Freecom Hard Drive SQ 1 TB Externe harde schijf (3.5 inch) USB 3.0 Aluminium

DEZE HARDE SCHIJF BEREIKT EEN NIEUW DESIGNNIVEAU
De nieuwe Freecom Hard Drive SQ is een externe harde schijf die een nieuwe designnorm neerzet voor externe opslagapparaten. De Hard...

€ 72.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ASA GT2 Silver 19 inch

De ASA GT2 Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 194.72

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barts Top Tuniek Vilnis Kaftan voor dames Wit

Barts gelooft dat je het meest kunt uitblinken met een scherpe focus. Bij hen ligt die focus op accessoires, voor zomer en winter. Vanaf dag één is het heruitvinden van de beanie, sjaal en handschoen het voornaamste doel geweest. Het merk wilt je warmhouden in de winter, maar ook koel in de zomer. Zodat jij kunt doen wat je het allerliefste doet. Dus: gooi alles in je raffia strandtas en pak je zonnebril. We gaan naar het strand!

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dilmah thee Variety 25 zakjes

Dilmah Thee Variety 25 zakjes.

Heerlijke glutenvrije zwarte ceylonthee met vanillesmaak.
Een verpakking bevat Earl Grey, Ceylon Supreme, English Breakfast, English Afternoon en Darjeeling.

Bereidingswijze: Schenk 220 ml kokend water op het theezakje en laat 3-5 minuten trekken, of langer voor een sterkere smaak.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Esprit Bikini Neckholder Bikini Hamptons voor meisjes Jeans

Esprit is een internationaal modemerk, opgericht in 1968 in het zonnige en relaxte California. Esprit ontwerpt inspirerende collecties voor dames, heren en kinderen, gemaakt van kwalitatieve materialen met veel aandacht voor detail. Alle Esprit-producten weerspiegelen het 'feel good to look good' gevoel. De 'Esprit de corps' van het bedrijf staat voor een positieve en zorgzame houding tegenover de samenleving, familie en vrienden. Een casual, ongedwongen lifestyle. De Esprit lifestyle. Geluk staat groots op Esprit's Spring/Summer agenda. Een comfortabele collectie, details met zachte romantische invloeden en fijne items die je laten stralen. Een tijdloze collectie met de juiste looks voor volgend seizoen. Esprit helpt je jezelf te zijn. Jouw stijl,jouw manier.

€ 20.99

Klik hier voor meer informatie...

Product