omgeving van je huisdieren. Het huis blijft dus vlovrij. Ook geschikt voor de bestrijding van vlooien bij pups. Veilig bij gebruik in de omgeving van kinderen. Een verpakking beschermt 3 maanden tegen vlooien. Bij maandelijks gebruik van Vlooien Anti-Conceptie wordt de cyclus van de vlo onderbroken waardoor er nooit een plaag in de omgeving kan ontstaan. Springt een vlo vanuit een andere bron (bijvoorbeeld buiten) op het dier, dan is die vlo wel zichtbaar, maar de vlo kan zich niet voortplanten waardoor er geen vlooien in je huis kunnen ontwikkelen.De aanwezige vlo kan overigens aangepakt worden met 1 tablet VloKill+.. Alle Beaphar voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 16.59

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Kattenshop Gezondheid Beaphar
Product
 

Almo Nature Hfc Alternative Blik 70 g Tonijn Kattenvoer

Almo Nature Hfc Alternative Blik 70 g Tonijn - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Het nieuwe graanvrije HFC Alternative natvoer bevat traditionele en gastronomische Italiaanse recepten die vrij zijn van additieven. De recepten zien er niet alleen uitnodigend uit, maar hebben ook nog eens een aantrekkelijke geur.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.29

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Katten natvoer Almo Nature
Product
 

Albatros Alliance Put In Set 400cm 4delig 122 cm 210 g Grijs Rood per set Witvis

Albatros Alliance Put-In Set 400cm 4delig 122 cm 210 g Grijs Rood per set Witvis direct bestellen in onze webshop! Alliance Put-In Set 400cm 4delig is een product van Albatros. Alle Albatros voor uw Hengelsport uit voorraad leverbaar!

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Albatros
Product
 

Eheim Oppervlakte Skimmer 5 Watt

Eheim Oppervlakte Skimmer 5 Watt direct bestellen in onze webshop! Oppervlakte skimmer is een product van Eheim. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Vissen Aquarium Eheim
Product
 

Gimcat Duo Pasta Kaas Met Mout Kaas Mout 50 g Anti Hairball Kattenvoer

Gimcat Duo-Pasta Kaas Met Mout Kaas Mout 50 g Anti-Hairball - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Gimcat Duo-Pasta is een verantwoorde, anti-haarbal snack voor je kat. Deze smakelijke pasta is een aanvulling op de voeding en bevat geen toegevoegde suiker.. Alle Gimcat voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 4.69

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer kattensnacks Gimcat
Product
 

Juwel Aquarium Rio 450 Led 151x51x66 cm Wit Ca. 450 L

Juwel Aquarium Rio 450 Led 151x51x66 cm Wit Ca. 450 L direct bestellen in onze webshop! Juwel Aquarium Rio 450 Led 151x51x66 cm Wit Ca. 450 L direct bestellen in onze webshop! Juwel Aquarium Rio 450 LED Dit is een rechthoekig aquarium dat elegant en tijdloos is. Met deze breedte van 151 cm en met zijn 50 cm diepte en 66 cm hoogte kun je genieten van de grootste vissen in het aquarium. Dit kwaliteit aquarium wordt geproduceerd in Duitsland van hoogwaardige materialen, waardoor een maximale kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd wordt.Bioflow filtersysteem Juwel Aquarium Rio 450 LED is een aquarium dat uitgevoerd is met een sterk Bioflow XL filtersystem. Dit binnenfilter bevindt zich in het aquarium waardoor het water in het aquarium blijft, wat lekkages kan voorkomen. Het Bioflow XL filtersystem heeft 5 verschillende soorten filtermedium en een geruisloze krachtige Ecoflow 1000 circulatiepomp. AquaHeat De temperatuur in Rio 450 wordt geregeld door een regelbare verwarming van 300 Watt, die optimaal geinstalleerd is in de waterdoorstroming van het Bioflow XL filtersystem. Door het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en slagvast Borosilicaatglas voldoet hij aan grote verwachtingen. Natuurlijk is deze verwarmer ook TUV/GS gecertificeerd. MultiLux LED verlichting Door de moderne LED belichtingstechnologie heb je een uitstekende plantengroei. De lengte van de LED verlichting is afgestemd op de grootte van het Juwel aquarium. Hierdoor is er een gelijkmatige verdeling van het licht. De verwisselbare 31 Watt LED buizen DAY en NATURE zorgen voor een optimaal lichtspectrum en tegelijkertijd besparen ze 50% energie in vergelijking met klassieke T5 TL buizen. Tijdens het schoonmaken van het aquarium kan de verlichting aan blijven waardoor je meer zicht hebt. De lichtbalk is op een speciale manier gelast waardoor hij 100% waterdicht is. Ook deze vervuld de Europese Veiligheidsnorm en is TUV/GS gecertificeerd. Onderkast Dit aquarium is uitgevoerd met een onderframe waardoor het makkelijk en zonder onderlegmat op verschillende opervlakken te plaasten is. Bij dit aquarium is een losse kast verkrijgbaar in bijpassende kleur. Deze kast is makkelijk op te bouwen en biedt voldoende ruimte voor jouw benodigdheden. Dit aquarium wordt dus geleverd zonder kast: deze kast is apart leverbaar en vind je hier (). Bekijk onze korte instructievideo wat je nodig hebt als een aquarium wil inrichten Wat heb je nodig als je een aquarium koopt? (https://youtu.be/Sb90x45rXh4).. Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 24.95

€ 526.00

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Vissen Aquarium Juwel
Product
 

Exo Terra Soft Pellets Europes Schildpad 270 g Volwassen

Exo Terra Soft Pellets Europes Schildpad 270 g Volwassen direct bestellen in onze webshop! xo Terra European Tortoise Food is een smaakvol reptielenvoeder zorgvuldig geformuleerd, dat een betere groei en gezondheid garandeert dank zij een complete en uitgebalanceerde voeding. Het dieet bevat natuurlijke planten- en fruitingrediënten en geeft onze dieren de complete dagelijkse voeding die ze nodig hebben. Aan het Exo Terra European Tortoise Food zijn vitamines, mineralen en aminozuren toegevoegd, zodat andere voedingssupplementen overbodig zijn.Exo Terra European Tortoise Food is een complete voeding voor Europese en Russische landschildpadden.. Alle Exo Terra voor uw Reptiel uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Exo Terra
Product
 

Wellness Core Grain Free 95 400 g Rund Broccoli Hondenvoer

Wellness Core Grain Free 95 400 g Rund&Broccoli - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke, complete voeding voor volwassen honden met toegevoegde vitaminen & mineralen. Alle Wellness Core voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 2.79

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Honden natvoer Wellness Core
Product
 

Kong Squeezz Bone Assorti Large

Kong Squeezz Bone Assorti Large direct bestellen in onze webshop! Dit Kong Squeezz bot heeft een verzonken pieper en is gemaakt van extra stevig matieraal waardoor je hond deze erg lastig kapot zal krijgen. Perfect voor leuke apporteerspelletjes; het aparte stuitereffect en de piep garanderen uren speelplezier voor jou en je hond. Verkrijgbaar in twee maten: Medium: 15 cm Large: 20 cm. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed Kong
Product
 

Kong Wubba Friend Assorti Large

Kong Wubba Friend Assorti Large direct bestellen in onze webshop! Kong Wubba Friends zijn schattige, interactieve speeltjes. Deze speeltjes zijn perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken. De staart aan dit speeltje maakt het gemakkelijk om het op te pakken en weg te gooien zodat je hond er lekker achteraan kan jagen. Ieder speeltje is bedekt met zacht pluche zodat ze ook erg goed dienst doen als gezelschap voor je hond tijdens een dutje.. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 9.39

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed Kong
Product
 

Smolke Adult Maxi 12 3 kg Bonusbag Hondenvoer

Smolke Adult Maxi 12+3 kg Bonusbag - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Smølke Adult Maxi is een complette hondenvoeding afgestemd op de behoefte van grote volwassen honden vanaf 14-18 maanden met een gewicht boven de 30 kg. De voeding bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar door o.a. (prebiotische) voedingsvezels die de darmwerking ondersteunen. Daarnaast bevat deze voeding glucosamine dit helpt de gewrichten van je hond soepel te houden. Ingrediënten Smølke Adult Maxi is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Brits lam. Daarnaast hebben de brokjes een klein formaat. Smølke Adult Maxi bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 31.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenvoer Hondenbrokken Smolke
Product
 

Cat apos s Best Original Kattenbakvulling 20 l

Cat's Best Original Kattenbakvulling 20 l direct bestellen in onze webshop! Cat's Best The Power of Nature. Alle Cat's Best voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 15.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenbak Cat apos s Best
Product
 

Juwel Aquarium Trigon 190 Led 70x70x60 cm Zwart Ca. 190 L

Juwel Aquarium Trigon 190 Led 70x70x60 cm Zwart Ca. 190 L direct bestellen in onze webshop! Juwel Aquarium Trigon 190 Led 70x70x60 cm Zwart Ca. 190 L direct bestellen in onze webshop! Juwel Aquarium Trigon 190 LED Dit is een driehoekig aquarium dat elegant en tijdloos is. Indrukwekkende dieptewerking in het aquarium en past naadloos in elke hoek van de kamer en creëert een rustige plek voor het hele gezin. Dit kwaliteit aquarium wordt geproduceerd in Duitsland van hoogwaardige materialen. waardoor een maximale kwaliteit en lange levensduur gegarandeerd wordt.Bioflow filtersysteem Juwel Aquarium Trigon 190 LED is een aquarium dat uitgevoerd is met een sterk Bioflow M filtersystem. Dit binnenfilter bevindt zich in het aquarium waardoor het water in het aquarium blijft. wat lekkages kan voorkomen. Het Bioflow M filtersystem heeft 5 verschillende soorten filtermedium en een geruisloze krachtige Ecoflow 600 circulatiepomp. AquaHeat De temperatuur in de Trigon 190 wordt geregeld door een regelbare verwarming van 200 Watt. die optimaal geinstalleerd is in de waterdoorstroming van het Bioflow M filtersystem. Door het gebruik van hoogwaardige zilvercontacten en slagvast Borosilicaatglas voldoet hij aan grote verwachtingen. Natuurlijk is deze verwarmer ook TUV/GS gecertificeerd. MultiLux LED verlichting Door de moderne LED belichtingstechnologie heb je een uitstekende plantengroei. De lengte van de LED verlichting is afgestemd op de grootte van het Juwel aquarium. Hierdoor is er een gelijkmatige verdeling van het licht. De verwisselbare 14 Watt LED buizen DAY en NATURE zorgen voor een optimaal lichtspectrum en tegelijkertijd besparen ze 50% energie in vergelijking met klassieke T5 TL buizen. Tijdens het schoonmaken van het aquarium kan de verlichting aan blijven waardoor je meer zicht hebt. De lichtbalk is op een speciale manier gelast waardoor hij 100% waterdicht is. Ook deze vervuld de Europese Veiligheidsnorm en is TUV/GS gecertificeerd. Onderkast Dit aquarium is uitgevoerd met een onderframe waardoor het makkelijk en zonder onderlegmat op verschillende opervlakken te plaasten is. Bij dit aquarium is een losse kast verkrijgbaar in bijpassende kleur. Deze kast is makkelijk op te bouwen en biedt voldoende ruimte voor jouw benodigdheden. Dit aquarium wordt dus geleverd zonder kast: deze kast is apart leverbaar en vind je hier () en vind je hier (). Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Alle Juwel voor uw Vis uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 12.95

€ 330.00

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Vissen Aquarium Juwel
Product
 

Doggy Bagg Bench Bed Xtreme Zwart Xxlarge

Doggy Bagg Bench Bed Xtreme Zwart Xxlarge direct bestellen in onze webshop! Hondenkussen met een verwisselbare nylonhoes. De Doggy Bagg bench bed X-Treme heeft een zeer glad oppervlak wat te vergelijken is met canvas met een wascoating. Het bench kussen is speciaal gemaakt voor het gebruik in benches maar kan natuurlijk ook als gewoon kussen worden gebruikt voor in huis of buiten. De bedden zijn gemaakt van duurzaam, waterbestendig nylon die je hond beschermt tegen harde oppervlakken, waardoor ze een comfortabele rustplaats hebben. De sterke zomen en slijtvaste stof houden het onder alle weersomstandigheden vol. De sterke nylon buitenhoes is eenvoudig te reinigen je veegt hem eenvoudigweg schoon met een vochtige doek of spuit hem schoon met een slang.. Alle Doggy Bagg voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenmeubels Hondenmand Doggy Bagg
Product
 

Dog Comets Pan Stars Groen Large

Dog Comets Pan Stars Groen Large direct bestellen in onze webshop! was-wordt jolly egg. Alle Dog Comets voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Hondenshop Hondenspeelgoed Dog Comets
Product
 

Almo Nature Hfc Alternative Blik 70 g Kalkoen Kattenvoer

Almo Nature Hfc Alternative Blik 70 g Kalkoen - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Het nieuwe graanvrije HFC Alternative natvoer bevat traditionele en gastronomische Italiaanse recepten die vrij zijn van additieven. De recepten zien er niet alleen uitnodigend uit, maar hebben ook nog eens een aantrekkelijke geur.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.29

Klik hier voor meer informatie...

Petsplace.nl Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Katten natvoer Almo Nature
Product
 

Holmenkol Wax Ab Wax Remover

Schoonmaakmiddel voor wax
De Holmenkol Wax Ab Wax Remover is de basis voor het zelf waxen van uw materiaal. Hiermee verwijderd uw alle overtollige wax en troep, wat door gebruik op de piste of indoorhal in uw wax is komen te zitten, uit uw belag.

€ 13.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT CAL10 4585 Spanset Buiten diameter (zonder flens) 85 mm

SIT-LOCK 10 zijn askoppelingen in dubbel conische uitvoering. Maken haakse en axiale uitlijning van asuiteinden gemakkelijk. Brengen zonder pasveren zware koppels en buigmomenten over en bie...

€ 50.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

E Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop)

Het is ontzettend populair om te vliegen met een kleine FPV drone. Veel van onze klanten bouwden de oude Inductrix drone om naar een FPV drone en dit noemde men een "Tiny Whoop". Om deze reden heeft E-Flite er voor gekozen om de E-Flite Blade Inductrix uit te brengen met FPV mogelijkheden. De Inductrix FPV is direct voorzien van een camera en een 25mw video zender. De Blade Inductrix FPV wordt inclusief LCD scherm geleverd. Als je reeds over een FPV bril beschikt dan kan deze eenvoudig aan deze drone worden gekoppeld. De vernieuwde Inductrix FPV heeft een grotere accu en krachtigere motoren dan de eerste variant. De E-Flite Blade Inductrix FPV wordt geheel compleet geleverd inclusief zender, accu en lader. Je hebt niets meer nodig om met deze drone te kunnen vliegen.

Kenmerken van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Ready To Fly
- LED verlichting
- 1S 200mah lipo accu meegeleverd
- FPV camera (5,8GHz 25mW)
- 14300kv motoren
- Robuuste contructie
- Propellers zijn beschermd
- Geschikt voor in- en outdoor
- Inclusief 4 Kanaals zender. 
- Inclusief LCD scherm 

Specificaties van de E-Flite Blade Inductrix FPV

- Lengte: 83mm
- Breedte: 83mm
- Hoogte: 28mm
- Gewicht: 24g
- Vliegtijd: 6-8 minuten

Video van de E-Flite Inductrix FPV

E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kopen bij TopRC

De E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) is een quadcopter van het merk E-Flite. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle quadcopters van E-Flite. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze quadcopters. Daarnaast houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Naast E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) heeft TopRC nog meer quadcopters, bekijk welke quadcopter bij jou past.

Meer informatie over FPV drones

Met een FPV drone zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je vliegen terwijl de beelden van de E-Flite Blade Inductrix FPV live te volgen zijn op een videotransmitter die je zelf in je handen hebt. Zo kun je op je beeldscherm direct de beelden bekijken die jouw FPV drone aan het maken is. Wil je meer informatie over FPV drones? Bekijk hier ons aanbod en alle informatie over fpv drones.

Voordelen van een drone met camera

Met een drone met camera zoals de E-Flite Blade Inductrix FPV RTF (Tiny Whoop) kun je mooie beelden maken. Op het internet zijn vele filmpjes te vinden die door drones met camera zijn gemaakt. Drones met camera kunnen op plekken komen waar je zelf moeilijk of niet kan komen. Hierdoor kun je met een drone met camera foto's/video's maken die je normaal gesproken niet kan maken. Bekijk hier ons complete aanbod drones met camera.

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Koelbox Passief CoolIce WCI 55 Grijs, Zwart 55 l Energielabel=n.v.t. Dometic Group

Hoge buitentemperaturen, oneffen terrein, zeegang, zout water, stof en modder - wie kan dan nog cool blijven? De nieuwe onverwoestbare Waeco-vriesboxen krijgen dat voor elkaar. Uitgerust met...

€ 215.00

Klik hier voor meer informatie...

Product